regnskap økonomi

Lanserer nytt norsk innovasjonsverktøy

Kortere sykehuskøer. Grønn bymobilitet. Mer effektiv og bærekraftig produksjon. Designdrevet innovasjon er for alvor på vei inn i livene våre. Nå samles for første gang kunnskap og ressurser om dette på ett... Les mer »
sykkelritt

Norges sykkellandslag velger norske Orack som ny drakt leverandør

Norges Cykelforbund (NCF) inngår en avtale med den norske merkevaren Orack som ligger innunder Ultimate Nordic AS. Orack ble kjøpt opp av Ultimate Nordic AS denne sommeren og er en del av... Les mer »
sykling

Norges første sykkelvennlige forsikringsselskap

Frende Forsikring er sertifisert som sykkelvennlig arbeidsplass. Over 50 indikatorer ligger til grunn for sertifiseringen og sykkelparkering, garderobefasiliteter, insentiver og ledelse er blant punktene som kartlegges. Det er Syklistenes Landsforening som sertifiserer... Les mer »
norges cykleforbund

Alexander Kristoff ble nr. 7 under VM Landevei 2019

Det var søndag duket for VM fellesstart for M Elite. Løypen var i utgangspunktet på 285 km, fra Leeds, via Yorkshire Nasjonalpark og med 7 avsluttende runder i Harrogate. Men på grunn... Les mer »
sykkel

Gang- og sykkelvei ved Bertnes åpnet

Bodø kommune sin anleggsavdeling har jobbet med å sanere vann og avløpsledninger i Bertnes området i overkant av to år. Det har i tillegg blitt lagt ut stikkledninger til privathus og lagt... Les mer »
norges cykleforbund

Historisk 6. plass til Stokke under VM fellesstarten

Vegard Stokke endte på en fantastisk 6. plass i M Junior sin fellesstart, beste juniorresultat noen gang. Det torsdag duket for VM fellesstart for M Junior. Løypen var på 148 km og... Les mer »
jaguar sykkel

Ford kurser unge sjåfører for å bedre forståelsen mellom syklister og bilister

I fjor døde åtte syklister og 385 ble skadd i trafikken i Norge. Som en del av sitt gratis kjørekurs for unge sjåfører – tilbyr Ford Driving Skills For Life opplæring av... Les mer »
Foto: Manxruler

Bysyklene i Bodø utvides nå til City Nord og Jernbanen

På forsommeren ble de 10 hvite sykler og med stativ plassert i sentrum og på flyplassen. Pilotprosjektet for en eventuell fremtidig by sykkel ordning i regi av Bodø kommune har blitt en... Les mer »
sykkel

140 politikere støtter opp om erklæring for sykkelsatsing

Politikere fra hele landet har nå sluttet seg til Syklistenes Landsforenings erklæring for sykkelsatsing: – Vi ønsker at flere skal gå og sykle i byene våre, vi skal bidra aktivt til å... Les mer »
kia

Elektrisk sparkesykkel i fremtidige Kia-modeller

Hyundai har utviklet en prototype på en elektrisk sparkesykkel. Planen er å integrere sparkesykkelen i fremtidige modeller fra Kia og Hyundai for å tilby kundene såkalt «last mile»-mobilitet. Den nye modellen er basert på... Les mer »