telenor vinter nordland

Telenor i Nordland: Nesten alle tjenester inne

Uværet som rammet Nordland og deler av Troms i helga førte til store utfall i Telenors nett. Søndag ettermiddag er de fleste tjenestene inne igjen, men fremdeles er det småfeil enkelte steder.... Les mer »
telenor mobil nett

Uværet rammer mobil og bredbånd i Nordland

Uværet i Nordland har ført til utfall i Telenors nett. Arbeidet med feilretting er i full gang, og Telenor følger situasjonen nøye. Vi har et stort utfall på alle tjenester i Gildeskål... Les mer »
tv nyheter nrk

NRK integreres i Telenors T-We-løsning

NRKs app er allerede tilgjengelig for kundene. Nå blir det enda enklere å finne innholdet fra NRK når Telenor i tillegg legger alle NRKs kanaler inn i Ukesarkivet. Dermed blir NRKs programmer... Les mer »
telenor

Bane NOR velger Telenor som sikkerhetsleverandør

Cybersikkerhet blir stadig viktigere for å forhindre angrep på viktige samfunnsfunksjoner. Nå skal Telenor sikre Bane NORs infrastruktur med samme løsningene de selv beskytter egen global virksomhet med. Dette er en av... Les mer »
posten

Vil teste besøkstjeneste med postbud i Bodø

Posten, Telenor og Bodø kommune inviterer bodøværinger til å teste en ny besøkstjeneste. Posten har høy tillit i samfunnet og ingen kjenner Norge bedre enn postbudene. Nå vil Posten og Telenor se... Les mer »
telenor

Hedret for service til bredbåndskundene

Telenor gikk av med seieren for årets kundeservice i kategorien bredbånd under Kundeservicedagene denne uken. Canal Digital Kabel, som siden i fjor høst er en del av Telenor både som selskap og... Les mer »
mobil foto sky

Telenor trapper opp moderniseringen av Norge

Telenor skal sikre at kundene har tilgang til internett basert på høyhastighets fiber og verdens raskeste mobilnett. Nå trappes moderniseringen av fastnettet opp ytterligere, og kundene skal overføres fra det gamle kobbernettet... Les mer »
data spill

Telenor sponser det nyopprettede e-sportlandslaget i FIFA

Telenor går inn som sponsor for det nyopprettede e-sportlandslaget i FIFA. Det er klart etter at samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund ble forlenget til 2022, opplyses det i en pressemelding. – Vi rakk... Les mer »
sjampanje

Telenor: Millioner av meldinger sendt, men Snapchat «kuppet» nyttårsaften

År etter år sender nordmenn millioner av tekstmeldinger på nyttårsaften. I år overgikk Snapchat den gode gamle SMS-tjenesten. Tradisjonen tro sendte nordmenn landet rundt lykkeønskninger på nyttårsaften. I fjor økte Snapchat-bruken ved... Les mer »
data spill

Telenor sponser e-sportlandslaget i fotball

Samarbeidet mellom NFF og Telenor forlenges til 2022 og Telenor går også inn som sponsor for e-sportlandslaget. Avtalen som tirsdag ble signert av Bjørn Ivar Moen, fungerende leder av Telenor Norge, og... Les mer »