stihl

Verdens største mesterskap i tømmersport kommer til Gøteborg

Høsten 2020 kommer VM i Timbersports til Sverige. Nærmere bestemt avholdes folkefesten neste år i Partille Arena, like utenfor Gøteborg sentrum, den 7. og 8. november. Det forventes flere tusen tilskuere til arenaen, og... Les mer »
hes

Tre nye låter fra Timbuktu

I Sverige er jubileumsversjonen av megasuksessen Hver gang vi møtes, (Så mycket bättre) i full gang, og en av stjernene som deltar er rapperen Timbuktu. Den svenske raplegenden har de siste ukene... Les mer »
moske

Sverige har fått islamistisk parti – Stiller til valg i 2022

Det svenske demokratiet har fått en ny tilvekst, partiet Nyans ble onsdag godkjent av myndighetene i Sverige, opplyser Document. Leder for Nyans er Mikail Yüksel som ble kastet ut av partiet Centern... Les mer »
oppbevaring flytting

Nordmenn vil ikke flytte for jobben

Verken bedre lønn, karriereløft eller mer fritid er gode nok grunn for nordmenn til å jobbe i utlandet. Vi ligger langt bak svensker og dansker når det kommer til vilje til å... Les mer »
jula varehus

Jula fortsetter å vokse: 10 nye varehus i 2020

I 2020 kommer Jula til å vokse ytterligere, blant annet ved å åpne flere nye varehus i Sverige, Norge og Polen.  – Vi tror på fortsatt vekst på samtlige markeder, ikke minst... Les mer »
widerøe

Braathens og Widerøe går sammen om å tilby raskeste reisevei til Stockholm

Braathens Regional Airlines og Widerøe’s Flyveselskap har inngått et samarbeid og starter våren 2020 opp med ny rute mellom Torp og Stockholm. Sammen tilbyr selskapene raskeste vei mellom Østlandet og den svenske... Les mer »
best western

Best Western utvider med nytt boutiquehotell i Stockholm

Et steinkast fra Slussen, i Peter Myndes backe i Stockholm, åpner nå det siste tilskuddet i BW Premier Collection. Hotel Frantz er et familieeid boutiquehotell med 48 unike rom, hvor man har... Les mer »
dagligvarer

– Sponser svenske handelsmenn

Avgifts-hoppet fra 2018 videreføres i statsbudsjettet. – Dette statsbudsjettet sponser svenske handelsmenn, og norske drikkeprodusenter betaler prisen. Slik reagerer direktør i Bryggeri- og drikkevareforeningen (BROD), Erlend Vagnild Fuglum, når han ser at... Les mer »
tesla

Økning av elbiltyverier i Sverige

Det har vært flere elbiltyverier i Sverige de tre siste månedene. – Utspekulerte tyver utnytter smutthullet i teknologien i nye biler, sier Nils Kristian Brekke i Codan Forsikring, som oppfordrer nordmenn til... Les mer »
Glass og Fasadeforeningen

Ny rapport: Kortreist isolerglass best for miljøet

Har skandinavisk produsert isolerglass et bedre miljø- og klimafotavtrykk enn glass som er produsert og transportert i fra Polen? – Ja, en svensk rapport sier at polskprodusert isolerglass har opp til 13... Les mer »