tv2

Steffi Buie fra Lofoten i The Voice-semifinale på fredag

Det er klart for semifinale i The Voice. Seks deltagere står på scenen og de kjemper om fire plasser i finalen. Sendingen starter kl. 20.00, og sendes direkte på TV 2. Kl.... Les mer »
tv2

Petter Northug blir TV 2-profil under Ekstremsportveko

Petter Northug blir en av flere TV 2-profiler når kanalen sender daglig fra Ekstremsportveko på Voss. I 21 år har Ekstremsportveko eksistert på Voss, hvor utøvere og publikum over hele verden kommer... Les mer »
tv2

Nå får «Funkygine» en egen TV-serie

Jørgine «Funkygine» Vasstrand er en av Norges største profiler i sosiale medier og på blogg. De siste årene har hun engasjert seerne i «Bloggerne». Nå skal hun og hennes spreke familie dele... Les mer »
tv2

Slik blir nasjonaldagen med «God 17. mai Norge»

Det blir 17. mai-stemning fra morgenen på TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen, med aktuelle gjester, vakker musikk og direkterapportering fra hele landet. Jan Thomas og Vår Staude er på plass i... Les mer »
fotball

850.000 så Liverpool vinne mot Barcelona på TV 2

Over 850.000 seere så den dramatiske avslutningen av kampen mellom i Liverpool og Barcelona på TV 2 og TV 2 Sumo i går kveld. I snitt fulgte 607.000 seere hele semifinalen på... Les mer »
gullruten

Sigrid Bonde Tusvik leder Gullruten 2019 på TV 2

Gullruten sendes fra Grieghallen i Bergen lørdag 11. mai, og det er Sigrid Bonde Tusvik som leder sendingen på TV 2. Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen.... Les mer »
tv2

Steffi Buie fra Lofoten skal synge live i The Voice

Det er klart for første livesending av The Voice, der Lene Marlin og Yosef Wolde-Mariam sine lag skal i ilden. Ni deltagerne står på scenen, fem fra Wolde-Mariams lag og fire fra... Les mer »
tv2

Ny dokumentar fra «Vårt lille land» på torsdag: Trond Giskes og Haddy Njies historie

Torsdag kl. 21.40 sender TV 2 og TV 2 Sumo en spesialdokumentar av «Vårt lille land». For første gang forteller Trond Giske og Haddy Njie sin historie. – Det er på tide... Les mer »
tv2

Dette er stjernene som skal kjempe med flagget på brystet i TV 2s «Landskampen»

De fremste av norske og svenske vinteridrettshelter utfordrer hverandre til kamp i TV 2s nye konkurransereality, «Landskampen». Rivaliseringen mellom Norge og Sverige tas til nye høyder når det norske laget, bestående av... Les mer »
fotball kunstgress

Nordmenn kårer TV 2 til den beste fotballkanalen

TV 2 knuser konkurrentene når nordmenn blir spurt om hvilken kanal som har de beste fotballsendingene. Øyvind Alsaker kåres til den mest populære fotballkommentatoren. I en landsrepresentativ meningsmåling om Eliteserien, som analysebyrået... Les mer »