tv2

429.000 så premieren av «Landskampen» på TV 2

På det meste var 456.000 seere innom premieren i går kveld. Det ga programmet en andel på hele 38,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og hele 39,8 prosent blant alle... Les mer »
tv2

Slik vises Champions League og Europa League på TV 2 i høst

Rosenborg, Manchester United, Liverpool, Barcelona, Tottenham og Manchester City. Det er klart for en proppfull fotball-meny på TV 2-kanalene denne høsten. Torsdag 19. september er det klart for Rosenborg sin første Europa... Les mer »
været tv2

NRK og TV 2 samarbeider om videre RiksTV-eierskap

Telenor velger nå å trekke seg ut som eier av selskapet, mens allmennkringkasterne NRK og TV 2 fortsetter som likeverdige samarbeidspartnere. Siden 2005 har NRK, TV 2 og Telenor samarbeidet som eiere... Les mer »
tv2

Over en million fulgte Sverige mot Norge på TV 2

1.028.000 så på det meste EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Norge på TV 2 i går kveld. 898.000 seere fulgte i snitt hele kampen, som er årets høyeste seertall på TV 2. Dette... Les mer »
tv2

Velkommen til Dag Ottos førstegangstjeneste!

I ”Kompani Lauritzen” kaster tidligere proffsyklist og fallskjermjeger Dag Otto Lauritzen 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker... Les mer »
tv2

Dette er deltakerne i Farmen 2019

Blant årets Farmen-deltakere finner vi blant annet en lekeplassdesigner, en eventyrer, en spirituell coach og en sikkerhetsvakt i FN. Årets sesong av Farmen utspiller seg på storgården Lundereid i Sannidal utenfor Kragerø.... Les mer »
tv2

En av disse i «Skal vi danse» skal ut på lørdag

Lørdag 7. september kl. 19.30 er det klart for program 2 av årets «Skal vi danse» – der første deltaker må forlate konkurransen. Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV... Les mer »
amazonas brann

Brannene i Amazonas omtalt mindre i norske medier enn Notre-Dame

De siste sju dagene har norske medier dekket brannene i Amazonas i om lag 700 oppslag. Brannen i Notre-Dame tidligere i år fikk omtale i dobbelt så mange oppslag. Norske medier har... Les mer »
tv2

Dette skal kjendisene danse på sesongens første «Skal vi danse»

Lørdag 31. august kl. 19.30 er det premiere på sesong 15 av «Skal vi danse» på TV 2. Programledere er Katrine Moholt og Anders Hoff. Her er oversikt over hva de ulike... Les mer »
tv2

Sophie Elise får premiere med helt ny TV 2-serie på mandag

Influencer, forfatter og reality-kjendis Sophie Elise Isachsen (24) har laget en ny serie for TV 2. Mini-serien med fem episoder er laget i forbindelse med lokalvalget denne høsten. Serien «Sophie Elise tester... Les mer »