sykkelkross norgescupen

Mohr, Litlere, Moe og Aalrust vant siste rittet i Norgescupen i sykkelkross

Siste rittet i Norgescupen i sykkelkross ble i dag avviklet i Bergen. Det var knyttet stor spenning til sammenlagt-resultatet i flere klasser. Spesielt i M-Senior og K-Senior var det helt åpnet om... Les mer »
sykkelkross

Mohr, Litlere, Moe og Aalrust vant syvende runden i sykkelkross

Norgescupen i sykkelkross går mot slutten og denne helgen var det klart for de siste to rittene i Bergen. I Bergen hadde vinteren meldt sin ankomst i forkant av rittet. Løypen bar... Les mer »
johanessen nm 2017

Resell, Wærenskjold, Sveum og Johannessen Norgesmestere i sykkelkross

I dag var det endelig duket for Norgesmesterskap i sykkelkross på Tromøya i Arendal kommune. Arendal Cykleclub var arrangør og har tidligere også vært vertskap for Norgescup både i 2015 og 2016.... Les mer »
svelvik kross

Svelvikkross 2017

Mohr, Wærenskjold, Sveum og Johannessen seiret i den sjette NorgesCupen i syklekross i Svelvik der Søren Wærenskjold (bildet) gikk inn til seier i M-junior. Svelvik Sykleklubb arrangerte søndagens NorgesCup i sykkelkross. Det... Les mer »
sykkelkross

Mohr, Wærenskjold, Moe og Johannessen vant femte NorgesCupen

Tønsberg Sykkelklubb var vertskap for lørdagens NorgesCupen i sykkelkross. Det var det strålende sol, noe som bød på gode forhold for rytterne, bortsett fra noen våte partier. Mohr, Wærenskjold, Moe og Johannessen... Les mer »
norgescupen sykkelcross

Mohr, Aasheim, Sveen og Johannessen vant tredje NorgesCupen i sykkelkross

Vingerkross var vert for den tredje NorgesCupen i sykkelkross og bød på en spektakulær løype med flere jordvoller, sandgraver og hindre. På Kongsvinger hadde det også regnet ganske kraftig dagen før, så... Les mer »