comeon

MGP-ekspert tror på Sie Gubba – Folket foretrekker Løseth

Denne helga er det artister fra Midt-Norge som skal kjempe som finaleplass på «hjemmebane» i Trondheim 15. februar.  Komponist og låtskriver Hanne Sørvaag er spillselskapet ComeOn!s MGP-ekspert. Hennes favoritt i den kommende... Les mer »
musikk party

Anna Jæger med låta «How About Mars» oddsfavoritt før MGP-semifinalen

Da oddsen for Øst-Norge ble sluppet tidligere i uken ble Oslo-jenta Anna Jæger utpekt som underdog, men nå, før semifinaledagen, er det «How About Mars» som er oddsfavoritt til å gå til... Les mer »
comeon

Maria fra Fredrikstad er folkets MGP-favoritt

Førstkommende lørdag er det bidragene fra Øst-Norge som skal kjempe om en finaleplass i årets Melodi Grand Prix. Fire artister skal på scenen og vinneren er sikret plass i den store finalen... Les mer »
fotball

Betsson utbetaler Liverpool-gull allerede nå

Premier League er kun så vidt over halvspilt. Likevel mener Betsson at Premier League 2019/20 er avgjort og betaler ut alle enkeltspill på seriegull til Liverpool. Det forteller spillselskapet i en pressemelding.... Les mer »
sjakk

Kindred Group inngår sponsorsamarbeid med sjakklubb

Kindred Group har signert en avtale med Offerspill Sjakklubb (OSK) om å være klubbens hovedsponsor de to neste årene. Avtalen er en av de største i norsk sjakk noensinne, og sponsorbidraget –... Les mer »
mgp spill

Slipper Melodi Grand Prix mobilspill

For første gang i MGP sin 60 år lange historie er det skreddersydd et spill til låt-konkurransen, hvor man får poeng for å ha god teft. Inspirert av det kjente stemmeskjemaet til... Les mer »
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff

Kongens nyttårstale: Nå kan Durek helbrede lommeboka

Hva har sjaman Durek, Babcock og Trond Giske til felles? Alle kan gi penger i lomma på nyttårsaften. – Kongens nyttårstale har lang tradisjon i Norge, og de siste årene er det også... Les mer »
julegave

Julehandelen er i gang: Her er gavene vi ønsker oss!

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul. Og ifølge elektronikkjeden er ønsket om elektronikk og ny teknologi stort også i år.  Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen forventer en jevn strøm... Les mer »
virke

Norsk spillbransje sliter med kapitaltilgang

69 millioner spiller norske spill, og vekstpotensialet er enormt. Det viser Norges første markedsstatistikk om den norske spillbransjen. Rapporten er skrevet av Hovedorganisasjonen Virke. Norsk spillbransje har enormt potensial, men sliter med... Les mer »
ishockey

Statset 50 kr på oddsen – Vant 650 939 kr!

Se for deg at du sitter oppe en kveld. En sportsnatt stappfull av amerikansk sport ligger foran deg. Du føler deg i det litt vågale hjørnet, så du setter opp en oddskupong med... Les mer »