politibil

Skjøt rakett mot politiet i Svolvær – Ble arrestert

En politipatrulje hadde tatt oppstilling på Svinøya i Svolvær for å se på fyrverkeriet nyttårsaften ved midnatt. Politiet ble oppmerksom på en nødrakett som var avfyrt vannrett og passerte dem i hodehøyde.... Les mer »
ambulansebil

Kvinne død i trafikkulykke i Svolvær

En kvinne i 80-årene døde etter en trafikkulykke i Svolvær torsdag, opplyser Nordland politidistrikt. En kvinne i 40-årene ble hardt skadet i samme ulykke. To biler og fire personer var involvert i... Les mer »
circle k

Stadig flere nordlendinger kjøper kaffeavtale

Om lag 140 000 innbyggere i Nordland drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær. I løpet av 2019... Les mer »
storm hav sjø

Dramatikk i Svolvær: Mann tatt av bølge under storm

Det er for tiden uvær i Nordland, og ved 18-tiden ble en mann tatt av en bølge og havnet i havet i Svolvær, opplyser politiet. Mannen ble heldigvis reddet og plukket opp... Les mer »
brann

Brann i næringsbygg i Svolvær

Politiet rapporterer om en brann i et næringsbygg i Svolvær i 6-tiden lørdag morgen. Nødetatene rykket ut til stedet. Slukkeinnsats ble startet og brannen ble slukket. Brannen har startet i en trafo... Les mer »
Norges Hyggeligste Håndverker

Emil fra Svolvær kåret til Norges hyggeligste snekker

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Det er tredje gang kampanjen arrangeres. Engasjementet har vært enormt, og juryen fikk en svært... Les mer »
pressenytt

Nordland sender matter og pledd til Paris

Mattespesialisten Heymat fra Mo i Rana og den kjente designeren Andreas Engesvik fra Svolvær skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris. – Norsk design er på fremmarsj i Frankrike.... Les mer »
svolvær

Mann død etter ulykke i Svolvær

Bodøposten.no trykket for kort tid siden nyheten om en ulykke i Svolvær, i går ble det klart at en av personene i ulykken døde, nå er enda en person død. Mannen i... Les mer »
ambulanse

Døde etter ulykke i Svolvær

Bodøposten.no trykket på lørdag nyheten om at tre personer var sendt til sykehus etter å har kjørt utenfor fergeleiet i Svolvær. Søndag kl. 20.00 opplyser Universitetssykehuset i Nord-Norge at en jente i... Les mer »
sea king

Bil utenfor fergeleie i Svolvær

Politiet fikk melding kl 20.00 lørdag om at en bil med flere personer hadde havnet i havet på fergeleie i Svolvær. Formentlig var det tre personer som befant seg i bilen. Redningsskøyta... Les mer »