norges cykleforbund

Her er Norges syklister for Terreng Rundbane 2019

Landslaget i 2018 hadde en strålende sesong, og nå er landsguppene som skal representer Norge i 2019 klar. Her er landslaget: Petter Fagerhaug, UCI 39 Martin Emil Siggerud, UCI 82 Erik Hægstad,... Les mer »
arctic race of norway

500 kilo laks levert til Arctic Race-syklist

Da Sindre Lunke sikret seg laksetrøya som beste klatrer under Arctic Race of Norway i 2018, vant han samtidig 500 kilo laks. Fredag inviterte han hele det nye laget sitt på et... Les mer »
fri flyt

Terrengsykkel og NOTS går sammen for stisyklistene

Norsk organisasjon for terrengsykling (NOTS) inngår samarbeid med Fri Flyt AS, som blant annet står bak magasinet Terrengsykkel, nettstedet terrengsykkel.no, Terrengsykkelrittet og sykkelfestivalen Utflukt. – Mange stier står faktisk i dag i... Les mer »
visma

Team Jumbo-Visma viser frem nye drakter for 2019

Med Visma som ny tittelsponsor starter Team Jumbo-Visma det nye året i nye drakter med Visma-logoen. De første bildene av de nye draktene ble offentliggjort i dag da begge lagene holdt pressekonferanse... Les mer »
telenor

Telenor sikrer mobildekning for Arctic Race

Telenor og Arctic Race of Norway er enige om ny avtale som sikrer oppgradering av mobilnettet i Nord-Norge. Det ble klart i forbindelse med presentasjonen av neste års Arctic Race of Norway.... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race 2019 tilbake til Lofoten og Vesterålen – Innspurten i Narvik

I 2019 kommer Arctic Race of Norway til å gå gjennom Lofoten og Vesterålen, før det hele skal avgjøres på siste etappe mellom Lødingen og Narvik. Det var en fornøyd daglig leder... Les mer »
norsk natur

Norsk Friluftsliv er skuffet over friluftssatsingen som forsvant

24. juli i år lanserte regjeringen en ambisiøs handlingsplan for friluftsliv. Den signaliserte en satsing på friluftsliv som virkemiddel for å bedre folkehelsa. I statsbudsjettet for 2019 har satsing blitt til kutt.... Les mer »
havørna

Nå forsvinner 75 parkeringsplasser i Bodø sentrum

Det er mange biler i Bodø sentrum, men det blir stadig vanskeligere å finne parkeringsplasser. Nå forsvinner 75 parkeringsplasser fra Sjøgata i Bodø sentrum for at ikke biltrafikken skal øke, melder NRK.... Les mer »
politibil

Fotgjenger påkjørt ved Bodin videregående skole

Politiet melder om en trafikkulykke mellom en fotgjenger og en bil ved Bodø videregående skole onsdag morgen. Politiet opplyser at fotgjengeren som er i 30-årene er påkjørt. Det foreligger ingen informasjon om... Les mer »
stomperudrittet

Seier til Hovdenakk og Eid i Stomperudrittet

Det ble seier til Hildegunn Gjertrud Hovdenakk og Emil Hasund Eid I et regntung Sørumsand lørdag formiddag. Stomperudrittet markerte i år avslutningen på norgescup terreng maraton. Rittet blir arrangert av Sørum IL,... Les mer »