ambulanse

Alvorlig trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet melder om en trafikkulykke på Søvik i Sandessjøen natt til fredag. Tre personer skal være involvert. En person er av helsepersonell definert som hard skadet. Vedkommende ble fraktet til sykehuset i... Les mer »
politibil

Grov vold i Sandnessjøen – En til sykehus

Politiet rapporterer om en grov voldshendelse i Sandnessjøen natt til lørdag. En person er sendt til sykehus etter voldshendelsen. Politiet har pågrepet gjerningspersonen og satt igang etterforskning, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
ambulanse

To biler i trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet rapporterer onsdag morgen at to biler er involvert i en trafikkulykke i Søvik i Sandnessjøen på fylkesveg 17. To personer skal være skadet, en person er sendt til legevakt og en... Les mer »
up

Politiet: Trafikkulykke mellom MC og bil i Sandnessjøen

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på Novikveien i Sandnessjøen torsdag kveld. Fører av MC har mulig brudd i en fot og har nakkesmerter og blir fraktet... Les mer »
Foto: Nina Haraldsø

Eksklusivt intervju: Lederen av Bunadsgeriljaen i Sandnessjøen utfordrer Erna

Det er et folkeopprør i Sandnessjøen mot planene om nedleggelsen av Sandnessjøen Sykehus. Det lokale engasjementet er stort og man har alliert seg med Bunadsgeriljaen som protesterer med nedleggelsen av lokalsykehus. Bodøposten.no... Les mer »
up

Båtfører i Sandnessjøen promilletatt

Politiet i Sandnessjøen rapporterer at en båtfører er tatt for føring av båt med promille natt til søndag. Det skal være tatt beviser, båtføreren er anmeldt og straffesak er opprettet, forteller Nordland... Les mer »
fakkeltog

Tusenvis i fakketog mot nedleggelse av sykehuset i Sandnessjøen

En ressursgruppe ved Helgelandssykehuset foreslo nylig ett felles akuttsykehus på Helgeland og at dette skulle ligge på Mo. I dag er det sykehus i Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. Og lørdag... Les mer »
jan rydheim

Stor leteaksjon etter Jan Rydheim (56) fra Sandnessjøen

Rundt klokken 10.30 fredag ringde en bekymret mann til Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS). Han hadde snakket med kameraten som var på vei i båt fra Sandnessjøen i Nordland til Hjellestad i Bergen. –... Les mer »
plast søppel

Norges Miljøvernforbund på plastryddings-tokt i Bodø

Norges Miljøvernforbund er på et landsomfattende plastryddings-tokt med MS Miljødronningen som startet i Oslo 28 Juli, og avsluttes i Grense Jakobselv i Finnmark i slutten av september. Na har miljøvernerne kommet til... Les mer »
mikrofon

Konferanse om musikkbasert miljøbehandling i Sandnessjøen

Interessen for musikkbasert miljøbehandling som metode er stigende, og Norsk kulturskoleråd og samarbeidspartnere synes det er på tide å fokusere kulturskolens rolle i metoden gjennom en ny konferanse som arrangeres for første... Les mer »