ambulansebil

To syklister krasjet på Stormyra

Politiet mottok ved 12-tiden en melding om at to syklister som har krasjet ved Stormyra. Nødetatene ble sendt til ulykkesstedet. De to syklistene krasjet ved rundkjøringen på Rv 80 og Sandhorngata. Politiet... Les mer »
hyundai

Elektrisk Arctic Race med Hyundai

Som det første sykkelrittet i verden som kun skal bruke elbiler, er Hyundai stolt sponsor av spektakulære Arctic Race of Norway. Med et mål om å bidra til å redusere utslipp av... Les mer »
norges cykleforbund

Alexander Kristoff nr. 4 under EM Fellesstart

Under gårdagens fellesstart for Menn Elite under Europamesterskapet i landeveissykling i Almaar var det et sterkt og ungt norsk lag som stod på startstreken søndag morgen. Laget bestod av: Sven Erik Bystrøm... Les mer »
Arctic Race of Norway

Sykkelstjerner til Arctic Race of Norway – Her er Thor Hushovds favoritter

Når den syvende utgaven av Arctic Race starter i Å i Lofoten torsdag i neste uke, stiller etappevinnere og trøyevinnere i Tour de France og flere andre av de største sykkelrittene i... Les mer »
sykling hund

Sykle med hunden?

Sykler du med hunden din? Det kan være en utmerket måte å mosjonere på, men husk å ta noen forholdsregler med tanke på blant annet alder, tempo og varme! Vi har tatt... Les mer »
innovasjon norge

Spesiell gave til etappevinnere av Arctic Race

Sammen med Finnmark, Troms og Nordland fylker, gir Innovasjon Norge en gave til vinneren av hver etappe i Arctic Race. I år er gaven et armbånd inspirert av en viktig del av... Les mer »
continental

– Kan hindre en rekke ulykker mellom bil og sykkel

Continental har utviklet en liten radar som kan monteres på bilen for å forhindre ulykker mellom biler, sykler og gående.  Teknologiselskapet Continental har avduket en ny kortdistanseradar som vil gjøre det tryggere... Les mer »
mc

Fire omkom i trafikken i juli

Hittil i år har 54 personer mistet livet i trafikken mot 55 personer i samme periode i fjor. I juli i fjor omkom det ti personer. – Juli har historisk sett vært... Les mer »
Norges Cykleforbund

Disse sykler for Norge i EM Landevei i Nederland

Norges Cykleforbund sender en solid tropp til årets EM Landevei i Alkmaar, som blir arrangert 7. – 11. august. – Vi har en stor tropp med mange gode muligheter til topp plasseringer... Les mer »
bike for peace

Terje Karoliussen fra Bodø syklet for fred i Armenia og Georgia

Bike For Peace Norge gjennomførte sykkelturer i Armenia og Georgia 15. – 25. juli 2019. Med på turen var Terje Karoliussen fra Tverlandet i Bodø. Deltakerne fra Bike For Peace (BFP) i... Les mer »