biltema

Under halvparten av oss bruker refleks

Antall drepte og skadde fotgjengere er mer enn halvert de siste ti årene. Hadde flere av oss brukt refleks, kunne tallet vært enda lavere. Vi er på full fart inn i den... Les mer »
waze

Waze skal hjelpe norske sjåfører å kjøre smartere

Nå kan du unngå kø og treg trafikk med Waze, navigasjons-appen som bygger på crowdsourcing, og som i dag lanserer to nye initiativer for å holde norske sjåfører i farta. Nå lanseres... Les mer »
bypakke bodø

Store fremskritt for veibyggingen i Bodø

Det går fremover med veibyggingen i Bodø med Bypakke Bodø. Bypakke Bodø skal gjøre Bodø til en attraktiv by å bo og drive virksomhet i, ved å fremme en effektiv, miljøvennlig og... Les mer »
skeid

Sykkeltelleren på Skeid repareres

Bodøposten.no trykket i mai saken om at sykkeltelleren på Skeid hadde vært ute av drift i flere uker. Heldigvis reagerte Statens Vegvesen straks og lovet at den skulle repareres. – Vår elektroentreprenør... Les mer »
matbutikk

Ny plan for ny Kiwi på Sortland

Etter mye planlegging er det nå kommet på bordet en ny skisse for etablering av en Kiwi-butikk på Sortland, i de tomme lokalene etter Nord-Norsk Engros, rett ved Kystvaktbasen. Det har vært... Les mer »
skeid

Statens vegvesen: Sykkeltelleren på Skeid er snart fikset

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden nyheten om at sykkeltelleren på Skeid var ute av drift. Men Statens vegvesen er på saken og lover at den er i drift igjen snart. –... Les mer »
skeid

Sykkeltelleren på Skeid ute av drift i flere uker

Vår og sommer er sykkeltid for bodøværingene. Det er sykkelveier flere plasser i Bodø og på Skeid er det en sykkelteller som mange finner nyttig og informativ. Men nå virker den ikke... Les mer »
scooter

Storkontroll av mopeder: 75% fikk mangellapp!

Politiet gjennomførte sammen med Statens vegvesen en kontroll av mopeder ved Bodø Videregående Skole. 50 mopeder kontrollert, og det var ikke få mopeder det var feil med. Hele 75% har fikk mangellapp... Les mer »
nve skredfare

Satser videre på skredvarsling

Norges vassdrags- og energidirektorat, Statens vegvesen og Meteorologisk institutt viderefører samarbeidet om snø- og jordskredvarsling på varsom.no. Tjenesten har vært bygd opp over en femårsperiode. Det har vært naturlig å gjøre opp... Les mer »
nordland vei trafikk

Asfalterer for 100 millioner i Nordland i 2018

Nordland fylkeskommune eier 4113 km fylkesvei, og er den største veieieren i Nordland. Veiforvaltningen skjer i samarbeid med Statens vegvesen. Fylkeskommunen har det politiske og økonomiske ansvaret for drift, vedlikehold og investeringer... Les mer »