norges skiskytterforbund

Skiskytter-Norge i sorg etter Halvard Hanevolds bortgang

Tidligere skiskytter Halvard Hanevold (49) er død. OL- og verdensmesteren døde i sin bolig i Asker tirsdag morgen. – Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om Halvards bortgang. Han... Les mer »
norges skiskytterforbund

Kongepokalen glapp på siste skyting for Bø

Tarjei Bø hadde muligheten til å vinne Kongepokalen, men bommet ett skudd på siste stående.  Det var Sindre Pettersen fra Nittedal som vant Kongepokalen og ble norsk mester på normaldistansen. Pettersen hadde... Les mer »
skiskyter

Norge satt klistret til TV-skjermen under VM i skiskyting

I gjennomsnitt er seertallene opp hele 14 prosent sammenlignet med forrige VM i 2017. Med fem gull, tre sølv og én bronse ble VM i skiskyting i Østersund en suksess sett med... Les mer »
skiskyting

Disse skiskytterne går for Norge i verdenscupavslutningen i Holmenkollen

Verdenscupen i skiskyting 2018/19 startet i Pokljuka 2. desember 2018, og avsluttes i Holmenkollen 21. – 24. mars. Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til verdenscupavslutningen i Holmenkollen. Kvinner:  Tiril Eckhoff, Fossum... Les mer »
skiskyter

Her er damene som skal gå for Norge i skiskyting-VM i Østersund

Det er snart duket for VM i skiskyting i Østersund. Bodøposten.no har tidligere skrevet om mennenes tropp fra Norge. Nå har Norges Skiskytterforbund tatt ut følgende kvinner til VM i Østersund 7.... Les mer »
skiskyting

Her er skiskyterne som skal gå VM i Østersund

Snart starter VM i skiskyting i Østersund i Sverige. Nå har Norges Skiskytterforbund tatt ut troppen for menn. Norges Skiskytterforbund har tatt ut følgende tropp for menn til VM i Østersund 7... Les mer »
skiskyting

Disse skiskytterne skal gå i Oberhof, Duszniki og Arber

Norges Skiskytterforbund har gjort uttak for WC 4 Oberhof 09. -13. januar, IBU-cup 4 Duszniki 9. – 13. januar og IBU-cup 5 Arber 16. – 20. januar. Norges Skiskytterforbund har gjort følgende... Les mer »
skiskyting

Johannes Thingnes Bø stiller ikke til start under helgens NM på Ål

Johannes Thingnes Bø kjemper om World Cup seier totalt og med sitt tynne grunnlag denne treningssesongen er han nødt til å få noen gode perioder med trening. Dette er eneste perioden dette... Les mer »
mixed

Entelios på lag med Norges Skiskytterforbund

Entelios, som leverer klimavennlig energi, tjenester og produkter i det europeiske bedriftsmarkedet, er stolt sponsor av det norske landslaget i skiskyting sesongen 2018-2019. Nylig samlet Agder Energi tre av sine markedsselskaper i... Les mer »
skiskyting

Disse skiskytterne skal gå for Norge i Nove Mesto og Obertilliach

I dialog med Lars Helge Birkeland har Norges Skiskytterforbund blitt enige om at han trenger en periode hjemme for å trene og forberede seg på nye oppgaver i januar. Norges Skiskytterforbund har... Les mer »