dansing

Overbevist om at «Funkygine» vinner «Skal vi danse»

Når Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) trer inn på dansegulvet i «Skal vi danse» lørdag, er det med et gedigent favorittstempel. Ingen har tidligere vært en så stor favoritt i forkant av sesongfinalen... Les mer »
nornickel

Her er vinnerne av FIFA 20 – Nickel Cup i Murmansk

Den internasjonale esport-turneringen FIFA 20 – Nickel Cup ble nylig arrangert i Murmansk i Russland. Turneringen ble gjennomført av det Russiske Esport Forbundet med støtte fra gruveselskapet Nornickel. Turneringen gikk av stabelen... Les mer »
playstation

Barndomsminner påvirker kjøp av leketøy

Selv om markedet for leketøy og spill har endret seg markant de siste årtiene, finnes det klassikere som fremdeles står på ønskelistene til barna – og foreldrene.  Det handler bl.a. om Fisher-Prices... Les mer »
alan walker

Alan Walker lanserer spillet The Aviation Game

Alan Walker lanserer sitt første spill som en del av hans Aviation Tour. Med dette forsterker Walker sin forbindelse med gaming-verden ytterligere. The Aviation Game ble lansert fredag 1. november. The Aviation... Les mer »
kortspill spill

Spill deg inn i høsten

Brettspillet lever i beste velgående, og spillene vil garantert hentes frem i høstferien når mørket får oss til å krype tettere sammen. Spillekspert Thomas Vigild ser ikke en fremtid der folks spilleglede... Les mer »
playstation

Dataspill gir nyttig læring: – De positive egenskapene er mange

På Arna Videregående avkrefter de myten om at dataspilling og skole ikke passer sammen. De har satt positive spillerfaringer i system. Dataspill er Norges mest populære hobby, men ikke alle har fått... Les mer »
tv

Betydelig nedgang i tv-reklame fra pengespillselskapene

Trenden fortsetter. For andre år på rad går reklame for utenlandske pengespill rettet mot norske tv-seere ned. – Det er positivt at andelen utenlandsk pengespillreklame rettet mot norske tv-seere, som er i... Les mer »
hester

– Norsk Rikstotos hovedoppgave er å tilby ansvarlige spill, ikke å sikre hestenæringen inntekter

Norsk Rikstoto skal innføre totalgrenser for hvor mye spillerne kan satse og tape, og det har skapt debatt om hestenæringens fremtid. – Hensynet til tapte inntekter for hestesporten kan ikke gå foran... Les mer »
jonas støre

Jonas Gahr Støre oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister

Jonas Gahr Støre (Ap) oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister og oddssetterne tror mer på Lan Marie Berg (MDG) enn Siv Jensen (FrP). Selv om kommune- og fylkestingsvalget viste en nedgang... Les mer »
michelin

Michelin gjør Playstation-spillet Gran Turismo Sport enda mer spennende

Under en seanse i PlayStation Theater på Broadway, annonserte PlayStation at de har valgt Michelin som «offisiell dekkteknologi-partner» for deres Gran Turismo-serie, deres beste og mest autentiske bilspill.  I avtalen, som strekker... Les mer »