sjømannskirken

Sjømannskirken inviterer til folkefest i Seefeld under VM på ski

Å skape hjemmefølelse på bortebane har vært Sjømannskirkens varemerke gjennom generasjoner. Under ski-VM i Seefeld har Sjømannskirken fått leie lokaler i byens hovedkirke som ligger på torget midt i byen. Her kan... Les mer »
A+E Networks

Nytt program på HISTORY: River Hunters

I River Hunters som starter i mars slår den amerikanske Youtube-sensasjonen Beau Ouimette, en ekspert på elvesøk med over 30 års erfaring, seg sammen med programleder og svømmeentusiast Rick Edwards for å... Les mer »
sesong 1

Her er de nominerte til Spellemannprisen 2019

Spellemannprisen arrangeres lørdag 30. mars og sendes direkte på NRK. Dagen før blir det kun norsk musikk på NRK radio. 30. mars er det igjen klart for den tradisjonsrike prisutdelingen som hyller... Les mer »
sesong 1

Julie Bergan og Tarjei Strøm leder Spellemannprisen 2018

30. mars går Spellemannprisen 2018 av stabelen på Chateau Neuf i Oslo. Sendingen går på NRK1 og nå er det klart at det er Julie Bergan og Tarjei Strøm som skal lede... Les mer »
iphone

Venter på Kongens ja: 1,5 millioner nordmenn vil bruke TV-pakken i utlandet

Norske TV-seere ser frem til å bruke sine TV-abonnement i utlandet nå når den såkalte geo-blocken fjernes. Det viser en undersøkelse Ipsos har foretatt på oppdrag fra RiksTV. Når Kongen sier ja... Les mer »
bbc

Ingenting vekker reiselysten som reiseprogram på TV

En drømmereise gjennom skjermen, i form av et reiseprogram på TV, er det som inspirerer flest nordmenn til å reise. Det viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av TV-kanalen... Les mer »
sykkelritt

Arctic Race of Norway syklet inn millioner til Nord-Norge

I en fersk rapport fra Narvik-selskapet VINN slås det fast at Arctic Race of Norway i 2018 bidro til en samlet meromsetning på 67,6 millioner i Nord-Norge. Arctic Race of Norway, som... Les mer »
universal

VIDEO: Henrix Borg debuterer med sin første singel – «High On Love»

Henrix Borg (tidligere kjent som Blodprinsen) var utvilsomt årets snakkis på den skandalefylte serien «Ex On The Beach» ifjor. TV stjernen – og forfatteren – debuterer nå som artist med sin første... Les mer »
philips

Philips TV lanserer nye 2019-modeller

Philips TV lanserer sitt 2019-utvalg. Det inkluderer flere OLED-modeller, en kraftigere ny tredjegenerasjons P5-prosessor og flere apparater med den eksepsjonelle lyden fra Bowers & Wilkins.  Nye OLED804/854-modeller presenterer for første gang den... Les mer »
hurtigruten

Hurtigruten med verdens høyeste storskjerm til sjøs

Verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip, Hurtigrutens MS Roald Amundsen, skal også ta naturen hun seiler i inn på skipet – gjennom syv dekk og mer enn 17 meter. Det høyteknologiske midtpunktet på det... Les mer »