politibil

Bevæpnet politi i Bodø sentrum

I løpet av dagen vil du se bevæpnet politi i Bodø sentrum. Men du trenger ikke bekymre deg, det er nemlig bare en øvelse, opplyser politiet. Politiet som skal bære våpen i... Les mer »
politi

Bevæpnet politi i Kirkeveien og Thalleveien i Bodø

Politiet vil i dag ha øvelse i området Kirkeveien – Thalleveien i Bodø. Det vil i den forbindelse være en del bevæpnet politi i området, opplyser Nordland politidistrikt. Den bevæpnede politiøvelsen i... Les mer »
politi

Skjøt med luftgevær i Rønvika – Tatt med narkotika

Politiet fikk melding om at noen skjøt med luftgevær ut av et vindu i Rønvika i Bodø torsdag kveld, opplyser politiet på internett. De to mennene som bedrev skytingen ble pågrepet. Ved... Les mer »
Foto: Regine Emilie Mathisen

Statskog: Stadig flere kvinner på jakt

Tusenvis av jegere er i disse dager på tur ut på jakt i den norske fjellheimen. Stadig flere av dem er kvinner. – Vi er heldigvis i verdenstoppen når det gjelder rekruttering... Les mer »
politi

Knivdrama på bensinstasjon i Bodø

En person ble pågrepet av politiet natt til mandag etter truende oppførsel på en bensinstasjon i Bodø, melder politiet i Nordland på internett. Ifølge operasjonsleder Tommy Bech hos politiet i Nordland skal... Les mer »
landsskytterstevnet

5 000 skyttere til Landsskytterstevnet

Årets landsskytterstevne arrangeres i Stjørdal i perioden 3.-10 august. Over 5 000 skyttere er påmeldt, og det ventes ca. 15 000 tilreisende til Stjørdal i stevneuka. Det frivillige Skyttervesen feirer i år... Les mer »