storm hav sjø

Dramatikk i Svolvær: Mann tatt av bølge under storm

Det er for tiden uvær i Nordland, og ved 18-tiden ble en mann tatt av en bølge og havnet i havet i Svolvær, opplyser politiet. Mannen ble heldigvis reddet og plukket opp... Les mer »
brann

Brann i næringsbygg i Svolvær

Politiet rapporterer om en brann i et næringsbygg i Svolvær i 6-tiden lørdag morgen. Nødetatene rykket ut til stedet. Slukkeinnsats ble startet og brannen ble slukket. Brannen har startet i en trafo... Les mer »
Norges Hyggeligste Håndverker

Emil fra Svolvær kåret til Norges hyggeligste snekker

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Det er tredje gang kampanjen arrangeres. Engasjementet har vært enormt, og juryen fikk en svært... Les mer »
pressenytt

Nordland sender matter og pledd til Paris

Mattespesialisten Heymat fra Mo i Rana og den kjente designeren Andreas Engesvik fra Svolvær skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris. – Norsk design er på fremmarsj i Frankrike.... Les mer »
svolvær

Mann død etter ulykke i Svolvær

Bodøposten.no trykket for kort tid siden nyheten om en ulykke i Svolvær, i går ble det klart at en av personene i ulykken døde, nå er enda en person død. Mannen i... Les mer »
ambulanse

Døde etter ulykke i Svolvær

Bodøposten.no trykket på lørdag nyheten om at tre personer var sendt til sykehus etter å har kjørt utenfor fergeleiet i Svolvær. Søndag kl. 20.00 opplyser Universitetssykehuset i Nord-Norge at en jente i... Les mer »
sea king

Bil utenfor fergeleie i Svolvær

Politiet fikk melding kl 20.00 lørdag om at en bil med flere personer hadde havnet i havet på fergeleie i Svolvær. Formentlig var det tre personer som befant seg i bilen. Redningsskøyta... Les mer »
brann brannbil

Brann i bobil på Svolvær

Politiet mottok i 20-tiden mandag en melding om en brann i en bobil på E10 ved Stordalen i Svolvær. Nødetatene tykket ut til brannen. Brannvesenet på stedet melder at brannen nå er... Les mer »
scandic

Scandic setter miljø i fokus under Arctic Race of Norway

I dag går startskuddet for sykkelrittet Arctic Race of Norway for syvende året på rad. Som offisiell samarbeidspartner til Arctic Race of Noway vil Scandic sette miljø i fokus og inviterer lokalbefolkningen... Les mer »
norges triatlonforbund

Nå starter triatlon-NM i Lofoten

Lofoten Triatlonklubb står som arrangør for NM del 2. Her blir norgesmester i de lengste distansene i triatlon, samt duatlon og akvatlon kåret. Det blir også arrangementer for barn og unge denne... Les mer »