tunnel

Brann i Bodøtunnellen

Politiet melder at det natt til onsdag var brann i en bil i Bodøtunnellen. Trafikken måtte stanses grunnet sikkerhet. Bilbrannen ble slukket kort tid senere og trafikken åpnet igjen. Det er ikke... Les mer »
bilskilt bodø

Elendig skilting på riksvei 80 ved Jensvoll i Bodø

Skiltingen på riksvei 80 ved Jensvoll fra Bodø kunne nok vært bedre, flere av skiltene har ikke lesbar tekst i det hele tatt. – Selv om det er stor nedgang i trafikken... Les mer »
fartsgrense

Sjokktall: Halvparten av bompengene går ikke til vei i Bodø

En av bomstasjonene i Bodø bruker halvparten av bompengene på renter og kontorarbeid, opplyser P4. Veien der bomstasjonen er plassert ble utbedret i 2009. Av 173 millioner kroner samlet inn mellom 2009... Les mer »
veiarbeid

Forslag til nye veinavn i Bodø: Her er listen

Vei- og stedsnavnsutvalget i Bodø kommune har laget en liste med forslag til navn på nye veier i Bodø kommune. Eventuelle innspill til forslagene merkes med saksnr 2017/3433 og sendes til [email protected] innen 01.07.2019, opplyser... Les mer »
Trafikksikkerhetsforeningen

Trafikksikkerhetsforeningen ut på turné mot sommerulykkene

15. juni er det offisiell start av Trafikkforeningens aksjon mot sommerulykkene: «Til kamp mot veidøden». Turnéen er på reise gjennom mange steder i landet. Turnéleder blir Geirr Tangstad-Holdal. De fem siste årene... Les mer »
bilkrasj

Trafikkulykke i Lødingen – Fire personer i bilen

Politiet melder om en trafikkulykke ved Strandtindvegen i Lødingen torsdag kveld. Det skal være fire personer involvert. Bilen skal ha kjørt av veien og ambulanse ble tilkalt. En parson skal ha smerter... Les mer »
fartsgrense

Fire tatt i fartskontroll i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer at de har gjennomført en fartskontroll i Grønnåsen i Bodø torsdag morgen. Fire bilførere fikk fartsbøter, høyeste hastighet skal ha vært 74 km/t i 60-sonen, forteller Nordland politidistrikt. Les mer »
mef

Helgelandspakke Nord nominert til pris for beste anleggsprosjekt

Tre finalister kniver om tittelen beste anleggsprosjekt i Nord-Norge som skal kåres under NNBA i Tromsø 14. – 16. juni 2019. – Formålet med prisutdelingen er å få en positiv markedsføring av... Les mer »
powel

Bypakke Bodø satser digitalt

I løpet av de to siste åra har Bypakke Bodø ferdigstilt 1150 meter fortau og ti busstopp. Uten gode digitale verktøy, har ikke dette vært mulig. Det mener byggeleder i Bypakke Bodø... Les mer »
naf

Mer enn 1200 tips til NAF om farlige skoleveier og lokalveier

Folk over hele landet har deltatt i NAF-kampanjen «Med hjertet i halsen» og sendt inn tips om farlige skoleveier eller andre veistrekk. – Responsen fra folk der ute har vært overveldende, sier... Les mer »