toyota

Her er nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

I dag starter Toyota et nytt kapittel i historien om RAV4, bilen som i sin tid satt standarden for SUV-er skapt for en aktiv livsstil, med verdensdebuten til nye RAV4 Plug-in Hybrid... Les mer »
Toyota

Her er nye Toyota C-HR

Nye Toyota C-HR lanseres med valget mellom to hybriddrivverk, et nytt multimediasystem og designforbedringer som løfter utseendet uten å gå på akkord med den ikoniske formen. Kunder kan nå velge mellom to... Les mer »
nordvik bodø

Stadig bedre kundefordeler ved kjøp av bruktbil hos Nordvik i Bodø

Flere aktører har kommet med bruktbilprogram som gir en rekke fordeler til kjøperne. Dette gir trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil. Det siste tilskuddet er TOYOTA PLUS som ble lansert... Les mer »
nordvik

Rosa drømmebil til Silje Myrvoll i Bodø

Silje har alltid hatt lyst på rosa bil, og så kom muligheten når hun skulle kjøpe sin første helt nye bil. Valget falt da på toppmodellen av den splitter nye Toyota RAV4.... Les mer »
nordvik

Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir... Les mer »
nordvik bodø

Ny Toyota Proace firehjulstrekker nå i Bodø

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Bodø. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
nordvik brønnøysund

Nå er Toyota Proace klar i Brønnøysund

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Brønnøysund. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
mosjøen

Ny Toyota varebil med firehjulstrekk klar for Mosjøen

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Mosjøen. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
nordvik

Nå er varebilen med firehjulstrekk klar for Svolvær

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Svolvær. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
nordvik

Comeback for Camry i Narvik

Toyota Camry, storselgeren fra 1980- og 90-tallet, er endelig tilbake på veiene i Narvik. –Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris vil friste mange, spår Nina Richardsen fra Toyota-forhandleren Nordvik. Det er... Les mer »