klarna

Regnfull juni ga netthandelsrekord

En svært våt start på sommeren er en av årsakene til at netthandelen i juni ble rekordstor og økte med hele 15 prosent sammenliknet med samme måned i fjor. Likevel oppgir halvparten... Les mer »
oslo sommer fjord

Badevannet i Oslofjorden tre grader kaldere enn i fjor

I 2019 hadde vi en usedvanlig kald mai måned, med medfølgende laber start på oppvarmingen av badevannet i Indre Oslofjord. I månedsskiftet juni/juli var det i år tre grader kaldere badetemperatur enn... Les mer »
bil hund

Varm bil kan bli en dødsfelle

Er du klar over at det kan bli kritisk for hunden å være igjen i en parkert bil – selv i skyggen og med 18 grader ute? Temperaturen stiger raskt i bilen... Les mer »
ving

Ustabilt vær skaper salgsboom av charterreiser

Tidligere i år gikk salget av sommerreiser noe tregere enn vanlig for reisearrangørene. Fjorårets varme sommer gjorde at flere nordmenn avventet feriebestillingene for å se an årets sommervær. De siste ukenes ustabile... Les mer »
vanning regn sommer

Meteorologisk institutt: Åttende våteste juni måned på over 100 år

Juni ble den åttende våteste junimåneden siden 1900. Det har kommet 50 prosent mer nedbør enn normalen. – Det har vært to ganske våte måneder. Mens mai ble den fjerde våteste på over... Les mer »
fjordkraft

Snart kan du lagre solstrøm, uten batteri

Fra høsten av kan Fjordkraft-kunder spare solstrøm og bruke den når solen ikke skinner. – Måten vi gjør dette på er helt ny i Norge, sier Fjordkraft. Fjordkraft lanserte nylig salg av solceller og... Les mer »
bil hund

Dyrebeskyttelsen advarer dyreeiere om høye temperaturer

Det er meldt ekstremvarme i Norge i helgen – Dyrebeskyttelsen Norge advarer mot å forlate dyr i bil – bilen blir fort en stekeovn.  – Dette er veldig viktig at folk tar dette... Les mer »
været tv2

I dag presenterer TV 2 været på en helt ny måte

– Den største endringen i det nye værvarselet er at vi skal vise hvordan været utvikler seg i løpet av dagen, sier TV 2s værsjef, Eli Kari Gjengedal Det er fire år... Les mer »
lyn

7 tips for å sikre deg mot lyn og torden

De fleste husker å trekke ut strømkontakten til TV-en når de drar på ferie, men glemmer annet viktig elektronisk utstyr. Med sju enkle grep kan man sikre seg mot skader på mobil... Les mer »
flue

Slik blir du kvitt fluene i sommer

I Norge er vi lite plaget av fluer. Likevel kan det surre plagsomt mye rundt i boligen om sommeren. – I hus og hytter kan det av og til bli mye fluer.... Les mer »