snn

Global usikkerhet åpner nordnorske muligheter

Konjunkturbarometeret for Nord-Norge ble lagt fram på Agenda Nord-Norge 11. november. Den viser hvordan landsdelen er avhengig av eksport og påvirkes av de makroøkonomiske trendene i verden. På godt og vondt.  –... Les mer »
svolvær

AirBnB-feber i Lofoten: Leide ut rom for 60 millioner

Det er AirBnB-feber i Lofoten, i snitt tjente hver innbygger i Lofoten nær 2.500 kroner på AirBnB-utleie i sommer, opplyser Sparebank 1 Nord-Norge. Lofoten, Tromsø og Vesterålen er de mest populære regionene... Les mer »
linken

Det blir lys i Linken i Bodø i år også!

Linken som prydet Bodø i fjor får lys i år også, det er klart etter at primus motor Bjørn-Ola Willassen nå har sikret finansieringen til lys i tårnet denne vinteren. – Er... Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

Solid resultat for SpareBank1 Nord-Norge

SpareBank1 Nord-Norge leverer et resultat før skatt på 2,1 milliarder kroner. Det er 686 millioner kroner bedre enn samme periode i fjor. Lave tap og god kostnadskontroll bidrar positivt. – Vi leverer... Les mer »
sparebank 1

SpareBank 1 Gruppen med styrket resultat etter årets ni første måneder

SpareBank 1 Gruppen AS leverte per 3. kvartal 2019 et konsernresultat før skatt på 1.721 (1.245) mill. kroner. Resultatforbedringen skyldes et vesentlig bedre resultat i livselskapet som følge av verdiregulering av selskapets... Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

50 millioner fra SpareBank 1 Nord-Norge til Bodø som europeisk kulturhovedstad

De neste fem årene vil SpareBank 1 Nord-Norge bruke 50 millioner av Samfunnsløftet på Bodø som europeisk kulturhovedstad. Dette ble besluttet i et ekstraordinært styremøte i SpareBank 1 Nord-Norge.  – Bodø som... Les mer »
eiendom bodø

SpareBank 1 Nord-Norge øker renten på boliglån og innskudd

SpareBank 1 Nord-Norge øker renten på boliglån og på innskudd – begge med inntil 0,25 prosentpoeng. Etter endringen vil beste veiledende boliglånsrente være 2,5 prosent. Den tilbys til unge LO-medlemmer som kjøper... Les mer »
lo

Nye og bedre betingelser for boliglån til LO-medlemmer

LO og LO-forbundene tilbyr boliglån til medlemmer som kjøper bolig for første gang, med en av landets aller beste rentebetingelser. LO har inngått avtale med to banker i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1... Les mer »
lån kreditt

7 tips som får studielånet til å vare litt lenger

Mulighetene er store og fristelsene mange når snart semesterets store utbetaling fra Lånekassen suser inn på kontoen. Med over 20.000 kroner på konto kan det være en utfordring å få det store... Les mer »
sparebank 1

Svært godt halvårsresultat for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen AS har levert et historisk sterkt halvårsresultat på 1.434 mill. kroner før skatt. Det svært gode resultatet skyldes i all hovedsak oppskriving av livselskapets eiendomsportefølje i 2. kvartal, men... Les mer »