vy

NSB og Nettbuss skifter navn til Vy

NSB-konsernet er i endring og samler tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under en ny, felles merkevare: Vy. Norges Statsbaner er ikke lenger et dekkende navn for virksomheten. Den nye merkevaren gir... Les mer »
nlf

– For lav kjennskap til Kollegahjelpen

Stadig flere yrkessjåfører hjelpes tilbake i arbeid etter traumatiske hendelser, mye takket være assistanse fra NLFs Kollegahjelpen. Men i altfor mange ulykker blir apparatet aldri varslet, og lastebilsjåførene får derfor ikke den... Les mer »
bisnode

Bisnode: Rekordmange konkurser i Nordland

446 bedrifter ble slått konkurs eller tvangsavviklet av myndighetene i februar. Det er en nedgang på 17,3 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Men for Nordland er ikke tallene særlig gode.... Les mer »
naf

NAF: Tynnslitt tillit til vogntog på norske vinterveier

Farlige vogntog svekker folks trygghetsfølelse på vinterveiene. Det slår en ny undersøkelse fra medlemsorganisasjonen NAF fast. – Folk kjører med hjertet i halsen i møte med vogntogene, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i... Les mer »
nsb

Fortsatt reisevekst for NSB

Stadig flere velger å reise miljøvennlig med tog og buss. NSB-konsernet opplever derfor nok et år med reisevekst og leverer et resultat før skatt på 585 millioner kroner i 2018. – NSB-konsernet... Les mer »
naf

VIDEO: NAF krever flere kontroller av vogntog

Vogntog som ikke er skodd for norske vinterveier utgjør en uakseptabel risiko for bilistene. – Kravene til vogntogene må skjerpes og kontrollene økes, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF. Konsekvensene kan... Les mer »
vinter vei

NSB undergraver norske arbeidsplasser

NSB har i forbindelse med behovet for «buss for tog» sommeren 2019 søkt Samferdselsdirektoratet om å leie inn busser fra utlandet. De oppgir at det ikke er nok kapasitet i Norge til... Les mer »
happybytes

Mobilselskap går nye veier: Bobil som kontor og reklameplakat

Det unge mobiltelefonselskapet Happybytes har valgt å gå nye og utradisjonelle veier i markedsføringen. I stedet for å investere flere titalls millioner i TV- og nettreklame, har selskapet investert i en bobil,... Les mer »
veier

Stor opinionsundersøkelse: Veiprising er fremtidens bilavgift

Veiprising bør erstatte noen eller samtlige av dagens bilavgifter, og kollektivtransport er for de fleste ikke et alternativ til bilen. Dette er hovedfunnene i en stor befolkningsundersøkelse som Kantar har gjennomført for... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Er Norge på vei til bedre infrastruktur?

Et av de mest omdiskuterte punktene i et statsbudsjett er infrastrukturen. Emner som veier, broer, kollektivtrafikk, og alt mulig som har en kobling til hvordan systemene rundt oss fungerer blir diskutert. Det... Les mer »