universal

MUSIKK: Snow Boyz ute med låta «Sommerfugl»

På sin nye single, viser en av Norges mest spennende hiphop-duoer om dagen oss en ny, mykere og mer melodiøs side av seg selv. «Sommerfugl» er en lys og fengende låt med... Les mer »
universal

MUSIKK: Astrid S ute med låta «The First One»

Astrid S er i dag klar med sin nye singel «The First One». Låten blir å finne på hennes kommende EP som kommer mot slutten av sommeren. Låten er skrevet med de... Les mer »
universal

MUSIKK: Seeb feat Oliva O’Brien ute med låta «Fade Out»

På sin nye single «Fade Out» har suksessduoen Seeb fått med seg det amerikanske stjerneskuddet Olivia O’Brien på vokal. Den LA-baserte 19-åringen har fått massiv oppmerksomhet verden over med sine gripende låter... Les mer »
hes

MUSIKK: Shikoswe ute med låta «Secret Bower»

En av de mest spennende artistene fra Norge om dagen heter Shikoswe, og lager skakke og drømmende indiepop-låter med sjelegranskende tekster.   – «Secret Bower» kan handle om å la negative tanker gro... Les mer »
pink soda

MUSIKK: Christiane har sluppet låta «You Baby»

Christiane det norske svaret på Ariana Grande; en glammy og swaggy dame med en stor stemme! Christiane har allerede 500k streams, radiolisting og store gigs på sin CV. Den siste tiden har... Les mer »
grappa

MUSIKK: Alf Cranner og Knut Reiersrud Band ute med albumet «Presang»

Viselegende Alf Cranner har spilt inn album med Knut Reiersrud Band. Det heter «Presang», og er ute på Grappa Musikkforlag i dag. «Presang» inneholder 11 viser fra repertoaret til Cranner, som med stødig hjelp... Les mer »
grappa

MUSIKK: The Love Connection ute med låta «Night and Day»

Låta «Night and Day» er lyden av et bredt smil om våren. Dette er sval pop med et tidløst refreng og fengende, positiv energi inspirert av band som World Party og The... Les mer »
grappa

MUSIKK: Bjølsen Valsemølle har sluppet låta «Sanger om kjærlighet»

Bjølsen Valsemølle slipper i dag den andre singelen fra deres kommende album. Albumet heter «Sanger om kjærlighet», og den dagens nye singel er selve tittelsporet. Denne gangen beveger bandet seg ut i et... Les mer »
hes

MUSIKK: Simen Mitlid ute med låta «Trying»

Det er klart for en ny og deilig småmelankolsk poplåt fra Simen Mitlid, nå har han sluppet enda en låt fra det kommende albumet sitt. Denne gang har han fått med seg... Les mer »
syml

MUSIKK: Albumet «SYML» av SYML ute nå

Den Seattle-baserte artisten Brian Fennel, eller SYML, som han kaller seg har gjort seg bemerket verden over med sin drømmende popmusikk. Nå er endelig det selvtitulerte debutalbumet sluppet for verden. SYML mestrer kunsten... Les mer »