telenor

Telenor sikrer mobildekning for Arctic Race

Telenor og Arctic Race of Norway er enige om ny avtale som sikrer oppgradering av mobilnettet i Nord-Norge. Det ble klart i forbindelse med presentasjonen av neste års Arctic Race of Norway.... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race 2019 tilbake til Lofoten og Vesterålen – Innspurten i Narvik

I 2019 kommer Arctic Race of Norway til å gå gjennom Lofoten og Vesterålen, før det hele skal avgjøres på siste etappe mellom Lødingen og Narvik. Det var en fornøyd daglig leder... Les mer »
norsk natur

Norsk Friluftsliv er skuffet over friluftssatsingen som forsvant

24. juli i år lanserte regjeringen en ambisiøs handlingsplan for friluftsliv. Den signaliserte en satsing på friluftsliv som virkemiddel for å bedre folkehelsa. I statsbudsjettet for 2019 har satsing blitt til kutt.... Les mer »
havørna

Nå forsvinner 75 parkeringsplasser i Bodø sentrum

Det er mange biler i Bodø sentrum, men det blir stadig vanskeligere å finne parkeringsplasser. Nå forsvinner 75 parkeringsplasser fra Sjøgata i Bodø sentrum for at ikke biltrafikken skal øke, melder NRK.... Les mer »
politibil

Fotgjenger påkjørt ved Bodin videregående skole

Politiet melder om en trafikkulykke mellom en fotgjenger og en bil ved Bodø videregående skole onsdag morgen. Politiet opplyser at fotgjengeren som er i 30-årene er påkjørt. Det foreligger ingen informasjon om... Les mer »
stomperudrittet

Seier til Hovdenakk og Eid i Stomperudrittet

Det ble seier til Hildegunn Gjertrud Hovdenakk og Emil Hasund Eid I et regntung Sørumsand lørdag formiddag. Stomperudrittet markerte i år avslutningen på norgescup terreng maraton. Rittet blir arrangert av Sørum IL,... Les mer »
naf

Rekordmange barn får sykkelopplæring fra NAF

NAFs sykkelopplæring, Sikker på sykkel, blir stadig større. I år ble det satt nok en rekord. – Over 40 000 barn fra hele landet har deltatt i Sikker på sykkel. Målet er at enda... Les mer »
sykkel

Barneløp på sykkel i Steigen

Steigen sportsklubb sykkel arrangerer barneløp med start ved inngangen til skihytta. Det er Steigen sportsklubb sykkel som arrangerer barneløpet, opplyser Steigen kommune. Bareløpet foregår på Saursfjord/Nakken, søndag 9. september kl. 13:00. Det... Les mer »
barn naf

VIDEO: Slik sykler du trygt med barna til skolen

Det er viktig for barn å lære seg god atferd i trafikken så tidlig som mulig. Skoleveien er tryggest uten biler, men slik er det sjelden. – Har du mulighet til å... Les mer »
sykkel vm

Norge med medaljekandidater til Terreng-VM i Sveits

VM Rundbane nærmer seg med stormskritt. De norske skal i ilden fra torsdag 6. – søndag 9 september. Landslaget reiser til Lenzerheide i Sveits kommende mandag. Petter Fagerhaug og Martin Siggerud er... Les mer »