tine fotballskole

TINE fotballskole  sparkes i gang over hele landet

TINE og Norges Fotballforbund (NFF) har holdt TINE Fotballskole gående i hele 21 år. Også i år vil fotballskolen bli sommerens høydepunkt for mange av de 70 000 barna som deltar. – Allerede... Les mer »
meierier melk

TINE tok førsteplass i stor omdømmeundersøkelse

For første gang siden 2004 er TINE på førsteplass i Apelands nasjonale omdømmeundersøkelse RepTrak. – Vi takker forbrukerne for tilliten, og lover at det ikke blir noen hvileskjær framover. Førsteplassen skal vi... Les mer »
melk

Varsler krevende år for TINEs melkeprodusenter

Avtroppende styreleder i TINE, Trond Reierstad, mener melkeprodusentene og selskapet står foran noen krevende år. – Befolkningsveksten er halvert, veksten i osteforbruket har stanset opp – samtidig som importen øker. Det betyr... Les mer »
meierier melk

TINE kåret til Norges mest bærekraftige selskap i 2019

Det norske folk har stemt frem Tines 200 000 kyr, 10 000 bønder og 4 500 ansatte til Norges mest bærekraftige selskap i den landsomfattende Sustainable Brand Index-undersøkelsen. TINE lever av naturen og er helt avhengig... Les mer »
tine

Påskekrim på 22 millioner melkekartonger

Et sikkert tegn på at påsken nærmer seg er TINEs påskekrim på melkekartongene. Påskekrimmen skaper undring og diskusjon rundt påskebord over hele Norge. Årets påskekrim er den 21. i rekken og historien... Les mer »
novap

Varmepumpeprisen 2019 gikk til Tine

Varmepumpeprisen deles hvert år ut av Norsk Varmepumpeforening. Tine fikk prisen under Varmepumpekonferansen tirsdag 19. mars. – Tine har i flere prosjekter tatt i bruk ny og banebrytende teknologi med varmepumper til... Les mer »
norsk landbruksamvirke

Ny rapport: Samvirker kan løse store samfunnsproblemer

– Samvirke er egentlig bare en måte å organisere et selskap på, men modellen har en rekke egenskaper som gjør den godt egnet til å svare på framtidens samfunnsbehov, sier rapportforfatter Hilde... Les mer »
ost

TINE og Orkla satser på norsk cheddar

TINE skal lage norsk cheddar, på norsk melk. TINE og Orkla har samarbeidet om utviklingen, og Orkla er første ute med å ta i bruk norsk cheddar på deres pizza. Det betyr... Les mer »
meierier melk

TINE effektiviserer osteproduksjonen

En rapport viser at TINE kan redusere de årlige kostnadene betydelig ved å samle hvitost- og spesialostproduksjonen på færre anlegg enn i dag. Etter planen vil styret gjøre vedtak om framtidig produksjonsstruktur... Les mer »
tine kukraft

TINE selger mindre i flere kategorier

Volumnedgangen i de store meierikategoriene søtmelk, yoghurt, fløte og rømme fortsatte for TINE i 2018. TINE leverte et driftsresultat i 2018 på 1 537 millioner kroner – det samme som i 2017.... Les mer »