alkohol måler

Fyllekjørte og kjørte ned lyktestolpe i Svolvær – Hadde ikke lappen

Politiet rapporterer at en bilfører lørdag morgen har kjørt ned en lyktestolpe i Svolvær. Det viste seg at bilførerer var alkoholpåvirket. I tillegg hadde bilføreren heller ikke gyldig førerkort, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
Arctic Race of Norway

Åtte Tour de France-lag til Arctic Race of Norway i Nordland

Når den syvende utgaven av Arctic Race of Norway starter ytterst i Lofoten 15. august, står noen av verdens beste sykkellag på startstreken. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway... Les mer »
svolvær

Tatt for fyllekjøring i Svolvær – Uten førerkort

En mann er siktet for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort i Svolvær sentrum natt til lørdag. Bevissikring gjennomført og sak opprettes, opplyser Nordland politidistrikt lørdag morgen. Les mer »
nordvik

Nå er varebilen med firehjulstrekk klar for Svolvær

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Svolvær. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
fiskeriminister nesvik

Algekrisen: Fiskeriministeren til Svolvær

Fiskeriminister Harald T. Nesvik reiser til Svolvær mandag for å møte algerammede oppdrettere kl. 13.00 på Thon hotell i Lofoten. – Jeg har stor medfølelse med de som står oppe i denne... Les mer »
lofoten svolvær

Storm i Lofoten: Flere båter har slitt trossene

Bodøposten.no trykket tidligere i dag nyheten om at VM i Skreifiske ble avlyst grunnet dårlig vær. Bodøposten.no har nå fått informasjon fra Svolvær om hvor dårlig været er. Etter det en fisker... Les mer »
lofoten

VM i Skreifiske avlyst

Arrangørene av VM i Skreifiske i Svolvær har avlyst den tradisjonsrike fiskekonkurransen i Lofoten. Årsaken er dårlige værforhold, opplyser Lofotposten. Det er meldt stiv kuling i løpet av dagen og bølgene kan... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeriministeren deltar på VM i skreifiske i Svolvær

Fiskeriminister Harald Tom Nesvik besøker bedrifter i Lofoten og deltar på VM i skreifiske fredag 22. mars og lørdag 23. mars. – Jeg gleder meg til å delta på det tradisjonsrike verdensmesterskapet... Les mer »
Foto: Det kongelige hoff

Dronning Sonja til musikkfestival i Lofoten

H. M. Dronning Sonja deltar på åpningskonserten til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest 8. juli i Svolvær, opplyser Fylkesmannen i Nordland. – Dette er vi svært glade for. Å ha kongehuset representert er en... Les mer »
bodø havn småbåthavna

Flere passasjerer på hurtigbåten mellom Svolvær og Bodø

Nye passasjertall for NEX2 mellom Svolvær og Bodø viser at hver avgang hadde flere reisende i 2018 enn i 2017, opplyser Nordland fylkeskommune. – En gledelig utvikling, sier samferdselsråd Svein Eggesvik. I 2018... Les mer »