widerøe

Fly måtte nødlande i Bodø

Et Widerøe fly fra Trondheim til Evenes måtte lande i Bodø lørdag. Ombord hadde en passasjer slått seg vrang og låst seg inne på toalettet, opplyser politiet. Politiet rykket ut til stedet... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Rana

Politiet rapporterer om en trafikkulykk ved Flostrand i Rana. De stengte tunellene har blitt åpnet. Politiet vil dirigere trafikken forbi ulykkesstedet. Bilberger jobber med å få ryddet veien. En personbil med henger... Les mer »
universal

MUSIKK: Låta «Når Jeg Er Full» sluppet av TIX

Det siste året er det nok ingen i vårt langstrakte land som har gått glipp av fenomenet TIX. Nå slipper han sin nye singel, rett etter han ble annonsert som dommer i... Les mer »
drabant

MUSIKK: Vidar Vang ute med singelen «I mårra»

Vidar Vang er tilbake. I dag er singelen «I mårra» ute, som stammer fra hans kommende album. Dette er en sang om fortvilelse og trøst. En sang om hvordan det er å holde... Les mer »
caritas norge

Caritas er glad for at regjeringen øker satsingen på miljø, klima og hav

Caritas er glade for at regjeringen nå vil bruke syv milliarder kroner på miljø, klima og hav i 2020-budsjettet. Det var i en nylig artikkel i VG at utviklingsminister Dag-Inge Ulstein røpte at regjeringen planlegger... Les mer »
logo apsmyra

Eurosport-ekspert tror på gigant-overgang for Glimt og Håkon Evjen

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson tror bare stormannsgalskap kan forhindre Håkon Evjen (19) i å forlate Bodø/Glimt i sommer, ifølge VG. Glimtspilleren imponerte i Drammen med to mål mot Strømsgodset da talentspeidere fra både... Les mer »
joker parkveien

Joker Parkveien ble til «Neger Joker Parkveien» på Google

Google endret navnet på en matbutikk i Bodø etter at noen la inn en navnenedring på Joker Parkveien til Neger Joker Parkveien, ifølge VG. – Jeg har hørt det navnet før, men... Les mer »
bodøposten android

Medietilsynet kartlegger nordmenns kritiske medieforståelse

Medietilsynet er i gang med en ny, stor undersøkelse som skal kartlegge nordmenns kritiske medieforståelse. Resultatene blir lagt fram før sommeren. – Kritisk medieforståelse er nøkkelen til å kunne forstå og bruke... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Voldtektsoffer fra Bodø får 170.000 kroner i erstatning

Tirsdag kveld fikk Tanja Arntsen (46) vite at hun fikk voldsoffererstatning etter en voldtekt i 2015. Erstatningssummen er på 170.000 kroner og er innvilget av Kontoret for voldsoffererstatning, opplyser VG. – Seint... Les mer »
politibil

Tilsyn av politiet i Bodø etter VG-oppslag om voldtektssak

Statsadvokaten i Nordland, Geir Fornebo, åpner tilsyn av voldtektsetterforskningen i Nordland politidistrikt i Tanja-saken fra 2015 som en av flere voldtektssaker etter et oppslag i VG. På bakgrunn av VGs sak om... Les mer »