mester grønn

Skijentene blomstrer for kreftsaken

For tiende året på rad støtter Mester Grønn opp om Kreftforeningens og Brystkreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon og denne gangen har de fått med seg skistjernene Therese Johaug (30), Ragnhild Haga (27) og Ingvild... Les mer »
reistadløpet

VIDEO: Påmelding til Reistadløpet 2019 åpnet

Reistadløpet i Bardu kommune i Troms ble arrangert første gang i 1958 og er et av Norges mest tradisjonsrike turrenn. Rennet ble etablert til minne om oberst Ole Reistad, kjent for å... Les mer »
kina ski

Kinsere trener i Trysil for å bli OL-stjerner

Kina har store ambisjoner innen vintersport frem mot OL i Beijing i 2022. Nå legges mye av langrennsgrunnlaget mot OL i Trysil. 32 kinesiske menn og kvinner er nå i Trysil for... Les mer »
ntb

– En markant personlighet og en fantastisk idrettsutøver har gått bort

– Det er med stor tristhet jeg har fått nyheten om at Vibeke Skofterud er omkommet i en ulykke. Hun kommer til å bli dypt savnet. Det sier idrettspresident Tom Tvedt som... Les mer »
trysil-knut

Trysil-Knut prisen 2018 til skidronningen Marit Bjørgen

Marit Bjørgen er vel kjent som en av Norges største langrennsløpere. I OL-sammenheng har hun vunnet åtte gull-, fire sølv- og tre bronsemedaljer og er dermed tidenes mestvinnende vinterolympier. Hun er også... Les mer »
stokke

Coop blir generalsponsor for verdenscupen i langrenn

Coop har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med det internasjonale skiforbundet FIS. Avtalen innebærer at Coop blir generalsponsor for verdenscupen i langrenn. – Coop er en av Norges aller største breddesponsorer og har... Les mer »
sortland alpint

Grønn energi fra Fortum redder skisesongen i Sortland

Fortum bidrar med en million kroner for å redde skiheisen til Sortland Alpinklubb. Hvert år vil lokale organisasjoner kunne søke om midler fra Fortums VinnVind-midler, som er øremerket tiltak i Sortland. –... Les mer »
triks snowboarder

Nå får du X-Games Norway gratis på Viafree

MTG har sikret seg de digitale rettighetene til X Games Norway. Fra 18. mai kan du se alle finalene direkte på Viafree – helt gratis. MTG har både digitale rettigheter og et... Les mer »
x games

AGA og X Games Norway signerer avtale

16. mai braker det løs igjen med X Games, denne gang i Oslo og på Fornebu. AGA og X Games Norway signerte nylig en kontrakt om levering av flytende nitrogen (LIN) som... Les mer »
bysprinten

Petter Northug mot Johannes Høsflot Klæbo i Bysprinten på Mosjøen!

Det blir Petter mot Johannes i årets duell og landskamp i Bysprinten på Mosjøen lørdag, og de to skal også for første gang gå teamsprint sammen. Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo... Les mer »