lys bil

Elbiler får oftere skader

El- og hybridbiler blir oftere skadet enn fossile biler. Trenden er gjennomgående i alle fylker bortsett fra Finnmark, og Tesla er bilen med flest skader. – Vi ser en klar tendens til... Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

Petter Høiseth blir ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge

Petter Høiseth har takket ja til å overta som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge. Han tiltrer 15. mars. Jan-Frode Janson vil fortsette som konsernsjef frem til 15. mars, og være tilknyttet konsernet... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Nytt uvær på vei: Slik sikrer du deg

Stormen sist helg gjorde store skader i nord. Nå er et nytt uvær på vei. Det er bare noen dager siden det ble observert vindkast på over 40 m/s flere steder i... Les mer »
tom snn

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Vesterålen

SpareBank 1 i Nord-Norge utvider nå sin satsing i Nordland. Det er nå klart at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper et lokalt regnskapsfirma på Sortland. – Vesterålen er et svært viktig område... Les mer »
snn

Rekordresultat for SpareBank 1 Nord-Norge gir 465 millioner til landsdelen

SpareBank 1 Nord-Norge leverer et foreløpig resultat for 2018 på 1,9 milliarder kroner før skatt. Det er 156 millioner kroner mer enn året før. – Det er selvsagt svært gledelig å legge... Les mer »
eiendom bodø

Bra tall for SpareBank 1 i krevende marked

SpareBank 1 Gruppen hadde høy egenkapitalavkastning og solid underliggende drift i 2018, til tross for at krevende finansmarkeder og økte skadeprosenter satte sitt preg på resultatet.  – 2018 har vært et spennende... Les mer »
sparebank 1 nord-norge

Lena Slåtto ny markedssjef i SpareBank 1 Nord-Norge

Lena Slåtto er 49 år, og opprinnelig fra Harstad. Siden 2011 har hun jobbet for Bladet Nordlys og Amedia, de siste 4 årene som salgsdirektør med ansvar for annonseinntektene for avisene Nordlys,... Les mer »
skatt

Forsikringsfusjon mellom Sparebank 1 og DNB godkjent

Den planlagte fusjonen mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DNB Forsikring er nå godkjent av Finanstilsynet. Selskapet, som skal hete Fremtind, trer i kraft fra 1. januar 2019. – Vi fikk meldingen 21.... Les mer »
snn

Få sparer til pensjon i IPS

Etter ett år med nyvinningen IPS (individuell pensjonssparing med skattefordel) er tallene klare. Mange nordmenn har ikke tatt inn over seg at de selv må spare til pensjonisttilværelsen. Til sammen har SpareBank... Les mer »
unis

Sparebank1 Nord-Norge vant Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Sparebank1 Nord-Norge har gjennom Samfunnsløftet klart å involvere, engasjere og samle folk i hele landsdelen. Interne og eksterne mål er effektivt kombinert, og kraftfulle og enkle budskap bærer fram bankens strategiske mål.... Les mer »