arcus

Tynnere plast hos Arcus reduserer bruken med 3,5 tonn

Arcus, som er et ledende nordisk merkevareselskap innen vin og brennevin, har valgt en plastkvalitet som er mye tynnere enn tidligere, og fordi den består av mange tynne lag, sikrer den transporten... Les mer »
Oslo transport og flytteservice

Travelt for bedriftsflytting-bransjen i Oslo

Oslo er hovedkontoret for mange bedrifter rundt i Norge, og stadig flytter disse bedriftene innad i Oslo. Og mange bedrifter flytter også til Oslo, som for eksempel brødrene Jan-Børre og René Håheim... Les mer »
enova

Enova lokker med penger for å bytte til elektrisk varebil

Enova vil ha næringslivet over på elektriske varebiler. Inntil 50 000 kroner i klimarabatt for bilen og 5 000 for laderen er tilbudet det lokkes med. – Elvarebiler er billigere i drift... Les mer »
norges taxiforbund

Norges Taxiforbund ønsker nullmoms på persontransport

Norges Taxiforbund frykter at 23 prosent merverdiavgift på persontransport, vil ha store negative effekter for taxinæringen. Det framgår i en høringsuttalelse som er sendt Finansdepartementet om forslag til ”enklere merverdiavgift med én... Les mer »
flytting

Sensommeren er høysesong for flyttebyråene

Mens sommeren er en avslappet tid for de fleste bedriftene rundt om i landet, kanskje bortsett fra bedrifter innen reiseliv, er sensommeren høysesong for transport av møbler, hvitevarer og interiør. Årsakene til... Les mer »
Norges Bilbransjeforbund

– Bilbransjen vil bruke opp statens grønne milliard

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen lanserte tirdag støtteordningen for elektriske varebiler. Norsk bilbransje har hatt en sentral rolle i å gjøre Norge til globalt ledende når det gjelder innføring av nullutslipps personbiler... Les mer »
elbilforeningen

Enova lanserer støtte til elvarebil

Enova-støtteordningen ble lansert 27. august og gis gjennom Enova for å kutte klimagassutslipp i næringstransporten. Hittil i år utgjør elektriske varebiler kun 5 prosent av nybilsalget av varebiler, mot 44 prosent i... Les mer »
volkswagen

Her er den nye Volkswagen Transporter T6.1

Volkswagen Transporter er originalen i klassen, med 12 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Her følger form funksjon, i beste Bauhaus-tradisjon. Helt fra den første T1-versjonen ble avduket i 1949, har Volkswagen... Les mer »
avinor

Ny fraktrute fra Avinor Oslo lufthavn til Kina

Fra 1. september vil Suparna Airlines fly to ukentlige fraktavganger fra Avinor Oslo lufthavn til Nanjing i Kina. Lokalisert vest for Shanghai, er Nanjing lufthavn godt plassert for å bidra til å... Les mer »
pakker brev

Nordmenn ønsker tjenester innenfor døren

En av tre nordmenn vil gi tjenesteleverandører adgang til sitt hus for å levere varer og tjenester – selv når de ikke er hjemme. En fersk undersøkelse utført av Sentio Research viser... Les mer »