Foto: Tirol Werbung / Sebastian Schels

Ski-VM: Norge er skyhøye oddsfavoritter

Forventningene til Norge er skyhøye når VM i ski starter. Ifølge det europeiske spillselskapet Unibet forventes det norske medaljer i alle øvelser. Therese Johaug har vist fantastisk form så langt i sesongen,... Les mer »
is vann

Vær oppmerksom på tynn is i lavlandet i vinterferieuken

Ved inngangen til første vinterferieuke er vannene i fjellet nå stort sett farbare, men noen unntak finnes. Vær særlig oppmerksom på steder der vann strømmer under isen slik som innløp, utløp og... Les mer »
visma

Eliassen og Johansson Norgren er vinnerne av Visma Alp Trophy

Vinnerne av Visma Alp Trophy, konkurransen som kombinerer fire av alperennene i Visma Ski Classics, er nå kåret etter at Toblach-Cortina ble avlyst grunnet ekstreme værforhold. De sammenlagte vinnerne er Petter Eliassen... Les mer »
fjell vinter

Norske skientusiaster velger mer ekstreme destinasjoner

Fjerne og eksotiske reisemål lokker norske skientusiaster. SOS International gir stadig mer hjelp til nordmenn på skiferie i nye og mer ekstreme destinasjoner. Nordmenn elsker å stå på ski og hvalfarter til... Les mer »
sjømannskirken

Sjømannskirken inviterer til folkefest i Seefeld under VM på ski

Å skape hjemmefølelse på bortebane har vært Sjømannskirkens varemerke gjennom generasjoner. Under ski-VM i Seefeld har Sjømannskirken fått leie lokaler i byens hovedkirke som ligger på torget midt i byen. Her kan... Les mer »
tv2

Northug og B-laget knuste alle podkastrekorder

Den ferske episoden med Petter Northug i B-laget er soleklar ny toppnotering for TV 2 Sportens satsing på podkaster. B-lagets ferske episode har passert 40.000 lyttinger siden den ble lagt ut i... Les mer »
ski fjell

App for barnas ski-aktivitet gir penger til SOS-barnebyer

Skiforeningens distansekort har i mange år vært en viktig motivasjon for tusenvis av barn på skitur med familien. Prosjektet «Barn setter spor» førte til at OBOS bidro til å utvikle en digital... Les mer »
naf tesla

Fersk test fra NAF: Takboks tapper elbilen for strøm

En kompakt elbil bruker om lag 20 prosent mer strøm med en skiboks på taket. Det viser en fersk test fra NAF. – Det er ikke overraskende at elbilens forbruk øker med... Les mer »
tv2

Slik blir Petter Northugs TV 2-jobb

Under ski-VM i Seefeld fronter Petter Northug en større digital satsing for TV 2. I tillegg skal han sammen med blant andre Therese Johaug utfordre store, svenske skistjerner i «Landskampen». Dette avslørte... Les mer »
alpint ski

Alpin-VM: Ingen norske gullfavoritter på oddsen

For første gang på mange år, starter alpin-VM uten norske gullfavoritter. Hos oddsekspertene er Mikaela Shiffrin og Sofia Goggia de store gullfavorittene på kvinnesiden, mens Marcel Hirscher og Dominic Paris dominerer blant... Les mer »