tine

Endelig en julekalender full av ost!

En ostekalender for osteelskere er nå i butikkene. Kalenderen inneholder 24 av TINEs kjente, kjære norske oster og en av ostene er ystet eksklusivt for kalenderen. TINEs julekalender er Norges første julekalender... Les mer »
ost

Medaljer til 7 TINE-oster i oste-VM i Italia

Denne helgen gikk Oste-VM av stabelen i Italia og oster fra TINE og OsteCompagniet tok hjem hele 7 medaljer. World Cheese Awards arrangeres hvert år av den britiske stiftelsen Guild of Fine... Les mer »
meierier melk

TINE med sterk andreplass i ny omdømmekåring

Godt bærekraftsarbeid er blant årsakene til TINEs topplassering. I en fersk omdømmemåling fra Ipsos kommer TINE på andreplass, bare slått av Coop Norge. Totalscoren på 82 er det samme som fjorårets plassering... Les mer »
ost mat meieri

Norges beste ost skal konkurrere i VM

Norvegia Vellagret 5 år – som nylig ble kåret til Norges beste ost, skal delta i Oste-VM 2019 i Bergamo i Italia. TINE og OsteCompagniet har meldt på sine beste spesialoster for... Les mer »
tine.

TINE får 200 elektriske ladepunkter ved sine meierier

TINE har inngått samarbeid med Vattenfall for å sikre elbil-lading på TINEs anlegg. Samarbeidet er et viktig skritt i TINEs arbeid for å redusere klimapåvirkningen, og innledningsvis vil 200 ladepunkter være koblet... Les mer »
meierier melk

Svakere resultat for TINE

Driftsresultatet for andre tertial endte på 603 millioner kroner, noe som er 197 millioner kroner lavere enn samme periode i fjor. Dette skyldes volumnedgang i de store meierikategoriene og langt lavere iskremsalg i år sammenlignet... Les mer »
tine

TINE Rømme i pappbeger i KIWI-butikker over hele landet

Fra mandag vil TINEs lettrømme være tilgjengelig i nytt og mer miljøvennlig pappbeger. Både KIWI og TINE har tro på at dette er fremtidens emballasje og inviterer det norske folk til å... Les mer »
tine

NM-gull til Vellagret Norvegia

Over 200 norske oster deltok i kåringen, der 10 av dem gikk til den avgjørende superfinalen. TINE vellagret Norvegia lagret i 5 år gikk av med seieren med hele 91 av 100... Les mer »
tine

Nå kommer disse nyhetene fra TINE i Bodø-butikkene

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE. En av Norges mest populære desserter kommer som ferdiglaget produkt, Piano Panna Cotta, nye spennende smaker på TINE Yoghurt... Les mer »
tine

Nå kommer rømme på pappbeger

TINE går i bresjen for mer miljøvennlig emballasje i matvareindustrien. Sammen med KIWI skal selskapet teste ut rømme på pappbeger. Innovasjonen kan redusere TINEs plastforbruk med 500 tonn hvert eneste år. TINE... Les mer »