grappa

MUSIKK: Sigmund Groven ute med albumet «Songs for Harmonica»

Fra munnspillets store ambassadør og mester Sigmund Groven kommer et album med melodiøs musikk skrevet av Kristian Lindeman. I samspill med Grovens nære medarbeider gjennom over 30 år, Ivar Anton Waagaard, presenterer... Les mer »
drabant

MUSIKK: Tommy Tokyo er ute med «Country Girl»

Dette er den tredje singelen fra Tommy Tokyo kommende album, som er ute på Drabant Music i dag. «Country Girl» følger de allerede brilliante smakebitene som er «Gloomsville» og «The Extra Mile».... Les mer »
drabant

MUSIKK: Påls butikk ute med albumet «Dpressr»

I dag slipper Påls butikk albumet «Dpressr» hos Drabant Music, der de retter søkelyset mot samfunnstrekk under press. – I dagens samfunn er stadig noe nytt under press. Verdier, samfunnsstrukturer, sosiale strukturer og samhandlingsmønstre... Les mer »
universal

MUSIKK: Cashmere Cat slipper albumet «Princess Catgirl»

Princess Catgirl, Cashmere Cat sin nye følgesvenn, har vi stiftet bekjentskap med gjennom singlene «Emotions» og «For Your Eyes Only». Begge låtene har blitt akkompagnert av Jake Schreier-regisserte videoer som inneholder den... Les mer »
universal

MUSIKK: Jens ute med singelen «Awkward»

23 år gamle Jens fra Bergen, som beskrives som et «rising talent» av Billboard Magazine, utstråler en «Nordic Vibe» og skaper popmusikk med både varme og coolness. Med Made Management i ryggen... Les mer »
emelie juleaksjonen

MUSIKK: Emelie Hollow slipper «Hear It Out Loud»

Allerede som 11 åring fant den nå 21 år gamle Emelie Hollow fra Ås i Akershus ut at låtskriving var en måte hun kunne uttrykke seg på. Det markerte startskuddet for artistkarrieren... Les mer »
sony

MUSIKK: Davai ute med låta «Tear Me Down»

Davai debuterte i 2017 med singelen «Replay» som blant annet nådde topp 200 på Spotify i 9 land, peaket på 13. plass i Norge og har over 61 millioner streams hittil. Nå er du ute med en remake... Les mer »
warner

MUSIKK: Kaptein Sabeltann ute med albumet «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant»

I 30 år har Kaptein Sabeltann-sangene blitt sunget av små og store sjørøvere over hele landet. I dag slippes helt nye versjoner av noen av de kjente og kjære låtene i forbindelse... Les mer »
hes

MUSIKK: Hollywood ute med albumet «Close to You»

Etter å ha sluppet en rekke bemerkelsesverdige singler, er det nye bandet til Mikhael Paskalev, Jonas Alaska og Billie Van nå endelig klart med sitt debutalbum. Platen, som har fått tittelen «Close... Les mer »
sony

MUSIKK: Philip Emilio slipper debutalbumet «Iris»

Det siste året har vært lærerik for 29 år gamle Philip Emilio fra Oslo. Siden han var med i Årets Urørt i 2011 har han vært med på å forme en ny... Les mer »