meierier melk

TINE effektiviserer osteproduksjonen

En rapport viser at TINE kan redusere de årlige kostnadene betydelig ved å samle hvitost- og spesialostproduksjonen på færre anlegg enn i dag. Etter planen vil styret gjøre vedtak om framtidig produksjonsstruktur... Les mer »
tine kukraft

TINE selger mindre i flere kategorier

Volumnedgangen i de store meierikategoriene søtmelk, yoghurt, fløte og rømme fortsatte for TINE i 2018. TINE leverte et driftsresultat i 2018 på 1 537 millioner kroner – det samme som i 2017.... Les mer »
tine

Vant prisen for årets idrettssponsor

Under Sponsor- og eventprisen 2019 gikk TINE og Norges Friidrettsforbund helt til topps og vant prisen for årets idrettssponsor. TINE og Norges Friidrettsforbund var nominert for sitt langsiktige arbeid med TINEstafetten som... Les mer »
tine

Mange nyheter fra TINE i Bodø-butikkene

Årets første produktnyheter fra TINE og Sunniva består av både vegetaralternativer til middagen, «på-farta»-favoritten Rislunsj Jordbær UTEN tilsatt sukker, havredrikker fra Gryr og spennende smaker på alt fra favorittyoghurten din til proteinpuddingen.... Les mer »
tine

Tidenes største TINE-satsing i Nord-Norge

Torsdag 13. desember var den formelle byggestarten på Storsteinnes. Konserndirektør Per Ivar Berg og direktør for faste produkter Merete Høgaas, tok det første spadetaket. Det «nye» meieriet skal være klart andre halvår... Les mer »
tine

Elektrisk pumpe gir stor miljøgevinst

En tredjedel av driftstida på en tankbil brukes til innpumping av melk på gårdene. Ved å ta i bruk elektrisk pumpe reduserer TINE dieselforbruket med cirka 1 million liter i året. Det... Les mer »
International Food Contest

Internasjonal anerkjennelse til norske meieriprodukter

TINEs meieri på Byrkjelo, Frya og Tretten fikk ærespremier på International Food Contest i Herning denne uka. I tillegg ble det delt ut fem gullmedaljer, 26 sølv og 18 bronse til TINEs... Les mer »
tine

Snart kommer disse julekartongene i Bodø-butikkene

Fjøsnissen vant både Gullfisken for årets TV-reklame og fikk over 6000 følgere på Instagram. Denne julen er han tilbake for fullt på både melkekartonger, i sosiale medier og på TV. – Vi... Les mer »
sukker

TINE vil ha åpenhet om mindre sukker, salt og fett

Takket være iherdig innsats i dagligvarebransjen, er forbruket av sukker, salt og fett kraftig redusert i mange produkter. Men et strengt regelverk gjør at forbrukerne ikke blir informert. Nå maner TINE til... Les mer »
coop

Nå kommer TINE Yoghurt på fornybar kartong

Coop og TINE har gått sammen for å lansere TINE Yoghurt på fornybar kartong. Yoghurt på kartong vil i første omgang være tilgjengelig i Obs fra 1. oktober 2018. – Yoghurt på... Les mer »