drabant

MUSIKK: Michael Krohn – Søvnløse netter

9. november følger Michael Krohn opp fjorårets soloplate, Unwanted, med et prosjekt der han har gitt et utvalg låter fra hele hans karriere nye klær. Det er dette som er Søvnløse netter.... Les mer »
drabant

MUSIKK: The Modern Times – Dementia

Med debutalbumet This Is The Modern Times, en drøss kritikerroste og sagnomsuste konserter har The Modern Times etablert seg som et av landets mest elskbare band. Nå, ett år senere, vrir bandet... Les mer »
drabant

MUSIKK: Falkevik – Louder Than I’m Used To (album)

Nå er debutalbumet til Falkevik på Drabant Music sluppet. Louder Than I’m Used To er produsert av Julie og gitarist/tekniker David Aleksander Sjølie, og er spilt inn i New Tone Studio og... Les mer »
evolution warner

MUSIKK: Distrubed – Evolution (album)

To ganger Grammy-nominerte Disturbed slapp sitt nye album «Evolution» i dag, og har annonsert at de legger ut på the Evolution World Tour, en omfattende internasjonal arena turné som settes i gang... Les mer »
shining

MUSIKK: Shining – Fight Song

Jazz-metall-krigerne har fått massiv internasjonal oppmerksomhet for den nye singelen «Animal», som raskt ble deres mest strømmede låt noensinne da den ble sluppet på sensommeren. Nå står den potente rockelåta «Fight Song»... Les mer »
universal

MUSIKK: Elvis Costello & The Imposters (album)

Elvis Costello & The Imposters (Steve Nieve på keyboard, Davey Faragher på bass og Pete Thomas på trommer) er i dag ute med albumet Look Now. Albumet ble spilt inn i Hollywood,... Les mer »
drabant

MUSIKK: deLillos – Kokken Tor

Denne høsten kan du oppleve de norske musikkheltene deLillos land og strand rundt om i Norge på det som er deres store, akustiske høstturné. Men i forkant av dette, ønsket bandet å... Les mer »
drabant

MUSIKK: The Contenders – På rømmen igjen

To og et halvt tiår etter at The Contenders kapret førsteplassen på norsk radio topp 40-listen med «Radioland», er bandet tilbake med nye låter. Tidligere i sommer ble den groovy New Orleans-funk-pregede... Les mer »
universal

MUSIKK: Astrid S – Emotion

Det er over et år siden hun sist slapp musikk, og etter en omfattende verdensturné i fjor høst, har Astrid S brukt all sin tid i studio for å skrive ny musikk.... Les mer »
gåte

MUSIKK: Gåte – Tonen

Frontfigur Gunnhild Sundli beskriver «Tonen» som en ballade, og én av de mest nedpå låtene på det kommende albumet Svevn – til forskjell fra de mer bombastiske singlene «Kom no Disjka» og... Les mer »