scandic

Scandic setter miljø i fokus under Arctic Race of Norway

I dag går startskuddet for sykkelrittet Arctic Race of Norway for syvende året på rad. Som offisiell samarbeidspartner til Arctic Race of Noway vil Scandic sette miljø i fokus og inviterer lokalbefolkningen... Les mer »
norges triatlonforbund

Nå starter triatlon-NM i Lofoten

Lofoten Triatlonklubb står som arrangør for NM del 2. Her blir norgesmester i de lengste distansene i triatlon, samt duatlon og akvatlon kåret. Det blir også arrangementer for barn og unge denne... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i Svolvær – Fire personer evakuert

Politiet rapporterer om en brann i en fritidsbolig i Brennaveien i Svolvær ved midnatt. Fire personer evakuerte seg selv. Det skal ikke ha vært personskader. Boligen brant ned til grunnen og brannvesenet... Les mer »
fisking

Fiskeskole under Arctic Race

Statskogs fiskeskole skal lokke barn og unge inn i fiskeeventyret under Arctic Race of Norway. Et kvarters skoledag gir gratis fiskestang. Statskogs fiskeskole har for anledningen med seg sin egen fiskedam og... Les mer »
ambulansebil

Overkjørt av taxi i Svolvær

En person skal ha blitt overkjørt av en taxi på Svinøya i Svolvær, opplyser politiet natt til fredag. Ambulanse ankom stedet. – Det opprettes sak på både taxisjåfør og den skadde. Vi... Les mer »
svolvær

Fylkesmannen i Nordland med innsigelse til Byplan Svolvær

Innsigelsen til Byplan Svolvær gjelder lokalisering av to områder til boligformål ved innfallsporten til Svolværmarka, opplyser Fylkesmannen i Nordland. De to aktuelle områdene er område angitt som B2.20 – «Ørnhaugen» og B2.47 – «Kongsmarka». Innsigelsene... Les mer »
alkohol måler

Fyllekjørte og kjørte ned lyktestolpe i Svolvær – Hadde ikke lappen

Politiet rapporterer at en bilfører lørdag morgen har kjørt ned en lyktestolpe i Svolvær. Det viste seg at bilførerer var alkoholpåvirket. I tillegg hadde bilføreren heller ikke gyldig førerkort, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
Arctic Race of Norway

Åtte Tour de France-lag til Arctic Race of Norway i Nordland

Når den syvende utgaven av Arctic Race of Norway starter ytterst i Lofoten 15. august, står noen av verdens beste sykkellag på startstreken. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway... Les mer »
svolvær

Tatt for fyllekjøring i Svolvær – Uten førerkort

En mann er siktet for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort i Svolvær sentrum natt til lørdag. Bevissikring gjennomført og sak opprettes, opplyser Nordland politidistrikt lørdag morgen. Les mer »
nordvik

Nå er varebilen med firehjulstrekk klar for Svolvær

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Svolvær. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »