unis

Her er finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris for 2018 er nå klare. Vinneren offentliggjøres på Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2018 i Tromsø den 21. november. – Vi ønsker å løfte fram eksempler på god kommunikasjon både... Les mer »
fn

Slik markeres FN-dagen i Bodø

FN-dagen 24. oktober markeres i Bodø med et arrangement på Stormen bibliotek i Bodø sentrum. Det er Bodø kommune, FN-studentene i Nordland og International Students’ Union in Bodø, Nord universitet (ISU Bodø)... Les mer »
passasjer

Skal teste førerløs buss i Bodø

Fra onsdag 24. til fredag 26. oktober arrangeres Framtidsdager av Smartere Transport Bodø. Som et ledd i Framtidsdager kan passasjerer i Bodø teste en førerløs buss som skal gå mellom Stormen og... Les mer »
stormen bibliotek

Folkemøte på Stormen bibliotek: Hotell på Rønvikfjellet

Bodø kommune inviterer til åpent møte i Litteratursalen i Stormen bibliotek den i dag kl. 1700 – 1900. På møtet vil prosjektet presenteres og det vil bli mulighet for spørsmål fra publikum,... Les mer »
stormen

Foredrag om den berømte maleren Toulouse-Lautrec på Stormen

Henri Toulouse-Lautrec (1864-1901) er maleren som malte de berømte plakatene fra Moulin Rouge som alle har sett, og som i dag omsettes for store summer verden over. Og på tirsdag arrangeres et... Les mer »
stormen bibliotek

Nordland Musikkfestuke inviterer til foredrag om Bodø som kulturhovedstad

Nordland Musikkfestuke inviterer, i samarbeid med Nord universitet og Stormen bibliotek, til kulturfaglig konferanse under festivalen som for tiden arrangeres i Bodø. Bodø kommune sender i oktober inn sin søknad om å... Les mer »
stormen bibliotek

Skolefest på Stormen bibliotek

Unge Stormen arrangerer Skole Kick-Off og konsert med lokale ungdoms artister og band 20. august, opplyser Bodø kommune. Skolefesten skal feire første skoledag for ungdommene. Det er et åpent, gratis og rusfritt... Les mer »
konsert

Like før Bodøfestivalen 2018 går av stabelen

Bodøfestivalen 2018 går av stabelen 16.-18. juli. På dagtid legges det opp til aktiviteter i naturen, løpeklubb sammen med Kråkesølv, skatekonkurranse, yogaklasser og mye mer. Man kan også dra på festivalens eget... Les mer »
salvador dali

Mystisk foredrag om Salvador Dalí på Stormen

Tirsdag 29. mai kl. 19.00 arrangerer Bodø Kunstforum et foredrag om den kjente kunstneren Salvador Dalí. Foredraget har navnet «Galskap og mystisisme». Det er den kjente Bodø-kunstneren Tor Kvarv som er foredragsholder... Les mer »
leker barn

Feirer Barnas internasjonale dag i Stormen

Det blir hoppeslott, sykkel- og skateløype, fruktbod, danseverksted, russisk dukketeater, trylleshow, vitenskapsbod, eventyr og film og førstehjelpskurs og mye mer for de minste i Stormen bibliotek. Bodø kommune, Røde kors, idrettsrådet, den... Les mer »