nrk

Gode seertall for skiskytter-VM

På det meste fikk åtte av ti tv-seere med seg NRKs direktesendinger under VM i skiskyting i Öresund. Det er herrestafetten sist lørdag som topper seerstatistikken for mesterskapet. Etter verdensmesterskapet i skiskyting... Les mer »
hæren

Hæren deltar med Brigade Nord på øvelse Northern Wind i Sverige

Øvelse Northern Wind gir Brigade Nord mulighet til å øve integrert sammen med allierte NATO-styrker i et høyintensitetsscenario under vinterforhold i nord. Øvelsen er en internasjonal øvelse. Sverige er vertsland. De nordiske... Les mer »
harald

Virke: Ny rekord for grensehandelen

Som fryktet viser nye tall fra SSB viser at nordmenn handlet for 15,7 milliarder kroner på dagsturer til utlandet de siste 12 månedene. Den digitale grensehandelen kommer i tillegg, og er ikke... Les mer »
utdanning

Skolestreik i Bodø for klimaet

Det er skolestreik flere steder i landet fredag, melder flere medier. Også i Bodø skal flere elever streike for klimaet. Klimastreiken skal være inspirert av lignende aksjoner i Sverige. Det blir elevaksjoner... Les mer »
eplehuset

Instabank lanserer sparekonto i Sverige

Snaue to måneder etter lanseringen av utlånsvirksomhet i Sverige åpner Instabank nå også for sparekontokunder. – Som i Norge og Finland vil Instabanks kunder i Sverige nå få en av de aller... Les mer »
ball

Vil ha fotball-VM for kvinner i nord

De seks nordiske fotballforbundene går sammen om et pilotprosjekt vedrørende søknad om fotball-VM for kvinner i 2027. I over et år har de nordiske fotballforbundene (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene)... Les mer »
norwegian

Bombetrussel mot Norwegian-fly til Frankrike

Norwegian bekrefter nå at det har blitt fremsatt en bombetrussel mot flygning DY4321 fra Arlanda til Nice.  Av sikkerhetsmessige årsaker returnerte flyet, med 163 passasjerer og seks besetningsmedlemmer ombord, til Arlanda. –... Les mer »
grønnsaker

Mat og Landbruk 2019: Valgene for fremtidens matproduksjon tas nå

– Valgene for fremtidens matproduksjon tas nå. Da må vi vite om og forstå de tingene som vil forme næringa vår, sier leder av programkomiteen for Mat og Landbruk 2019, Inger Lise... Les mer »
new york

Hver fjerde nordmann vil besøke Donald Trumps hjemby i 2019

Det er spesielt én amerikansk storby vi aldri blir lei, viser en ny undersøkelse fra FINN reise. New York har i flere år vært et svært populært reisemål for nordmenn, og interessen... Les mer »
olav thon gruppen

Gode tall for Olav Thon Gruppens kjøpesentre i 2018

Olav Thon Gruppen eier og forvalter 9 av de 10 største kjøpesentrene i Norge basert på omsetning. Thon Eiendom er Norges største kjøpesenteraktør med 88 sentre fra Svalbard i nord til Mandal... Les mer »