nasa national geographic

50-års jubileum for månelandigen på National Geographic

I juli er det 50 år siden Armstrong tok det første steget på månen. Dette markerer National Geographic med en måned fylt med splitter nye dokumentarer dedikert til menneskets fasinasjon for verdensrommet,... Les mer »
bbc

1 av 3 nordlendinger vil reise til Mars

Har du noen gang drømt om å reise til Mars? Én av tre nordlendinger kunne faktisk tenkt seg en tur til den røde planeten dersom mulighetene lå til rette for det. Det... Les mer »
pr-o

Snart klar for ny sesong av Top Gear

Etter at Matt LeBlanc bestemte seg for å gi seg som programleder i Top Gear etter tre sesonger, ble britene Paddy McGuinness og Freddie Flintoff presentert som de nye kompanjongene til Chris... Les mer »
choice clarion

Clarion Hotel The Hub blir tv-serie

Serien Hotelleventyret tar seerne med på innsiden når Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, skal ferdigstilles og åpnes med brask og bram. Norges mest karismatiske hotelleier, Petter Stordalen, og hans ansatte... Les mer »
mat kjøtt

Ny programserie om grillmat på Matkanalen og Snapchat

En ny programserie om grillmat er nå på Matkanalen og Snapchat. Med oppskrifter på alt fra klassiske grillfavoritter som pølser og burger, til deilige vegetarretter – vil selv de ferskeste grillerne bli inspirert... Les mer »
unibet

Spillselskap innfører innskuddsgrenser for norske spillere

Som første, utenlandske spillaktør dropper Kindred Group markedsføring av bonuser, og toner ned casino-annonsering på norske TV-skjermer. Samtidig blir alle norske kunder tvunget til å sette personlige inskuddsgrenser før de kan spille.... Les mer »
tv nyheter nrk

NRK flytter distriktssendingene inn i beste sendetid

NRK ønsker å nå bredere ut med distriktsnyhetene og vil derfor legge distriktssendingene rett etter Dagsrevyen på NRK1. Endringen er planlagt fra 2020. – Vi vet at nyheter og innhold fra distriktene... Les mer »
fox

Konspirasjonsthrilleren «Deep State» returnerer 6. mai

«Deep State» sesong 2 fortsetter den intense og emosjonelle karakterdrevne fortellingen, samtidig som den tar opp store, aktuelle politiske temaer. Sesong 2 består av åtte episoder, hvor første episode har premiere på... Les mer »
iphone

TV fra Canal Digital og Telenor tilgjengelig i hele EU

TV-innholdet til Canal Digital og Telenor er nå tilgjengelig over hele EU-sonen i sommer, den såkalte geo-blokkeringen er nemlig opphevet. Geo-blokkering har tidligere forhindret kunder i å strømme innhold fra norske tjenester... Les mer »
gullruten

Sigrid Bonde Tusvik leder Gullruten 2019 på TV 2

Gullruten sendes fra Grieghallen i Bergen lørdag 11. mai, og det er Sigrid Bonde Tusvik som leder sendingen på TV 2. Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen.... Les mer »