telenor norge

Telenor: – Moderniseringen skal gjøre det lettere å bo og arbeide i distriktene

– Moderniseringen skal gjøre det lettere å bo og arbeide i distriktene, sier Petter-Børre Furberg, Norgessjef i Telenor. Han har i dag gitt svar til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) vedrørende moderniseringen av Telenors infrastruktur.... Les mer »
vinter dame jakke

Telenor: Tenk sikkerhet, husk mobilvettreglene i påsken

Påsken er like rundt hjørnet, og mange nordmenn planlegger å tilbringe høytiden i fjellet. Til tross for at mobildekningen har blitt veldig god de aller fleste steder i Norge, kan du ikke... Les mer »
ball

Nå får Telenors TV-kunder spansk og italiensk fotball

Telenor løfter nå fotball-tilbudet betydelig og gir en halv million TV-kunder tilgang til spansk La Liga og italiensk Serie A ved å inkludere Strive Sport TV som valgfri kanal i T-We.  TV-markedet... Les mer »
apple

Telenor stenger 3G: Forbereder 5G

Telenor er godt i gang med planene om å stenge 3G-nettet for å gi plass til mer 4G. Og nå forberedes 5G flere steder.  Telenor vil i løpet av 2020 stenge 3G-nettet... Les mer »
telenor

LESERINNLEGG: Det store digitale hamskiftet

Tilgang til internett via moderne bredbånd i Norge er et grunnleggende behov. Når vi nå moderniserer nettet vårt og avvikler det gamle kobbernettet, skal Telenor fortsette å koble deg til det som... Les mer »
telenor

Nå kan mobilabonnementet ditt gjøre Norge renere

Ifølge en fersk undersøkelse mener 45 prosent av de mellom 18-29 år at vi står overfor store negative miljøendringer. Samtidig tar over halvparten av disse bevisste miljøvalg i hverdagen. For å møte... Les mer »
telenor

Telenor lanserer fordelsabonnementet Yng Goodies

Unge bruker mer data enn noensinne. Samtidig stiller de høye krav til at mobilabonnementet skal være rimelig, fleksibelt og tilpasset deres eget behov. Nå lanserer Telenor et nytt mobilabonnement som vektlegger individualitet... Les mer »
telenor

Cisco og Telenor utvider samarbeid om nettsky, sikkerhet og 5G

Cisco og Telenor-sjefene Chuck Robbins og Sigve Brekke møttes i går for å signere felles avtale om å ytterligere styrke selskapenes strategiske samarbeid. Sammen skal Cisco og Telenor utvide sin felles innovasjon... Les mer »
pc laptop

Telenor tester ut PCen som mobil

Telenor er en av de første i verden som kobler Office 365 med telefoni- og mobilintegrasjon direkte i Microsoft Teams, slik at du kan bruke PC-en som mobiltelefon. Med taleintegrasjon i Office... Les mer »
telenor vinter nordland

Telenor i Nordland: Nesten alle tjenester inne

Uværet som rammet Nordland og deler av Troms i helga førte til store utfall i Telenors nett. Søndag ettermiddag er de fleste tjenestene inne igjen, men fremdeles er det småfeil enkelte steder.... Les mer »