jonas støre

Jonas Gahr Støre oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister

Jonas Gahr Støre (Ap) oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister og oddssetterne tror mer på Lan Marie Berg (MDG) enn Siv Jensen (FrP). Selv om kommune- og fylkestingsvalget viste en nedgang... Les mer »
michelin

Michelin gjør Playstation-spillet Gran Turismo Sport enda mer spennende

Under en seanse i PlayStation Theater på Broadway, annonserte PlayStation at de har valgt Michelin som «offisiell dekkteknologi-partner» for deres Gran Turismo-serie, deres beste og mest autentiske bilspill.  I avtalen, som strekker... Les mer »
playstation

Regjeringen ønsker å løfte frem dataspill til å bli en likeverdig fritidsaktivitet

Selv om majoriteten av norske barn spiller dataspill i dag, viser tall fra Medietilsynet at foreldre engasjerer seg mye mer i andre fritidsaktiviteter enn i dataspill. I regjeringens nye dataspillstrategi skal dataspill... Les mer »
dansing

«Funkygine» er tidenes «Skal vi danse»-favoritt

På lørdag var det sesongpremiere i «Skal vi danse», og Jørgine «Funkygine» Vasstrand fra Ålesund er en av årets deltakere. Før første dans blir bloggeren utpekt som enorm favoritt til å vinne... Les mer »
hest360

Hest360 og Märtha Louise inviterer til kjendisløp på Bjerke Travbane

Hest360 v/Märtha Louise har utfordret syv kjente personer til et «Kjendisløp» i travkjøring. Løpet går av stabelen søndag 8. september klokken 14:30 på Bjerke Travbane, i sammenheng med Norsk Travderby og Norsk... Les mer »
maki

Global hit-serie «Bakugan» gjør comeback i Norge

Siden den japansk-canadiske anime-serie Bakugan i starten av 2019 ble relansert i USA, har leketøysbutikkene blitt tømt for alt som har navnet «BAKUGAN» på esken. Den hypede kombinasjonen av tv-serie og leketøy... Les mer »
nrk

Valg-gaming i beste sendetid på NRK

NRK gjør politikk til en lek når deltakerne i maratonsendingen «Valgspillet» er ordførere for en dag. Kunne du tenkt deg en fornøyelsespark eller en cruisehavn der du bor? Hva med flere busser... Les mer »
musikk party

Åge Sten Nilsen storfavoritt i «Stjernekamp»

Til helgen starter høstens utgave av «Stjernekamp» på NRK. Åge Stein Nilsen er en av årets deltakere, og han blir av spillselskapet Betsson utpekt som favoritt til å vinne sangkonkurransen. – Nilsen... Les mer »
sesong 1

Ny app gjør Øyafestivalen til et spill

På onsdag braker det løs i Tøyenparken når artister som The Cure, Karpe og Robyn står på scenen under Øyafestivalen. For første gang i festivalens historie kan du spille et spill som... Les mer »
elkjøp

E-sportutøveren Hunterace: – Vi er bakpå når det gjelder e-sport

Casper «Hunterace» Notto, regjerende verdensmester i Hearthstone, mener Norge henger etter når det gjelder interesse og kunnskap om e-sport. Det ønsker han skal endre seg.  – Du merker forskjellene fra for eksempel... Les mer »