mobil foto sky

Telenor: Snart kroken på døra for 3G

Telenor vil i løpet av 2020 stenge 3G-nettet for å gi et enda bedre tilbud på 4G. For mange privat- og bedriftskunder betyr dette at telefoner, nettbrett og andre ting og tjenester... Les mer »
telenor

Telenor: Kunstig intelligens kan redde norsk handel

Netthandel gjør oss mer illojale som forbrukere. Nå ønsker Telenor å hjelpe norske butikkjeder å lykkes i kampen om kundene ved hjelp av kunstig intelligens. Princess er en av de første til... Les mer »
cisco norge

Telenor og Cisco sammen om det raskeste mobilnettet

Et tett strategisk samarbeid mellom Cisco og Telenor har vært avgjørende i byggingen av verdens raskeste mobilnett. Nå forsterker selskapene sitt strategiske partnerskap etter avtalen de signerte på Mobile World Congress tidligere... Les mer »
telenor

Telenor sikrer mobildekning for Arctic Race

Telenor og Arctic Race of Norway er enige om ny avtale som sikrer oppgradering av mobilnettet i Nord-Norge. Det ble klart i forbindelse med presentasjonen av neste års Arctic Race of Norway.... Les mer »
telenor

Telenor: Sikkerhetskompetanse en mangelvare i Norge

Syv av ti nordmenn uttrykker bekymring for at samfunnskritiske funksjoner skal kunne slås ut av cyberangrep. Samtidig sier mer enn én av fire næringslivsledere at de ikke vet hva de skal gjøre... Les mer »
iphone

Telenor åpner landsdekkende mobilnett for tingene dine

Nå har Telenor åpnet 4G-nettet for tingenes internett. IoT på 4G gjør det mulig for «ting» å kommunisere via Telenors eksisterende 4G-nett. Dette blir dermed den eneste teknologien som gir full nasjonal... Les mer »
Foto: Forsvaret

Økt kapasitet og beredskap under NATO-øvelsen

NATO-øvelsen Trident Juncture 2018 setter sitt preg på Norge, men også på Telenor Norge. I forkant av øvelsen har vi forsterket kapasitet flere steder i landet. – Vi skal levere tjenester og... Les mer »
mobil foto sky

Her får du raskest nett

Nordmenn elsker å surfe på mobilen. Vi leser nyheter på vei til jobb, streamer tv-serier på hytta og sjekker været i fjellet. Men hvor i landet får du raskest nett? Nå kan... Les mer »
mobil foto sky

Ny test: Telenor har verdens raskeste mobilnett

Hvis du noen gang har forsøkt å måle hastigheten på din internett-forbindelse, enten bredbånd eller mobil, har du mest sannsynlig brukt Speedtest by Ookla. Ifølge Ookla, som måler surfehastigheten mobilkunder oppnår, har... Les mer »
telenor

Telenor har investert 20 millioner på Arctic Race

Når sykkelrytterne ruller gjennom Finnmark under Arctic Race denne uka har Telenor investert mer enn 20 millioner kroner langs løypene. Investeringen er permanent, og sikrer god fart og dekning i nettet også... Les mer »