sykkel

Økning i antall omkomne i trafikken

Etter flere år med stadig synkende tapstall i trafikken, ligger 2019 nå an til å bli et verre år på veiene enn de senere årene. – Dette er bekymringsfullt, uttrykker Trygg Trafikk-sjef... Les mer »
sykkel

14 omkom i trafikken i april

14 personer mistet i april livet i trafikken. Dette er seks flere enn i samme måned i fjor og det høyeste antallet omkomne i april siden 2009. Ulykkesstatistikken for 2019 innebærer med... Les mer »
mc

3 livsviktige råd for motorsykkelsesongen

Med 96 drepte og til sammen 596 hardt skadde de siste fem årene er fortsatt motorsyklistene blant de mest risikoutsatte trafikantene i Norge. Det viser tall fra Trygg Trafikk. Her er 3... Les mer »
trygg trafikk

Syv omkom på veien i mars

Syv personer har mistet livet i trafikken i mars. I fjor mistet to personer livet i mars. Tunge kjøretøy har vært involvert i over halvparten av dødsulykkene så langt i år. Hittil... Les mer »
vinter trafikk vei

Trygg Trafikks vinterferietips

Vinterferien er snart i gang med stor trafikk på utfartsveiene. Her er Trygg Trafikks tips til en sikker vinterferieutfart. Trygg Trafikk oppfordrer alle til å ta det rolig og være tålmodig og... Les mer »
KGK

Norske kommuner og fylkeskommuner bør sikre alle sine kjøretøy med alkolås

Fra 1. januar 2019 ble det påbud om alkolås i alle nye busser og minibusser som brukes i persontransport mot vederlag. Men hva med kjøretøyene som er eid og brukes av norske... Les mer »
trygg trafikk

7 omkom i trafikken i januar

Syv personer omkom i trafikken i januar. – Det er trist å observere at vi starter året med flere ulykker enn i fjor, sier direktør i Trygg Trafikk, Jan Johansen. Syv omkomne... Les mer »
natt sentrum

Trygg Trafikk: Refleksbruken øker

Refleksbruken i Norge fortsetter å øke, Det viser Trygg Trafikks årlige reflekstelling. Men fortsatt dropper mer enn halvparten refleksen. Oslo-folk er nok en gang dårligst i klassen. Reflekstellingene for 2018 viser at... Les mer »
veier

Her er tipsene for en trygg tur hjem til jul

Julen betyr travle tider og mye kjøring – både korte handleturer og lange bilturer. Her er Trygg Trafikks tips til en trygg juleutfart. Julestria fører til økt trafikk på norske veier med... Les mer »
trygg trafikk

Trygg Trafikk: 14 omkom i november-trafikken

14 personer mistet livet i trafikken i november. Det betyr at 10 flere har omkommet så langt i 2018 enn ved samme tid i fjor. I fjor mistet 93 personer livet i... Les mer »