Arctic Race of Norway

Åtte Tour de France-lag til Arctic Race of Norway i Nordland

Når den syvende utgaven av Arctic Race of Norway starter ytterst i Lofoten 15. august, står noen av verdens beste sykkellag på startstreken. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway... Les mer »
energi strøm

Ny undersøkelse: Folk i Sortland positive til vindkraftverk

Nylig åpnet olje- og energiministeren vindkraftverket Ånstadblåheia Vindpark i Sortland kommune. Innbyggerne i kommunen er mer positive til vindkraft på land enn det nasjonale befolkningsgjennomsnittet, viser en undersøkelse gjennomført av Kantar på... Les mer »
Berggård Amundsen

Nord-Norge har fått sitt første solcelleanlegg i Sortland

På taket av nybygget speiler nå solcellepanel seg i glitrende sjø mens fjellene ruver i bakgrunnen. Berggård Amundsen sin avdeling i Sortland leverer nå et av de første og største solcelleanleggene i... Les mer »
sea king

Kvinne reddet fra Blåtind i Sortland med SeaKing

Politiet rapporterer at en kvinne skal satt seg fast i Blåheia-fjellet i Sortland søndag ettermiddag. Et SeaKing helikopter ble tilkalt og fikk lokalisert kvinnen og reddet henne ned, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
nordvik sortland

Rekordhøy Toyota-etterspørsel i Sortland i februar

Toyota i Norge har aldri tidligere signert flere kjøpskontrakter for sine modeller enn i februar 2019. Toyota forhandleren Nordvik på Sortland har mer enn doblet antall inngåtte kontrakter sammenlignet med fjoråret. Med... Les mer »
tom snn

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Vesterålen

SpareBank 1 i Nord-Norge utvider nå sin satsing i Nordland. Det er nå klart at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper et lokalt regnskapsfirma på Sortland. – Vesterålen er et svært viktig område... Les mer »
politiet

Kvinne i 60-årene funnet død på Sortland

Lørdag kveld fikk politiet bekymringsmelding fra et familiemedlem av kvinnen om at de ikke fikk kontakt med henne. Politiet rykket ut for å gjøre en velferdssjekk og da de kom til stedet... Les mer »
vinter trafikk

Vil ha bort lysreklame i Sortland

Statens vegvesen vil ha fjernet det sterke lysskiltet som står ved Vesterålsgata i sentrum av Sortland. Vegvesenet mener lysreklamen er ulovlig, opplyser Vesterålnytt. Ifølge «Reklameparagrafen» i vegloven er det ikke tillatt å... Les mer »
hes

Hekla Stålstrenga annonserer juleturné

Hekla Stålstrenga opplevde strålende suksess med slipp av julealbum og Julefolk-turné i fjor. Nå er de klare for å gjenta suksessen, og legger ut på en omfattende, og langt på vei utsolgt... Les mer »
politi

Mann funnet død i Sortland – En mann sikter for drap

Politiet jobber i dag videre med etterforskningen etter at en mann ble funnet død på en adresse i Sortland torsdag, og en mann ble siktet for forsettlig drap. Den avdøde var meldt... Les mer »