tv3

VIDEO: Sensommerfest med jentejengen fra Bodø i Charterfeber – After beach!

Guttastemning, jentevors, strandliv, fest og sjekking er ingrediensene når vi følger gutte- og jentegjenger som går all in på Sydens fristelser. I Charterfeber – After Beach gir vi et unikt innblikk i... Les mer »
tv3

Etter 20 sesonger er Luksusfellen fremdeles en seerfavoritt

Luksusfellens 20. sesong hadde premiere på TV3, Viafree og Viaplay i går, og fikk en svært solid sesongstart. Programmet skaffet TV3 en kommersiell andel på 30,4 prosent og sørget for at kanalen... Les mer »
tv3

Sesongpremiere på TV3: «Eventyrlig oppussing»

Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkergenier Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen er igjen klare for å trollbinde oss med suverene overhalinger og utsøkt natur. Norges mest eksotiske oppussingsprogram har sesongpremiere på torsdag... Les mer »
tv3

Luksusfellen rydder opp for 20. sesong på rad!

23 000 000 kroner er spart gjennom 20 sesonger, men Luksusfellens eksperter blir fremdeles økonomisk sjøsyke av pengeforbruket til det norske folk. Luksusfellen er tilbake onsdag 11. september kl. 20.30 på TV3, Viafree... Les mer »
tv3

Premiere på TV3 og Viaplay: Casper Christensen sier «Unnskyld, Norge»

En skandalisert og arbeidsløs Casper Christensen må flykte til Norge for å unnslippe en rekke kleine metoo-anklager som har gjort ham til en persona non grata i Danmark. Dette er utgangspunktet for... Les mer »
tv3

Dette er årets Charterfeber-turister!

Sommeren er snart et avsluttet kapittel, men fortvil ikke, med Charterfeber varer sommerfølelsen hele høsten! Drøm deg bort til gode minner om sandstrender, paraplydrinker, fiskespa og gresk aften i høstens Charterfeber. De... Les mer »
tv3

Sterke spillere og falne engler: Det er klart for Paradise Hotel-finale!

Paradise Hotel 2019 har vært spillernes sesong der både kuler og hjerter har blitt knust, vinger har blitt klippet og folk har blitt sendt til både himmel og helvete. Den nervepirrende og avgjørende... Les mer »
tv3

Per Sandberg og Bahareh Letnes i Charterfeber på TV3

Charterfeber gjorde et sterkt comeback i fjor og nå er innspillingen av en ny sesong i full gang. Med glede kan vi bekrefte at to av deltakerne i årets vakreste chartereventyr er... Les mer »
tv3

185 000 ble med «I lomma på Silje» på TV3

Onsdag var det premiere på det splitter nye konseptet I lomma på Silje, en spin off av Luksusfellen med Silje Sandmæl og kjendiser som viser frem kontoutskriftene sine. I snitt så 185... Les mer »
tv3

Over en million så finalen i Håndball-VM for menn på TV3

Helgen sto i sportens tegn på TV3. Gårsdagens finalekamp i Håndball-VM mellom Norge og Danmark fikk hele 1,1 millioner seere i snitt, og på det meste var nesten 1,3 millioner seere innom... Les mer »