taxi

Taxikalkulatoren avvikles

Taxikalkulatoren, som kunne beregne priser på taxiturer i hele Norge, må dessverre avvikles. Dette er vedtatt i Forum for taxisentraler, som har driftet den siden starten i 2013. Årsaken er at det... Les mer »
fartsgrense

Pirattaxi tatt i Bodø – Bilen beslaglagt

En mann i 30-årene er tatt for pirattaxivirksomhet i Bodø natt til søndag, opplyser Nordland politidistrikt. Mannen ble pågrepet og bilen er tatt i beslag. Mannen blir anmeldt, forteller politiet søndag. Les mer »
taxi

Oljefondet investerer tungt i Uber

Statens pensjonsfond utland, også kalt «oljefondet» gikk tungt inn i Uber da selskapet ble børsnotert i mai. Ca en tredel av investeringen er allerede tapt. Ledelsen for pensjonsfondet vil ikke ut med... Les mer »
norges taxiforbund

Opposjonen vil revurdere taxiloven

Presentasjon av jubileumsboka og erfaringer fra den finske dereguleringen dannet opptakten til den politiske debatten på landsmøtet, der Ap, Sp, SV, og Rødt stilte seg samlet bak næringens ønske om å oppheve... Les mer »
taxi

Norges Taxiforbund: – Løsarbeiderdebatten kommer neste år

Skal taxisjåfører ha lønn for jobben? Det er spørsmålet etter frislippet, og regjeringens velkommen til ”plattformselskaper” og ”delingsøkonomi”. Forskningsstiftelsen Fafo satte arbeidsvilkårene i ”plattformøkonomien” på dagsorden under Arendalsuka den 15. august. Fokuset... Les mer »
taxiforbundet

Gjenvalg i taxiforbundet

Hele sentralstyret ble gjenvalgt, med unntak av to nye varamedlemmer, under Norges Taxiforbunds landsmøte 20. og 21. september. Fra venstre: Frode Sørensen, Agder, Roger Kjønstad, Trøndelag, Jon Ragnar Nilsen, Nordland, leder Øystein... Les mer »
taxi

Taxiforbundet markerer 100 år

Kommende helg samles landsmøtet i Norges Taxiforbund på Fornebu, og kan feire forbundets 100-årsjubileum. Opposisjonen er invitert for å diskutere omkamp om regjeringens frislipp av taxiløyver. Nær 200 delegater, i tillegg til... Les mer »
norges taxiforbund

Norges Taxiforbund ønsker nullmoms på persontransport

Norges Taxiforbund frykter at 23 prosent merverdiavgift på persontransport, vil ha store negative effekter for taxinæringen. Det framgår i en høringsuttalelse som er sendt Finansdepartementet om forslag til ”enklere merverdiavgift med én... Les mer »
politi

Slo på drosjer i Bodø sentrum – Tatt for narko

En beruset mann i 20-årene skal ha slått på drosjer i Bodø sentrum lørdag morgen. Mannen ble innbrakt til politiet. Der oppdaget politiet at mannen i 20-årene hadde på seg mindre mengder... Les mer »
politi

Slåss i taxikøen i Bodø: Arrestert

Politiet i Bodø rapporterer om slåssing mellom to personer i taxikøen i Bodø kl. 4.15, natt til søndag. En person ble arrestert av politiet og ble anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted,... Les mer »