lo

Nye og bedre betingelser for boliglån til LO-medlemmer

LO og LO-forbundene tilbyr boliglån til medlemmer som kjøper bolig for første gang, med en av landets aller beste rentebetingelser. LO har inngått avtale med to banker i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1... Les mer »
lån kreditt

7 tips som får studielånet til å vare litt lenger

Mulighetene er store og fristelsene mange når snart semesterets store utbetaling fra Lånekassen suser inn på kontoen. Med over 20.000 kroner på konto kan det være en utfordring å få det store... Les mer »
sparebank 1

Svært godt halvårsresultat for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen AS har levert et historisk sterkt halvårsresultat på 1.434 mill. kroner før skatt. Det svært gode resultatet skyldes i all hovedsak oppskriving av livselskapets eiendomsportefølje i 2. kvartal, men... Les mer »
sparebank 1

Nå kommer bilabonnement for alle!

Med bilabonnement fra SpareBank 1 Østfold Akershus ser den første landsdekkende abonnementstjenesten for bil dagens lys. Målet er at abonnementet skal være et rimeligere alternativ til å eie eller å lease. Tjenesten... Les mer »
snn

SpareBank 1 Nord-Norge med positivt resultatvarsel

SpareBank 1 Gruppen AS har meddelt sine eiere at foreløpig resultatet for andre kvartal 2019 er betydelig bedre enn forventet, blant annet som følge av en engangseffekt i selskapet SpareBank 1 Forsikring... Les mer »
sparebank 1

SpareBank 1 starter med bilabonnement for alle

Med bilabonnement fra SpareBank 1 ser den første landsdekkende abonnementstjenesten for bil dagens lys. Tjenesten er en «alt inkludert»-løsning, uten ekstra utgifter. En milepæl for privatøkonomi og bilhold, mener SpareBank 1. Det... Les mer »
husbanken

Husbanken: – Boligprisvekst i byene hindrer mobilitet i Nord-Norge

Boligprisveksten i de største nordnorske byene skaper tapere og vinnere på boligmarkedet, og gjør det vanskeligere å flytte fra bygd til by og fra by til bygd. Det viser Kunnskapsparken Bodøs nye... Les mer »
sparebank1

I dag lanseres gjeldsregisteret – Dette betyr det for deg

Den 1. juli innføres nytt gjeldsregister i Norge. Det kan få betydning for hvor mye bankene kan gi deg i boliglån. Gjeldsregisteret skal gi både bankene og deg som kunde oversikt over hva... Les mer »
penger

Rekordmange nordmenn skal bruke skattepengene til sparing

Over halvparten av de som får igjen penger på skatten vil bruke av beløpet til sparing. – I år kan det være ekstra smart å sette av penger hvis du får noe... Les mer »
snn

Stor gavetildeling til Valnesfjord fra Sparebank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge, Samfunnsløftet gir 1.500 000 kroner til Aktivitetsarena Valnesfjord. Et samarbeidsprosjekt mellom Valnesfjord Idrettslag og Valnesfjord Helsesportssenter. – Vi er svært takknemlig for denne gaven, forteller Jonny Jakobsen ved VHSS... Les mer »