jakt

Få det meste ut av jakta – For både jeger og hund

Eirik Telje sin strihårede Vorstehhund blir med på rypejakt i Finnmark, skogsfugljakt på hele Østlandet og rapphøns- og fasanjakt i Sverige. Han bruker også hundene som vannapportører på gåsejakt og andejakt. –... Les mer »
rype

Dårlige utsikter for rypejakta

Jegere har gått over 1700 kilometer for å sjekke bestanden av rype og skogsfugl hos Statskog. Resultatet er nedslående for store deler av landet. Fra Kongsvoll på Dovre i sør til Saltfjellet... Les mer »
politi

Knivstikking i Tysfjord: To menn arrestert

Politet rapporterer om at to menn skal være involvert i en episode der de to mennene skal ha knivstukket hverandre. Knivstikkingen skjedde natt til lørdag i Drag i Tysfjord. Begge mennene hadde... Les mer »
politibil

Mann til sykehus etter knivstikking i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer at en mann ble pågrepet natt til fredag i et leilghetskompleks etter å ha skadet en annen mann med farlig gjenstand. Flere medier melder nå at det skal... Les mer »
elg vinter

Statskog: Enklere elgpriser

Statskog forenkler prisene radikalt for elgjegerne, premierer uttak av små dyr og beholder rimeligere jakt i nord. – Det var gode intensjoner også bak det tidligere prisoppsettet, men det ble etter hvert... Les mer »
elg

Over 1.000 jaktlag er med i kampen om elgjakt hos Statskog

Statskog er Norges største tilbyder av jakt og fiske, og tilbyr storviltjakt over hele landet. Over 1.000 jaktlag er med i kampen om elgjakt hos Statskog. Nå legges tilbudene ut. – Elgjakt... Les mer »
politibil

Mann i 20-årene knivstukket i Stokmarknes

En mann i 20-årene ble knivstukket natt til søndag i Stokmarknes, opplyser Nordland politidistrikt. Skadeomfanget er uavklart, men knivskadene skal være i mageregionen. Den mistenkte er en mann i 50-årene, og politiet... Les mer »
politiet

Knivstikking i Bodø sentrum: En mann arrestert

Politiet i Bodø rapporterer at en mann i 50-årene er pågrepet for knivstikking i Bodø sentrum søndag morgen. Personen som ble knivstukket skal være skadet i ansiktet. Den skadede skal selv ha... Les mer »
kniv

Knivstikking i City Nord: En person skadet

En person lettere skadet etter en person trakk kniv inne på kjøpesentret City Nord i Bodø i ettermiddag. Politiet søker etter gjerningspersonen, opplyser Nordland politidistrikt. Gjerningspersonen er kjent for politiet, begge de... Les mer »
politi

Politiet: Våpen avfyrt på utested i Brønnøysund

Natt til lørdag fikk politiet i Brønnøysund melding om en mann som kom inn på et utested med flere luftvåpen. Han skal ha avfyrt et skudd mot taket. Folk på stedet fikk... Les mer »