pc

LESERINNLEGG: Hvor mye desinformasjon skal vi tåle?

På Spotify finner du blant annet de tre podcastene VG (som nå har en variant som heter «Giæver og gjengen», som tidligere var den herostratisk berømte «Giæver og Joffen»), Marie Simonsen Dagbladet... Les mer »
nordic screens

Nå kommer Nordic Family på Get

Barne og familiekanalen Nordic Family vokser og er nå også tilgjengelig på alle Gets nett-TV plattformer samt den nye Get boX`en. – Det er ekstra hyggelig å ønske nytt norsk kvalitetsinnhold velkommen... Les mer »
hes

Tre nye låter fra Timbuktu

I Sverige er jubileumsversjonen av megasuksessen Hver gang vi møtes, (Så mycket bättre) i full gang, og en av stjernene som deltar er rapperen Timbuktu. Den svenske raplegenden har de siste ukene... Les mer »
dab radio

Annonsefall for tv- og radiobransjen: Har mistet 200 millioner kroner det siste året

Etter år med oppgang falt reklameinntektene for de nasjonale tv- og radioaktørene i 2018. Det kommer fram i Medietilsynets årlige økonomirapport. – Utviklingen tyder på at kringkasterne nå opplever det samme som... Les mer »
lynx

Julefrokost med Disney Vinter

Hvem kjenner seg ikke igjen i at julestemningen først kommer snikende inn i hjemmet, når Disneys julekavalkade ruller over TV-ruten? For mange av oss er nettopp Disneys magiske juleverden en av våre... Les mer »
iphone

Nå skal det bli lettere å reparere elektronikk

Nye krav fra EU skal gjøre det lettere for forbruker å reparere husholdningsprodukter, som tv og kjøleskap. Blant annet skal det bli lettere å få tak i reservedeler i opptil 10 år... Les mer »
tv

Lite begeistring å spore blant kundene til tv-distributørene

Årets måling av tv-distributørene er den 10. i rekken. Studien viser at begeistringen for tv-distributørene uteblir. Bransjen under ett har en kundetilfredshet på 64,6 noe som er en relativt svak skår. Om... Les mer »
bok i nord

Tore Skoglund ute med humorboken «Vær snill med Oslo-folk»

Tore Skoglund er «lei» av at Oslo-folket blir utsatt for hets og hånlatter fra storkjeftede og flåsete nordlendinger. Vær snill med våre hardt prøvede landsmenn i hovedstaden, oppfordrer han i denne boka,... Les mer »
TV-aksjonen

LESERINNLEGG: Nå er det faktisk hennes tur

Det nærmer seg årets viktigste søndagstur, nemlig TV-aksjonen, søndag 20. oktober. I år er det organisasjonen Care som får inntektene fra aksjonen. Målet er å mobilisere 100 000 bøssebærere som skal banke... Les mer »
nrk

NRK-serien «Twin» til BBC og ARD

Allerede før «Twin» har hatt premiere i Norge, er serien solgt til BBC. Spenningsdramaet skal også vises på Tysklands største TV-kanal, ARD. «Twin» har premiere på NRK1 og i NRKs strømmetjeneste NRK... Les mer »