snn

Blir ny finansdirektør i SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge har ansatt vesterålingen Bengt Olsen som ny finansdirektør. Han tar over stillingen etter Rolf Eigil Bygdnes, som går av med pensjon til neste år. Olsen kommer fra stillingen som... Les mer »
avinor

Skal bygge ut Tromsø lufthavn

Avinor skal bygge ut lufthavnen i Tromsø. Skisseprosjektet er ferdigstilt, og prosjektet har kommet over i forprosjektfase. I den forbindelse har det blitt gjennomført en anbudsrunde på rådgivergruppe. Avinor mottok tilbud fra... Les mer »
matmerk

Nyskapende produkt av skreirogn fikk heder og ære

Bottarga Borealis er noe helt nytt, rogn fra skrei som saltes og tørkes på hjell. Det gjør det absolutt kvalifisert til Spesialitetsmerket for utvalgt lokalmat, sa Marit Strand, Fagsjef i Matmerk da... Les mer »
matmerk

Målselvnepe fra Nord-Norge – En unik og elsket matskatt

Under åpningen SMAK – Nordnorsk Matfestival i Tromsø fikk Målselvnepe fra Nord-Norge tildelt Beskyttet Betegnelse. Dette gir Målselvnepe fra Nord-Norge samme beskyttelse mot juks og kopiering som parmesanost og champagne. – Det... Les mer »
fotballbane

VIDEO: Glimt vant slaget om Nord-Norge i Tromsø

Glimt vant slaget om Nord-Norge på Alfheim i kveld. Resultatet ble til slutt 2-1 til de helgule, dermed ble det revansj fra forrige oppgjør da Bodø/Glimt tapte mot Tromsø. Tromsøs tapsrekke vokste... Les mer »
fotballbane

Glimt med vanvittig snuoperasjon borte mot TIL

Slaget om Nord-Norge, kampen mellom Bodø/Glimt og Tromsø IL, på Leknes søndag kveld ble både en målrik og underholdende fotballkamp. TIL ledet 3-0 til pause, men Glimt gjennomførte en vanvittig snuoperasjon, og... Les mer »
avinor

Avinor: Liten oppgang i flytrafikken i mai

Antall reisende med fly til og fra norske lufthavner fortsetter å stige, samtidig som færre fly er i luften. I mai reiste 4 764 241 passasjerer til og fra Avinors lufthavner, en... Les mer »
fjernvarme

Stadig mer fornybar fjernvarme i Norge

Fjoråret ble nok et rekordår for produksjon av fjernvarme i Norge og næringen fortsetter å vokse. Fredag åpner statsminister Erna Solberg et nytt energigjenvinningsanlegg i Tromsø. SSBs fjernvarmestatistikk, som ble lagt fram... Les mer »
luftambulanse

Kritisk dårlig beredskap for ambulanseflyene de neste dagene

Totalt har vi ni ambulansefly i Norge, disse er fordelt på Kirkenes, Alta (2), Tromsø, Bodø, Brønnøysund, Ålesund og Gardemoen (2). Beredskapen i luftambulansetjenesten er kritisk i dag og i morgen. Seks... Les mer »
klm air france

Air France og KLM satser ytterligere i Norden: Ny rute fra Bodø

Air France og KLM fortsetter å styrke sitt nærvær i de nordiske landene, og tilbyr totalt 566 ukentlige avganger til Amsterdam og Paris – med to helt nye forbindelser. Fra 26. mai... Les mer »