telenor

ESA legger bort deler av saken mot Telenor

EFTAs overvåkningsorgan (ESA) henlegger et av forholdene som gjaldt mistanke om brudd på konkurransereglene i det norske mobilmarkedet.  I desember 2012 kom ESA på uanmeldt besøk til Telenor for å undersøke om... Les mer »
bodøposten

Telenor stenger 3G for å forbedre 4G

Telenor er godt i gang med å stenge deler av 3G-nettet for å gi plass til mer 4G. Nå står Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og deler av Trøndelag for tur.... Les mer »
telenor

Telenor med bedre tilbud utenfor EU

Nordmenns reiselyst har aldri vært sterkere, og de unge leder an. Samme gjelder på mobilbruken utenlands. Ferske tall fra Telenors mobilnett viser at de mellom 18-28 år i gjennomsnitt bruker nærmere 70... Les mer »
musikk podcast iphone

Telenor lanserer Nettslett – Ny tjeneste i kampen mot netthets

Barn og unge blir stadig utsatt for trakassering på nett. Dersom du havner i en situasjon der du blir krenket, mobbet eller opplever at nakenbilder blir spredt, er det vanskelig å vite... Les mer »
telenor norge

Telenor tildelt nye frekvenser for 5G utbygging

Telenor har i dag blitt tildelt nye frekvenser som skal brukes til utbygging av bedre mobiltjenester over hele landet. På sikt vil de nye frekvensene på 700 MHz-båndet brukes til neste generasjons... Les mer »
iphone x

Telenor oppe igjen i Træna og Lurøy

Telenor melder at feilen er rettet og at alle mobil- og bredåndstjenester var oppe igjen søndag. Enkelte fasttelefoni-kunder kan fortsatt merke noe ustabilitet. – Feilen som forårsaket utfallet i Træna og Lurøy... Les mer »
iphone

Telenor-problemer i Træna og Lurøy

Politiet melder at Telenor har problemer på sitt nett i Træna og Lurøy i Nordland. Ingen Telenor telefoner fungerer, bortsett fra nødnummer. Problemet med Telenor-nettet skal være løst innen klokken 15.00, ifølge... Les mer »
telenor

Vil bekjempe nettmobbing med mobiltelefonen

En ny undersøkelse fra Telenor viser at over halvparten av foreldre er bekymret for nettmobbing og barns sikkerhet på nett, og en tredjedel peker på skolen. I dag ble Nye Bruk Hue... Les mer »
iphone

TV fra Canal Digital og Telenor tilgjengelig i hele EU

TV-innholdet til Canal Digital og Telenor er nå tilgjengelig over hele EU-sonen i sommer, den såkalte geo-blokkeringen er nemlig opphevet. Geo-blokkering har tidligere forhindret kunder i å strømme innhold fra norske tjenester... Les mer »
telenor

Gode mobilforhold under Skarverennet

Når Skarverennet går av stabelen lørdag, skal deltakere, arrangører og redningskorps være trygge på at det er god dekning i store deler av løypa. Skarverennet er et av verdens største og mest... Les mer »