leker barn

Lærer barnehagebarn i Sortland fra 2 år om sex

Allerede fra de er to år lærer barnehagebarn i Sortland kommune i Nordland å prate om sin egen kropp, sex og samliv, opplyser NRK. Småbarna læres blant annet om gode og dårlige... Les mer »
nordvik sortland

Toyota mest solgt på Sortland

I fjor ble det registrert 433 nye personbiler på Sortland, hvorav 86 av disse var en Toyota. Dermed er Toyota det mest solgte personbilmerket på Sortland med nye RAV4 som mest solgte... Les mer »
grønt punkt

Nordlendinger vant 200 000 på å skylle og brette kartong!

Totalt 11 heldige vinnere i Narvik, Bodø, Vågan, Vefsn, Mosjøen, Sørfold, Hadsel, Vestvågøy og Sortland delte på 200 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.  – Hvert kvartal trekker vi på landsbasis ut 30... Les mer »
ambulansebil

To biler i trafikkuhell på Sortland

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke på Sortland torsdag formiddag. To biler var involvert i trafikkulykken. Politi og ambulanse rykket ut til ulykkesstedet. Ifølge politiet skal det være snakk om påkjørsel... Les mer »
brann

Brann i Sortland – Flere evakuerte

Politiet mottok natt til torsdag melding om en brann i fjøs/garasje på Hognfjord i Sortland. Bygget var overtent, opplyser politiet Politiet fikk en tid etterpå beskjed fra brannvesenet om at de evakuerte... Les mer »
politi

Full mann ville overnatte i feil leilighet i Sortland

Mann gikk inn i feil leilighet i Sortland natt til søndag og la seg til å sove. Politiet ble tilkalt og kom på stedet. Politiet fikk fraktet mannen til rett leilighet. Mannen... Les mer »
nordvik

Kjøpesenterbulk? Nordvik i Sortland kan spare deg for tusenlapper

Vi har møtt Sten Johansen (44) som er bilskadereparatør i Nordvik på Sortland. Han har spesialisert seg innenfor Smart Repair og fiks av småskader som kan rettes opp enkelt uten å lakkere... Les mer »
nordvik

Lidenskapelig interesse for billakkering i Sortland

Vi har møtt Ørjan Jakobsen (41) som er bilskade-reparatør og bil-lakkerer for Nordvik Sortland. Han har et spesielt forhold til lakksprøyten og en lidenskapelig interesse for perfeksjon. Dette er viktige egenskaper når du skal... Les mer »
scandic

Nytt Scandic-hotell på Sortland blir det største i Vesterålen og regionen

Scandic Hotels, Nordens ledende hotellkjede, har inngått en franchiseavtale med Nordic Management AS om et helt nytt hotell på Sortland i Nordland. Hotellet blir Scandics fjerde hotell i regionen og skal etter... Les mer »
brann brannbil

To branner i Sortland – Mistenkt brannstifter arrestert

Ved 4-tiden natt til onsdag mottok Politiet mottok en melding om at det brant i et tomt uthus på Møusalveien i Sortland. Noe senere fikk politiet også melding om at et hus... Les mer »