nrk

NRK Sommeråpent drar på camping

I seks uker skal Sommeråpent-redaksjonen feire campinglivet. Fra Fevik i sør til Alta i nord skal vi jakte på den nostalgiske sommerfølelsen, leke og oppdage Norge som ferieland. I fjor vandret Lars Monsen gjennom... Les mer »
egmont

Game of Thrones – Les det fantastiske fantasyeposet som tegneserie!

Denne tegneserieboken er basert på George R. R. Martins roman, og har manus av Martin selv, i samarbeid med Daniel Abraham. Tegningene tar Tommy Patterson seg av. I en fjern fortid nærmer... Les mer »
canal digital

Canal Digital forventer rekordstrømming av Game of Trones i påsken

Med en kommende Game of Thrones-premiere, et rikt utvalg av nye og klassiske påskekrim og stadig økende strømmebruk, forventer man nå stor påsketrafikk til Canal Digitals strømmetjeneste. Canal Digital har i en... Les mer »
comeon

Paradise-jentene kåret Eliteseriens kjekkeste spiller: – Han må gjerne ta kontakt!

Brann- og Viking-sjarmører havnet på pallen, men Sarpsborg 08-yndling gav høyest puls da Paradise Hotel-jentene kåret Eliteserien kjekkeste fotballspiller! Thea Gudmundsen (21) og Lea Vik (25) fra Paradise Hotel tok ComeOn!s-utfordring om... Les mer »
ball

Nå får Telenors TV-kunder spansk og italiensk fotball

Telenor løfter nå fotball-tilbudet betydelig og gir en halv million TV-kunder tilgang til spansk La Liga og italiensk Serie A ved å inkludere Strive Sport TV som valgfri kanal i T-We.  TV-markedet... Les mer »
barcelona fotball

Telia Norge og Strive Sport inngår avtale om internasjonal toppfotball

Strive Sport, som viser samtlige av matchene fra La Liga, Serie A og MLS, starter en tv-kanal i Norge: Strive Sport TV. Kanalen har signert en avtale med Telia Norge og Get... Les mer »
bodøposten

Bodøposten.no solgt til Schibsted for 5 millioner

Den lokale nettavisen Bodøposten.no i Nordland har blitt enige med Schibsted Media Group om en salgssum for overtakelse av Bodøposten.no. Forhandlingene mellom partene har foregått i flere uker. Bodøposten.no ble etablert i september i... Les mer »
matmerk

Smaksbedømmer landets beste lokalmat

– Jeg vil si at jeg kjenner på både ærefrykt og alvor, sier kokk Ole Martin Alfsen. Han er en av nykommerne i Spesialitet-fagjuryen. De lukter, smaker, vurderer og godkjenner produkter som... Les mer »
skiskyter

Norge satt klistret til TV-skjermen under VM i skiskyting

I gjennomsnitt er seertallene opp hele 14 prosent sammenlignet med forrige VM i 2017. Med fem gull, tre sølv og én bronse ble VM i skiskyting i Østersund en suksess sett med... Les mer »
nrk

Gode seertall for skiskytter-VM

På det meste fikk åtte av ti tv-seere med seg NRKs direktesendinger under VM i skiskyting i Öresund. Det er herrestafetten sist lørdag som topper seerstatistikken for mesterskapet. Etter verdensmesterskapet i skiskyting... Les mer »