nrk

Harald Eia tilbake i NRK fra nyttår

1. januar kommer Harald Eia tilbake til NRK etter fem år i TVNorge og Discovery Networks. Det er ennå ikke klart hvilke prosjekter prosjekter han skal i gang med, men underholdningsredaktør Charlo... Les mer »
comeon

ComeOn! viser håndballjentenes kamp om EM-gullet

ComeOn! drar til med en skikkelig førjulsgave til alle håndballinteresserte nordmenn: spillselskapet viser alle Norges EM-kamper direkte på nett-TV. – I ComeOn! etterstreber vi å levere et best mulig produkt til våre... Les mer »
Aker BioMarine

Tar thrillersport til nye høyder

Verdens første profesjonelle langdistanselag innen hundekjøring er lansert, med Finnmarksløp- og Iditarodvinnere i spissen. Med seier i sikte og ambisjoner om å skape blest rundt sporten samt sette helse og ernæring i... Les mer »
National Geographic

Ny serie om Kim-diktatorene viser hittil upublisert materiale

«Inside North Korea’s Dynasty» er en unik fortelling om et diktatur gjennom tre generasjoner. Premiere på National Geographic søndag 18. november kl. 22.00. Forholdet mellom Nord-Korea og resten av verden er nesten... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race 2019 tilbake til Lofoten og Vesterålen – Innspurten i Narvik

I 2019 kommer Arctic Race of Norway til å gå gjennom Lofoten og Vesterålen, før det hele skal avgjøres på siste etappe mellom Lødingen og Narvik. Det var en fornøyd daglig leder... Les mer »
netflix

Canal Digital lanserer Netflix i sitt TV-tilbud

Canal Digital fortsetter å utvikle og forbedre sitt TV-tilbud i tråd med kundenes ønsker og behov. Nå lanseres Netflix som en del av TV-opplevelsen. I mars i år lanserte Canal Digital sitt... Les mer »
mars

Canal Digital gir kundene førpremiere på ny sesong av storserien Mars

Fra søndag 4. november kan kundene se første episode av Mars sesong 2 på Canal Digitals strømmetjeneste, en hel uke før TV-premieren. I den første sesongen blir seeren med på jomfruturen til... Les mer »
sjakk

Slik blir Sjakk-VM 2018 på NRK

Fra fredag 9. november møtes Magnus Carlsen og amerikaneren Fabiano Caruana i London for å avgjøre hvem som blir årets verdensmester i sjakk. Kan Carlsen mot Caruana i 2018 skape like sterk... Les mer »
nrk

NRK: «Gåten Orderud» har unike opptak fra retten

I dag er det premiere på «Gåten Orderud» på NRK. I TV-serien vises videoopptak fra lagmannsretten som aldri før er vist. Det journalistiske arbeidet med saken fortsetter på nrk.no og i podkast.... Les mer »
bauer media

Fra TV-stjerner til julestjerner

Du kjenner dem etter mange år på skjermen som programledere for diverse TV-produksjoner, som Skal vi danse, Hvem bryr seg og Jakten på kjærligheten. Nå skal Klaus Sonstad, Gunhild Dahlberg og Marthe... Les mer »