apple

Taxi kommer i Vy-appen

Vy og Internett Trafikk Formidling AS (ITF) har inngått en avtale som vil gjøre det enklere for kundene å forhåndskjøpe taxiturer til fastpris i Vy-appen når de skal reise med tog eller... Les mer »
norges taxiforbund

Ny taxilov svekker tilliten

Regjeringen avvikler ”Taxi – overalt, alltid”, slik som de fjernet ”et viktig samfunnsoppdrag” fra regjeringsplattformen, til fordel for ”delingsøkonomi”. – Morgendagens vedtak om ny ”taxilov” løser ingen problemer, men vil skape en... Les mer »
norges taxiforbund

LESERINNLEGG: Brudd på tilliten

Etter alle solemerker vedtar Stortinget den 4. juni regjeringens forslag til ny lov for vår næring, mot en samlet opposisjon. Det blir en trist dag i forbundets jubileumsår. Hadde det vært slik... Les mer »
norges taxiforbund

Taxi-markering mot lovforslag

Taxi-næringen vil tirsdag 14 .mai kl 18 – 20 ha en landsomfattende markering mot regjeringens forslag om deregulering av taxi. – Vi ønsker å markere fredelig, og uten å ramme kunder, så... Les mer »
taxi

Norges Taxiforbund: – Delings-moten er allerede over, Erna Solberg

Mens regjeringen nylig vedtok ”økt bruk av delingsøkonomi i persontransporten” for å ønske Uber velkommen tilbake til Norge, er både Uber og ”delingsøkonomien” på vei ut av moten i hjemlandet USA. Underbetaling... Les mer »
politibil

Kjørte pirat-taxi i Bodø – Tatt på fersken

Politiet i Bodø stanset natt til søndag en bilfører mistenkt for å ha kjørt pirat-taxi, ifølge politiet. Bilføreren som ble stoppet er nå anmeldt for forholdet, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
up

Kjørte pirat-taxi i stålet bil – Uten lappen!

Politiet i Bodø stanset natt til søndag en bilfører mistenkt for ruspåvirket kjøring. For politiet viste dette seg å være en trippel fangst. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort,... Les mer »
taxi

Frislipp gir uoversiktlig taximarked

Flere taxisentraler i bransjen har uttalt seg i høringen om nytt lovverk. Alle unntatt Norgestaxi og Taxi 1 går sterkt imot liberalisering, og har til dels svært grundig dokumentasjon i sine uttalelser.... Les mer »
tv3

Premiere på TV3: Henrik Uber alles – ny humorserie med Thodesen bak rattet

Komiker Henrik Thodesen har i altfor lang tid ridd på fortidens bølge. Nå begynner den å innhente ham. Han sliter med å skaffe seg oppdrag og havner i skyggen av sine mer... Les mer »
politibil

Slagsmål i drosjekøen i Bodø

Politiet rapporterer om et slagsmål i drosjekøen i Bodø sentrum natt til søndag. En person skal ha vært aktiv part og den andre kun forsvarte seg. Politiet grep inn i slagsmålet og... Les mer »