tyrkia

Bodøværinger rømmer til sydenvarmen

Færre planla sommerferien i god tid i år, noe som gir et uvanlig rush av reisebestillinger i juli. Reiseselskapet TUI melder om 34 % vekst i feriebestillinger for hele landet, med vekst... Les mer »
tui

TUI fjerner rødt kjøtt fra sine flyvninger

Fra og med 1. juni fases rødt kjøtt ut av menyen på TUIs egne flyvninger. Med rødt kjøtt menes storfekjøtt, svin og lammekjøtt. Initiativet er en del av flere tiltak som iverksettes... Les mer »
tui

TUI åpner 20 nye hoteller i 11 land

TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i... Les mer »
ferie spania

Europeiske reisende er enige om en ting: Spania er påskens feriefavoritt!

TUIs ferieatlas er her, og tendensen er klar i alle TUIs 13 europeiske markeder – Spania troner øverst på listen over hvor vi reiser denne påsken. Samlet sett er det Spania, Egypt,... Les mer »
tyrkia

Nå klimakompenserer TUI ferien for sine gjester

Fra og med 1. mai 2019 klimakompenserer TUI ferien for alle sine nordiske gjester som bor på selskapets egeneide hoteller eller flyr med selskapets egne fly. Dette innebærer at utslipp fra reisen... Les mer »
tyrkia

Nordmenn velger Syden fremfor hytta i påsken

Påsken er tradisjonelt sett høytid for familieferie i fjellet, i år ser det derimot ut til at mange nordmenn bytter ut SWIX ‘en med sandaler og sydenvarme. Tall fra TUI viser en... Les mer »
tyrkia

5 tips: Slik får du mer reise for pengene i sommer

– Vi som jobber i reiselivsbransjen reiser nok mer enn de fleste, og vi er akkurat like opptatt av gode tilbud som alle andre. Her er noen av våre beste tips for... Les mer »
tyrkia

TUI gjør det enklere for nordmenn å ta mer bærekraftige ferievalg

Tall fra Hovedorganisasjonen Virke viser at stadig flere nordmenn er opptatt av bærekraftige reisealternativer. Reiseoperatøren TUI gjør det nå enklere for norske reisende å velge bærekraftsertifiserte hoteller på sin nettside. Det er... Les mer »
tyrkia

Slik blir reiseåret 2019 ifølge TUI

Når reiseåret 2018 går mot slutten kan vi se tilbake på et hektisk reiseår med åpning av nye destinasjoner, nye hoteller over hele verden, tusenvis av nye opplevelser og en historisk hetebølge.... Les mer »
ferie

Stadig flere gir reiser i julegave

Salget av reisegavekort har steget betydelig de siste fire årene, også i år peker pilene oppover. Tall fra reisearrangøren TUI viser at antall reiseopplevelser som vil ligge under årets juletre er mer... Les mer »