politi

Politiet: Våpen avfyrt på utested i Brønnøysund

Natt til lørdag fikk politiet i Brønnøysund melding om en mann som kom inn på et utested med flere luftvåpen. Han skal ha avfyrt et skudd mot taket. Folk på stedet fikk... Les mer »
jakt felling

Regjeringen må åpne for lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen

Landsmøtet i Norges Jeger- og Fiskerforbund ber Regjeringen følge opp Stortingets vedtak og intensjoner slik at det kan gjennomføres lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen i vinter. Rovviltnemndene i ulvesonen fattet i juni... Les mer »
elg

Elgjakt for en hundrelapp

Norge har en av verdens tetteste elgstammer. Statskog tilbyr lav pris og dagsturbasert elgjakt for å spre jaktgleden. Mange tenker at man nærmest må bli født inn i et jaktlag for å... Les mer »
politi

Væpnet politi-aksjon i Bodø

Væpnet politi har aksjonert mot leilighet i Bodø fredag etter at en mann ble truet av en annen person og også utsatt for vold. Det skal ikke være skade på personen, men... Les mer »
politi

En person skadd etter skyting i Svolvær

Natt til lørdag kl 01.43 fikk politiet melding om at det var avfyrt flere skudd og at en person var truffet. Skuddene har blitt avfyrt på kaipromenaden som ligger i forkant av... Les mer »
politibil

Bevæpnet politi i Bodø sentrum

I løpet av dagen vil du se bevæpnet politi i Bodø sentrum. Men du trenger ikke bekymre deg, det er nemlig bare en øvelse, opplyser politiet. Politiet som skal bære våpen i... Les mer »
politi

Bevæpnet politi i Kirkeveien og Thalleveien i Bodø

Politiet vil i dag ha øvelse i området Kirkeveien – Thalleveien i Bodø. Det vil i den forbindelse være en del bevæpnet politi i området, opplyser Nordland politidistrikt. Den bevæpnede politiøvelsen i... Les mer »
politi

Skjøt med luftgevær i Rønvika – Tatt med narkotika

Politiet fikk melding om at noen skjøt med luftgevær ut av et vindu i Rønvika i Bodø torsdag kveld, opplyser politiet på internett. De to mennene som bedrev skytingen ble pågrepet. Ved... Les mer »
Foto: Regine Emilie Mathisen

Statskog: Stadig flere kvinner på jakt

Tusenvis av jegere er i disse dager på tur ut på jakt i den norske fjellheimen. Stadig flere av dem er kvinner. – Vi er heldigvis i verdenstoppen når det gjelder rekruttering... Les mer »
politi

Knivdrama på bensinstasjon i Bodø

En person ble pågrepet av politiet natt til mandag etter truende oppførsel på en bensinstasjon i Bodø, melder politiet i Nordland på internett. Ifølge operasjonsleder Tommy Bech hos politiet i Nordland skal... Les mer »