snn

SpareBank 1 Nord-Norge med positivt resultatvarsel

SpareBank 1 Gruppen AS har meddelt sine eiere at foreløpig resultatet for andre kvartal 2019 er betydelig bedre enn forventet, blant annet som følge av en engangseffekt i selskapet SpareBank 1 Forsikring... Les mer »
sparebank 1

SpareBank 1 starter med bilabonnement for alle

Med bilabonnement fra SpareBank 1 ser den første landsdekkende abonnementstjenesten for bil dagens lys. Tjenesten er en «alt inkludert»-løsning, uten ekstra utgifter. En milepæl for privatøkonomi og bilhold, mener SpareBank 1. Det... Les mer »
husbanken

Husbanken: – Boligprisvekst i byene hindrer mobilitet i Nord-Norge

Boligprisveksten i de største nordnorske byene skaper tapere og vinnere på boligmarkedet, og gjør det vanskeligere å flytte fra bygd til by og fra by til bygd. Det viser Kunnskapsparken Bodøs nye... Les mer »
sparebank1

I dag lanseres gjeldsregisteret – Dette betyr det for deg

Den 1. juli innføres nytt gjeldsregister i Norge. Det kan få betydning for hvor mye bankene kan gi deg i boliglån. Gjeldsregisteret skal gi både bankene og deg som kunde oversikt over hva... Les mer »
penger

Rekordmange nordmenn skal bruke skattepengene til sparing

Over halvparten av de som får igjen penger på skatten vil bruke av beløpet til sparing. – I år kan det være ekstra smart å sette av penger hvis du får noe... Les mer »
snn

Stor gavetildeling til Valnesfjord fra Sparebank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge, Samfunnsløftet gir 1.500 000 kroner til Aktivitetsarena Valnesfjord. Et samarbeidsprosjekt mellom Valnesfjord Idrettslag og Valnesfjord Helsesportssenter. – Vi er svært takknemlig for denne gaven, forteller Jonny Jakobsen ved VHSS... Les mer »
snn

Dette tror næringslivslederne om framtiden i nord

Nordnorske ledere er optimistisk på landsdelens vegne, men er ikke like positive til sine egne bransjer. Tilgangen på kvalifisert arbeidskraft og bærekraft som et konkurransefortrinn er viktigst. Det viser Forventningsbarometeret for Nord-Norge,... Les mer »
snn

Turid Apsnes blir ny konserndirektør i SpareBank 1 Nord-Norge

Turid Aspenes (51) blir landsdelsbankens nye direktør for Konsernutvikling. Hun overtar stillingen etter Petter Høiseth, som tidligere i år tiltrådte som SpareBank 1 Nord-Norges nye konsernsjef. Aspenes kommer fra stillingen som HR-sjef... Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

Solid resultat for SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge leverer et resultat for 1. kvartal 2019 på 973 millioner kroner før skatt. Det er 559 millioner kroner bedre enn samme periode i fjor. – Vi fortsetter den fine... Les mer »
sparebank 1

En god start på året for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen leverer et første kvartal som er på linje med fjoråret. Et negativt skadeforsikringsresultat bidrar isolert til en svekkelse av resultatet, men god finansavkastning samt resultatfremgang for flere av datterselskapene... Les mer »