Dachser Nordic

Ny resultatrekord for Dachser Nordic

Årsregnskapet 2018 for Dachsers nordiske konsern viser en omsetning på 1,5 milliarder kroner og et resultat før skatt på 60,7 millioner – noe som tilsvarer en økning på 52 prosent. Størst har... Les mer »
opel

Opel Movano: Sikrere og mer fleksibel

En solid oppgradering gjør Opel Movano mer moderne og brukervennlig enn noen gang. Med førerstøttesystemer vi kjenner fra Opels personbiler, har den blitt en tryggere og mer komfortabel arbeidsplass. t nytt kamerasystem... Les mer »
hainan airlines

Nå kan du fly direkte til Kina fra Oslo lufthavn

Litt før klokken 15.30 onsdag ble det skrevet historie på Avinor Oslo lufthavn med avgangen til Hainan Airlines. Dette var den første direkteflygningen mellom Norges hovedflyplass og den kinesiske hovedstaden Beijing. Tilstede... Les mer »
politibil

Fører og hjullaster savnet i Rødøy

Onsdag kveld ca. kl 21.00 fikk politiet melding fra AMK om en arbeidsulykke ved Smibelgvatnet i Rødøy kommune hvor en hjullaster med fører antas å ha havnet i vannet. Den savnede føreren... Les mer »
cargonet

Støtte til gods på jernbane: – Viktig gjennomslag for godstransporten

Godsalliansen er fornøyd med at regjeringen foreslår en ordning som skal kompansere for avgiften på jernbanegods, men mener at det gir et feil signal når ubrukte sjøkroner omdisponeres til veginvesteringer. Støtteordningen som... Les mer »
North Sea Container Line

​Knytter Tromsø tettere til verden

North Sea Container Line (NCL) har startet regulær service på Tromsø, rederiet – som også er en komplett logistikkleverandør – har startet en 14 dagers service på Tromsø som en del av... Les mer »
vinter vei

Diskuterte samarbeid om tungbilkontroll med svenskene på EU-møte

– Hver vinter er det en stor debatt i Norge om vinterkjøring og utenlandske vogntog. Jeg er derfor svært glad for at vi fikk positive signaler fra svenskene på møtet, og at... Les mer »
norges lastebileier forbund

Store endringer kommer om EUs mobilitetspakke godkjennes

Innførsel av utstasjoneringsregler ved tredjelandskjøring, plikt for både retur til opphavslandet for sjåføren og utførsel av minst ett oppdrag i hjemlandet i løpet av en måned, samt innførsel av tachograf i varebiler... Les mer »
eu

Endelig flertall for vegpakken i EU

Europaparlamentet stemte torsdag frem hovedpunktene i den foreslåtte vegpakken. Med overraskende stort flertall i enkeltavstemningene kan man nå endelig legge den mest kaotiske fasen i arbeidet med nye og bedre regler i... Les mer »
Rederiforbundet

Rederiforbundets konjunkturrapport 2019: Fremtidstro i tøffe markeder

Norske rederier forventer økt lønnsomhet og flere nyansettelser i 2019. Det viser Rederiforbundets konjunkturrapport for 2019, som ble overlevert til statsminister Erna Solberg i går. Til tross for svært krevende markeder de... Les mer »