tv2

TV 2 og Altibox med viktig, langsiktig samarbeid

TV 2 og Altibox har signert en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer Altibox’ kunder tilgang til alt av TV 2s innhold og kanaler på alle plattformer. – Dette er en samarbeidsmodell for... Les mer »
været tv2

I dag presenterer TV 2 været på en helt ny måte

– Den største endringen i det nye værvarselet er at vi skal vise hvordan været utvikler seg i løpet av dagen, sier TV 2s værsjef, Eli Kari Gjengedal Det er fire år... Les mer »
tv2

900.000 seere så Norge ryke ut av VM på TV 2

På det meste fulgte 900.000 seere Norges exit fra Fotball-VM på TV 2, og i snitt fulgte 750.000 seere kampen på TV 2 og TV 2 Sumo. Sesong-premieren av «Allsang på Grensen»... Les mer »
tv2

Katarina Flatland og Bjarne Brøndbo leder stjernespekket Telemark-show

«Sommerfest fra Telemark» er tilbake. For tredje år på rad skal TV 2s store sommershow sendes fra Bø Sommarland, og duoen som er satt til å lede det direktesendte familie-programmet er «Idol»-programleder... Les mer »
tv2

Thea Sofie Loch Næss med hovedrolle i ny TV 2-serie

«The Last Kingdom»-stjerne Thea Sofie Loch Næss og «Askeladden»-aktuelle Vebjørn Enger spiller hovedrollene i dramaserien «Hjerteslag», som har premiere på TV 2 Sumo 15. august. «Hjerteslag» er en historie om alt det... Les mer »
tv2

Slik blir «God sommer Norge» på TV 2

Katarina Flatland og Petter Pilgaard er blant programlederne i ”God sommer Norge” med premiere i slutten av juli på TV 2. Mandag 29. juli er det klart for sesongens første ”God sommer... Les mer »
tv2

Morten Hegseth blir programleder for «Love Island» på TV 2

TV 2 har sikret seg rettighetene til realityprogrammet ”Love Island”. Nå er det klart at Morten Hegseth skal lede programmet. – Jeg er heftig begeistret og takknemlig for å kunne gjøre en... Les mer »
tv2

Linnéa Myhre inn i høstens Bloggerne på TV 2

Høstens sesong av «Bloggerne» blir den ellevte i rekken. Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er med når en ny sesong av den populære serien får premiere på TV 2 Sumo og... Les mer »
tv2

Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen i TV 2s nye dramaserie «Mellom oss»

Den dansk-norske serien «Mellom oss» er den nye store dramasatsingen fra TV 2. Serien får premiere på TV 2 og TV 2 Sumo i løpet av høsten 2019. «Mellom oss» er en... Les mer »
norges triatlonforbund

Fem nordmenn på startstreken i verdensserien i triatlon

Både Endre Espedal og Vetle Bergsvik Thorn debuterer i verdensserien når de stiller til start i Leeds søndag 9. juni. Herrenes løp begynner kl. 16.50 norsk tid, og vises på TV2. Også... Les mer »