stormen bibliotek

Inviterer til feiring av Barnas internasjonale dag på Stormen bibliotek

Lørdag 1. juni er det klart for feiring av Barnas internasjonale dag – med masse aktiviteter for hele familien i og rundt Stormen bibliotek, opplyser Bodø kommune. – Vi gleder oss kjempemasse... Les mer »
musikk

Musikere fra hele Norden samles i Bodø under Nordic Music Days-festivalen

Hele Bodø tas i bruk når Nordic Music Days for første gang arrangeres nord for polarsirkelen. Nordic Music Days arrangeres av Nordisk Komponistråd og drives i 2019 av Norsk Komponistforening. Festivalen som... Les mer »
stormen bibliotek

Nå kan du låne en bodøværing på biblioteket

Å bli kjent med nye mennesker er ikke alltid like enkelt. Det gjør Bodø Røde Kors noe med og inviterer til «Lån en Bodøværing» hver onsdag kl. 18.00 – 19.00 i Stormen... Les mer »
stormen bibliotek

Folkemøte i Stormen bibliotek om ny bydel i Bodø

Nå går startskuddet for ett av de største by-prosjektene i Bodø sentrum, et steg mot en helt ny bydel i Bodø; utviklingsområde vest strekker seg fra Molorota til Breivika, opplyser Bodø kommune. Området... Les mer »
stormen bibliotek

Stormen bibliotek er Årets bibliotek 2018

Stormen bibliotek er et fyrtårn som ikke bare lyser opp Bodø, men regionen rundt. Stormen bibliotek ble kåret til Årets bibliotek 2018 i skarp konkurranse med Longyearbyen folkebibliotek og Deichman Stovner, som alle... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune: Ta byggesaken din til Stormen

Nå kan du ta byggesaken din til til Bylabben, melder Bodø kommune. Tirsdag 11. desember kan du få hjelp til dine planer om byggesøknad eller fradeling – og du trenger ikke timeavtale.... Les mer »
stormen bibliotek

Stormen bibliotek nominert til Årets Bibliotek 2018

En jury nedsatt av Norsk Bibliotekforening har nå nominert tre bibliotek til «Årets Bibliotek». Stormen bibliotek, Longyearbyen bibliotek og Deichman Stovner er nominerte til den gjeveste prisen eit bibliotek kan få. Stormen... Les mer »
bodø kommune

Feiring etter EU-ja til Bodøs søknad om Europeisk kulturhovedstad i 2024

Torsdag ble det invitert til en kort pressekonferanse og markering i Stormen bibliotek, i anledning at Bodø er prekvalifisert som søkerby til Europeisk kulturhovedstad 2024. – Gratulerer til hele Bodø, Nordland og... Les mer »
unis

Her er finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris for 2018 er nå klare. Vinneren offentliggjøres på Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2018 i Tromsø den 21. november. – Vi ønsker å løfte fram eksempler på god kommunikasjon både... Les mer »
fn

Slik markeres FN-dagen i Bodø

FN-dagen 24. oktober markeres i Bodø med et arrangement på Stormen bibliotek i Bodø sentrum. Det er Bodø kommune, FN-studentene i Nordland og International Students’ Union in Bodø, Nord universitet (ISU Bodø)... Les mer »