sjakk

Norges idrettsforbund lettet over sjakk-nei til sponsoravtale med bettingselskap

Norges idrettsforbund er lettet over det faktum at Norges sjakkforbund har sagt nei til å inngå en avtale med en utenlandsk spillaktør som i flere sammenhenger bevisst og dokumentert har handlet og... Les mer »
kindred

Kindred Group: – Sjakk-kongressens valg fortjener respekt

Søndag kveld stemte kongressen i Norges sjakkforbund nei til å godkjenne samarbeidsavtalen med Kindred Group. Avtalen ville strukket seg over fem år, og gitt norsk sjakk 10 millioner kroner årlig fra Kindred... Les mer »
altibox

Fortsetter som sponsor av Altibox Norway Chess

Altibox Norway Chess er en årlig superturnering for de høyest rangerte sjakkspillerne i verden, og spilles på ulike lokasjoner i stavangerområdet. Altibox, som er et datterselskap i Lyse-konsernet, har vært sponsor siden... Les mer »
johan såttavik

Ekslusivt intervju: Johan Slåttavik

Johan Slåttavik er en mye omtalt personlighet i norske medier som Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og flere andre. Bodøposten.no har fått et eksklusivt intervju med den meningsfulle samfunnsdebattanten Johan Slåttavik: Du har figurert... Les mer »
sjakk

Snart starter onsdagssjakk på Fauske bibliotek

I samarbeid med Fauske sjakklubb startetes det nå opp med onsdagssjakk, annenhver uke (i oddetallsuker) på Fauske biliotek, opplyser Fauske kommune. Fauske sjakklubb stiller sin fremragende sjakk-kompetanse til rådighet. Både nybegynnere og... Les mer »
nrk

Følg sjakk-VM på NRK i romjula

NRK Sportens faste sjakk-bemanning med Torstein Bae og Line Andersen i spissen lover julestemning, spenning og underholdning når Magnus Carlsen går for to nye VM-titler i St. Petersburg mellom 26. og 30.... Les mer »
nrk

Tidenes VM for NRK Sjakk

Ingen tidligere verdensmesterskap i sjakk har hatt like mange TV-seere på NRK som årets VM-kamp mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana. Sjakksendingen på NRK hadde tidenes seertall under siste parti av omspillet... Les mer »
sjakk

Sjakk-VM: Carlsen fremdeles storfavoritt

Fabiano Caruana har spilt på høyde med Magnus Carlsen etter halvspilt i sjakk-VM. Allikevel er Carlsen fremdeles stor oddsfavoritt. De seks første rundene i VM har endt med remis. I flere av... Les mer »
sjakkgeniene

Forstå sjakkhistorien gjennom verdensmesterne

I november er det igjen tid for VM i sjakk, denne gang i London. Tittelkampen blir mellom regjerende verdensmester Magnus Carlsen og utfordrer Fabiano Caruana. Det er all grunn til å anta... Les mer »
miff

MIFF krever at Norges Sjakkforbund presser Saudi-Arabia til å åpne for israelere neste VM

Det har rast en debatt i Norge om hvorfor Israel ikke har fått lov til å delta i sjakk-VM. Dette har fått fredsorganisasjonen Med Israel for fred (MIFF) til å reagere. 4.... Les mer »