nrk

NRK og TV 2 sikrer skiskyting til 2030

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026, med mulighet til forlengelse av avtalen frem til 2030. – Det er en... Les mer »
tv2

Gaute Grøtta Grav slutter som programleder for Farmen

Etter 13 sesonger, over 500 programmer og 150 tvekamper takker Gaute Grøtta Grav av som programleder for Farmen. Reality-programmet har vært en eventyrlig suksess for TV 2, og Grøtta Grav har vært... Les mer »
sykkelritt

Tour de France og Spania rundt på TV 2 til 2025

TV 2 har i dag forlenget rettighetene til å vise både Tour de France og Spania rundt ut 2025-sesongen. – Sykkel generelt og Tour de France spesielt er en av grunnpilarene i... Les mer »
Foto: Kjell Ruben

LESERINNLEGG: Langsom læring i Regjeringen

Vi leser at statsminister Solberg har vært på valgkampturné i Afrika, hvor hun fikk spørsmål fra TV2 om hva Norge har i FNs sikkerhetsråd å gjøre?  Til dette svarte statsministeren bl.a.: «Det er en forpliktelse... Les mer »
jul

Denne veden er best i test

Veden fra Maxbo er kåret til best i test av TV2 Hjelper deg. Lav pris og høy vekt på vedsekkene var avgjørende for seieren. TV2 Hjelper deg fikk Norsk institutt for bioøkonomi... Les mer »
tv2

Chris Holstens dag i «Hver gang vi møtes»

Halvveis i den niende sesongen av TV2s «Hver gang vi møtes» har vi allerede fått uforglemmelige kvelder med hyllester til både Odd Nordstoga, Aslag Haugen og Linnea Dale. Nå står hyllesten av... Les mer »
tv2

Tett på norske finanskjendiser i «Bare business»

Nylig hadde økonomiprogrammet «Bare business» premiere på TV 2 Nyhetskanalen. Her skal programleder Cathrine Graff komme tettere på gründere og toppene i norsk næringsliv. Første gjest i det ukentlige samtaleprogrammet var Rema... Les mer »
tv2

Fire nye Beck-filmer får premiere på C More og TV 2 Sumo

I februar begynner innspillingene av den 39. Beck-filmen i rekken og når innspillingene blir klare i sommer, vil totalt 42 filmer være produsert med Peter Haber i hovedrollen som Martin Beck.  De... Les mer »
tv2

Senkveld-testen: Blipp mot resten

Helene er både imponert og irritert over Stians suverenitet i konkurranser. Han slo henne i forrige sesong av Senkveld-slaget: «Øst mot Vest», og han får tilsynelatende til alt han prøver seg på. –... Les mer »
tv2

«Staysman» er Katrines nye faste Allsang-makker

Stian «Staysman» Thorbjørnsen blir ny fast programleder for «Allsang på grensen» sammen med Katrine Moholt. De siste somrene har Katrine Moholt byttet mellom ulike mannlige programledere fra uke til uke, men når... Les mer »