unis

Her er finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris for 2018 er nå klare. Vinneren offentliggjøres på Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2018 i Tromsø den 21. november. – Vi ønsker å løfte fram eksempler på god kommunikasjon både... Les mer »
snn

SpareBank 1 Nord-Norge vil løse fotballens plastproblem

Plastkorn fra kunstgresset er den nest største kilden til mikroplast i Norge. Men kanskje ikke om et år. SpareBank 1 Nord-Norge skal bruke ti millioner kroner på å bekjempe plastforurensing i nord.... Les mer »
sparebank 1

Økonomi ekskluderer barn fra idretten – Arrangerer byttehelg

Utstyrspress og høye kostnader gjør at norske barn ikke får delta idretten. I ny undersøkelse fra SpareBank 1 svarer hver fjerde forelder i Hedmark og Oppland at de har valgt å ikke... Les mer »
snn

Jan-Frode Janson går av som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge

Jan-Frode Janson har takket ja til tilbud om å bli ny å bli ny konsernsjef i SpareBank 1 SMN og har i dag meddelt styret i SpareBank 1 Nord-Norge om at han... Les mer »
snn

Stadig flere velger SpareBank 1 Nord-Norge

Etter 3. kvartal kan SpareBank 1 Nord-Norge vise til et resultat før skatt på 1,45 milliarder kroner. Det er 193 millioner kroner bedre enn fjoråret. Utviklingen de siste 12 månedene viser en... Les mer »
sparebank1

Nå kommer vennebetaling på mobil for barn

SpareBank 1 åpner for enkel og trygg vennebetaling på mobil for barn fra 6 år og oppover. Tjenesten rulles ut i løpet av de kommende ukene. – Akkurat som oss voksne, trenger... Les mer »
forsikring

Forsikringsfusjon mellom SpareBank 1 og DNB godkjent

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden nyheten om at Sparebank 1 og DNB skulle slå sammen sine forsikringsselskap. Den planlagte fusjonen mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DNB Forsikring er nå godkjent av... Les mer »
snn

Blir ny finansdirektør i SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge har ansatt vesterålingen Bengt Olsen som ny finansdirektør. Han tar over stillingen etter Rolf Eigil Bygdnes, som går av med pensjon til neste år. Olsen kommer fra stillingen som... Les mer »
snn

Slik påvirker statsbudsjettet økonomien din

Rentefradraget blir mindre verdt, lange flyreiser blir dyrere mens strømmen blir billigere. Ni av ti får lavere eller om lag uendret skatt med regjeringens forslag til budsjett for 2019. En rekke avgifter... Les mer »
mastercard finans

Tenk deg om før du låner bort bankkortet til barna!

Én av fem foreldre i Norge låner bort sitt eget bankkort til barna. Det kan gi økt risiko for kortsvindel og identitetstyveri. Over 150.000 nordmenn har opplevd å få identiteten sin stjålet... Les mer »