SpareBank 1 Nord-Norge

Solid resultat for SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge leverer et resultat for 1. kvartal 2019 på 973 millioner kroner før skatt. Det er 559 millioner kroner bedre enn samme periode i fjor. – Vi fortsetter den fine... Les mer »
sparebank 1

En god start på året for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen leverer et første kvartal som er på linje med fjoråret. Et negativt skadeforsikringsresultat bidrar isolert til en svekkelse av resultatet, men god finansavkastning samt resultatfremgang for flere av datterselskapene... Les mer »
sparebank 1

SpareBank 1 blir hovedpartner for eSerien

E-sport har hatt en enorm vekst både internasjonalt og i Norge de siste årene. Den 9. april sparkes en ny norsk storsatsing i gang, eSerien, Norges e-sportliga i FIFA. SpareBank 1 er... Les mer »
lys bil

Elbiler får oftere skader

El- og hybridbiler blir oftere skadet enn fossile biler. Trenden er gjennomgående i alle fylker bortsett fra Finnmark, og Tesla er bilen med flest skader. – Vi ser en klar tendens til... Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

Petter Høiseth blir ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge

Petter Høiseth har takket ja til å overta som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge. Han tiltrer 15. mars. Jan-Frode Janson vil fortsette som konsernsjef frem til 15. mars, og være tilknyttet konsernet... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Nytt uvær på vei: Slik sikrer du deg

Stormen sist helg gjorde store skader i nord. Nå er et nytt uvær på vei. Det er bare noen dager siden det ble observert vindkast på over 40 m/s flere steder i... Les mer »
tom snn

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Vesterålen

SpareBank 1 i Nord-Norge utvider nå sin satsing i Nordland. Det er nå klart at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper et lokalt regnskapsfirma på Sortland. – Vesterålen er et svært viktig område... Les mer »
snn

Rekordresultat for SpareBank 1 Nord-Norge gir 465 millioner til landsdelen

SpareBank 1 Nord-Norge leverer et foreløpig resultat for 2018 på 1,9 milliarder kroner før skatt. Det er 156 millioner kroner mer enn året før. – Det er selvsagt svært gledelig å legge... Les mer »
eiendom bodø

Bra tall for SpareBank 1 i krevende marked

SpareBank 1 Gruppen hadde høy egenkapitalavkastning og solid underliggende drift i 2018, til tross for at krevende finansmarkeder og økte skadeprosenter satte sitt preg på resultatet.  – 2018 har vært et spennende... Les mer »
sparebank 1 nord-norge

Lena Slåtto ny markedssjef i SpareBank 1 Nord-Norge

Lena Slåtto er 49 år, og opprinnelig fra Harstad. Siden 2011 har hun jobbet for Bladet Nordlys og Amedia, de siste 4 årene som salgsdirektør med ansvar for annonseinntektene for avisene Nordlys,... Les mer »