grasrotandelen

228 millioner grasrot-kroner hittil i år

Grasrotandelen fyller ti år, og feirer med en ny toppnotering. Etter de fire første månedene i år er det generert hele 228 millioner til lag og foreninger over hele landet. 1. mars... Les mer »
per sundnes

KEiiNO er Nordens Eurovision-favoritt

Neste helg er det klart for årets store musikkfest, Eurovision. Det knytter seg store forhåpninger til Norges bidrag, og Betsson mener det kan være grunn til optimisme. – Vi ser tydelige tegn... Les mer »
nrk

P3 Gaming er klare for maratonsending

Lørdag 11. mai samler programleder Mikkel Løwe de beste spillerne til en åtte timer lang direktesendt konkurranse. Gjennom sendingen skal laget konkurrere i spill som Fortnite, PUBG, Overwatch og CS:GO. I konkurransen... Les mer »
fotballbane

Slik tippes Bodø-lagene før sesongstart i 4.divisjon

Det er like før 4.divisjon sparkes i gang for nordlandslagene, og det går mot en sesong i toppen for Bodø-lagene. Oddslistene til spillselskapet NordicBet viser at de tipper både Innstranda og Grand... Les mer »
fotball

Meningsmåling: RBK – mest hatet, likt og mislikt i Norge

Rosenborg gruser rivalene når nordmenn blir spurt om hvem de liker eller misliker mest i Eliteserien. Èn av fire har RBK som sitt fremste ”hatlag”, og i klubben spiller også landets mest... Les mer »
folkeautomaten

Starter grasrottiltaket Folkefondet

Spillselskapet Folkeautomaten lanserer nå grasrottiltaket Folkefondet der midlene fordeles til norske idrettslag og sportsklubber får tildelt penger. – Vi får jevnlig henvendelser fra norske lag og klubber som mangler penger. Folkefondet er... Les mer »
playstation

Vålerenga er kjempefavoritter til å vinne Eserien

Neste tirsdag er det klart første runde i den ny storsatsningen Eserien, og Vålerenga utpekes av oddsselskapet Betsafe som den store favoritten før seriestart. I Eserien skal norske fotballklubber kjempe om heder,... Les mer »
playstation

Altibox blir sponsor av e-fotballiga

Altibox blir hovedsponsor av Norges første offisielle e-sportserie i fotballspillet FIFA. Navnet på den norske ligaen blir Altibox eSerien. I begynnelsen av mars lanserte Norsk Toppfotball (NTF) eSerien, som blir Norges første... Les mer »
sparebank 1

SpareBank 1 blir hovedpartner for eSerien

E-sport har hatt en enorm vekst både internasjonalt og i Norge de siste årene. Den 9. april sparkes en ny norsk storsatsing i gang, eSerien, Norges e-sportliga i FIFA. SpareBank 1 er... Les mer »
norsk tipping

60.000 nye kunder og tidenes overskudd for Norsk Tipping

Rekordmange kunder, gode resultater med forebygging av spilleproblemer og tidenes største overskudd til gode formål. Norsk Tipping presenterte svært gode resultater på årsmøtet tirsdag. Aldri tidligere har så mange spilt hos Norsk Tipping... Les mer »