newswire

Eksplosjon av hussopp i høst

Den varme sommeren har skapt perfekte vekstforhold for ekte hussopp. Skadesoppen sprer seg fra kjeller til loft i murbygninger og ødelegger trekonstruksjonen. – Ekte hussopp er den mest fryktede skadesoppen i hus.... Les mer »
ngu

Fjellet Mannen rammet av skred mange ganger

Det mye omtalte fjellet Mannen har vært utsatt for store skred flere ganger. Tre skred ramlet ned fra det ustabile fjellpartiet i Romsdalen mot slutten av siste istid. For 5000 år siden... Les mer »
vinterdekk

Farevarsel om vanskelige kjøreforhold i Nordland – Er bilen din klar?

Hvis du ikke har lagt om til vinterdekk enda begynner du å få dårlig tid. Inn mot helgen kommer kulda, og i nord melder snøen sin ankomst. Slik gjør du bilen klar... Les mer »
bilbatteri lader

Unngå starttrøbbel – Lad opp batteriet før vinteren

Flatt batteri er den vanligste grunnen til at NAF rykker ut for hjelpe bilister. Dette kan du enkelt unngå ved å vedlikeholdslade batteriet. – Dette er vel så viktig for nyere biler... Les mer »
dekkskift

Nylig påskrudde vinterdekk gjør skader for 10 millioner kroner

I løpet av de neste månedene vil flere hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin. Det kan fort bli dyrt. – Hvert år rykker Falck og andre... Les mer »
jobb ferie

Ønsker seg sol til jul

Mange nordmenn bytter gjerne ut surkål og sludd med tapas og sol i julen, og ifølge Norges største reisearrangør er det spesielt Kanariøyene som lokker. – Å reise bort i jula har... Les mer »
vinterdekk

Michelins nye piggdekk topper årets vinterdekktester

Michelin X-Ice North 4 er den store vinneren av årets vinterdekktester i hele Norden. Det nye piggdekket utmerker seg med rekordmange pigger og er nå tilgjengelig for norske bilister. – Vi er... Les mer »
biltema

Under halvparten av oss bruker refleks

Antall drepte og skadde fotgjengere er mer enn halvert de siste ti årene. Hadde flere av oss brukt refleks, kunne tallet vært enda lavere. Vi er på full fart inn i den... Les mer »
finja

Varmende murpeis – Inspirert

Flakkende lys, knitring, og den herlige varmen. Å fyre opp i peisen er en av de beste måtene å skape en hjemmekoselig stemning på. Med en murt og pusset murpeis gir du... Les mer »
newswire

Også kjæledyr trenger refleks

I høstmånedene får AniCura-klinikkene inn langt flere trafikkskadede dyr enn i resten av året. Derfor bør ikke bare hundeeier, men også den firbente selv, bør utstyres med refleks. – Mange av ulykkene... Les mer »