tv2

Dette er semifinalistene til «Norske talenter» på fredag

Fredag 15. november er det klart for den tredje semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og... Les mer »
dansing

Tror på Steinkjer-Victor i finalen på «Skal vi danse»

Han ser på seg selv som en underdog, men bookmakerne tror Steinkjers Youtube-helt Victor Sotberg (28) går til finalen i «Skal vi danse». Med kun tre par igjen er det duket for... Les mer »
tv2

Victor, Jørgine og Aleksander klare for semifinale i «Skal vi danse» på lørdag

Lørdag 9. november kl. 19.30 er det klart for semifinalen i årets «Skal vi danse». Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2.  Kl. 21.00 er det nyheter, vær og... Les mer »
tv2

Oppklaringen av containerbaby-saken ga rekord for «Åsted Norge»

På det meste fulgte 732.000 seere gårsdagens episode av «Åsted Norge». Dette er det høyeste seertallet for programmet noensinne. I mandagens «Åsted Norge» fikk Ingrid, jenta som ble funnet i en container,... Les mer »
tv2

29 år gammel cold case-sak oppklart av «Åsted Norge»

For første gang har man ved kombinasjonen av DNA-analyse og slektsforskning klart å løse en kriminalsak i Norge. I mandagens «Åsted Norge» fikk Ingrid, jenta som ble funnet i en container, endelig svar... Les mer »
nettspill

Nå skal barn holde nyttårstale før Kongen og statsministeren

UNICEF Norge og TV2 inviterer alle barn i Norge til å sende inn videoinnspilte taler om et tema de brenner for. En av talene blir plukket ut til å vises i forkant... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

NAV-skandalen: Mann uskyldig dømt til 90 dagers fengsel i Salten tingrett

TV 2 har gått gjennom de feilaktige dommene i trygdeskandalen til NAV. Titalls mennesker har sittet uriktig fengslet, opplyser TV2.no. Ifølge TV2 skal en mann ha blitt uskyldig dømt til 90 dagers... Les mer »
bodøposten android

Åtte av ti har tillit til norske medier

Norske medier har tillit i befolkningen, viser en ny undersøkelse fra Medietilsynet. Nyhetene fra NRK 1, TV 2, Aftenposten og «din lokal/regionavis» scorer høyest. – At folk har tillit til redaktørstyrte medier... Les mer »
tv2

Klart for første semifinale i «Norske talenter» på fredag

Fredag 1. november er det klart for den første semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter» på TV 2. Det blir den første av seks semifinaler i «Norske talenter» denne høsten.... Les mer »

«Funkyfam» satte ny TV 2 Sumo-rekord

Aldri før har en underholdningsserie på TV 2 Sumo åpnet sterkere. «Funkyfam» knuser alle tidligere rekorder. Over 100.000 unike brukere har sett første episode av «Funkyfam» siden serien ble sluppet mandag morgen... Les mer »