skatt

Forsikringsfusjon mellom Sparebank 1 og DNB godkjent

Den planlagte fusjonen mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DNB Forsikring er nå godkjent av Finanstilsynet. Selskapet, som skal hete Fremtind, trer i kraft fra 1. januar 2019. – Vi fikk meldingen 21.... Les mer »
snn

Få sparer til pensjon i IPS

Etter ett år med nyvinningen IPS (individuell pensjonssparing med skattefordel) er tallene klare. Mange nordmenn har ikke tatt inn over seg at de selv må spare til pensjonisttilværelsen. Til sammen har SpareBank... Les mer »
unis

Sparebank1 Nord-Norge vant Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Sparebank1 Nord-Norge har gjennom Samfunnsløftet klart å involvere, engasjere og samle folk i hele landsdelen. Interne og eksterne mål er effektivt kombinert, og kraftfulle og enkle budskap bærer fram bankens strategiske mål.... Les mer »
unis

Her er finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris for 2018 er nå klare. Vinneren offentliggjøres på Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2018 i Tromsø den 21. november. – Vi ønsker å løfte fram eksempler på god kommunikasjon både... Les mer »
snn

SpareBank 1 Nord-Norge vil løse fotballens plastproblem

Plastkorn fra kunstgresset er den nest største kilden til mikroplast i Norge. Men kanskje ikke om et år. SpareBank 1 Nord-Norge skal bruke ti millioner kroner på å bekjempe plastforurensing i nord.... Les mer »
sparebank 1

Økonomi ekskluderer barn fra idretten – Arrangerer byttehelg

Utstyrspress og høye kostnader gjør at norske barn ikke får delta idretten. I ny undersøkelse fra SpareBank 1 svarer hver fjerde forelder i Hedmark og Oppland at de har valgt å ikke... Les mer »
snn

Jan-Frode Janson går av som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge

Jan-Frode Janson har takket ja til tilbud om å bli ny å bli ny konsernsjef i SpareBank 1 SMN og har i dag meddelt styret i SpareBank 1 Nord-Norge om at han... Les mer »
snn

Stadig flere velger SpareBank 1 Nord-Norge

Etter 3. kvartal kan SpareBank 1 Nord-Norge vise til et resultat før skatt på 1,45 milliarder kroner. Det er 193 millioner kroner bedre enn fjoråret. Utviklingen de siste 12 månedene viser en... Les mer »
sparebank1

Nå kommer vennebetaling på mobil for barn

SpareBank 1 åpner for enkel og trygg vennebetaling på mobil for barn fra 6 år og oppover. Tjenesten rulles ut i løpet av de kommende ukene. – Akkurat som oss voksne, trenger... Les mer »
forsikring

Forsikringsfusjon mellom SpareBank 1 og DNB godkjent

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden nyheten om at Sparebank 1 og DNB skulle slå sammen sine forsikringsselskap. Den planlagte fusjonen mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DNB Forsikring er nå godkjent av... Les mer »