sykehus doktor

Enighet om nytt sykehus i Sandnessjøen

12 kommuner på Sør-Helgeland er nå enige om at det nye storsykehuset på Helgeland bør ligge i Sandnessjøen. Vefsn kommune gir dermed opp å få sykehuset lagt til Mosjøen, opplyser NRK. I... Les mer »
politi

Politiøvelser i Sandnessjøen, Mo og flere andre steder

Politiet i Nordland melder om at det skal gjennomføres politiøvelser i Mo, Sandnessjøen, Narvik, Leknes og andre steder i Nordland i dag. Øvelsesområdet vil være merket, og instruktører følger øvelsene. Nødetater kjører... Les mer »
politi

Pågrepet etter trusler mot Alstahaug tingrett og Sandnessjøen lufthavn

En mann har blitt pågrepet i Trondheim i forbindelse med truslene mot Alstahaug tingrett og Sandnessjøen lufthavn i Nordland onsdag, opplyser NRK. Begge stedene ble raskt evakuert og sjekket av lokalt politi.... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Nytt helsetilbud for hele Helgeland åpnet i Sandnessjøen

Fredag var det offisiell åpning av et nytt nasjonalt konsept, Helse i arbeid. Fysikalsk medisin og rehabilitering i Sandnessjøen kan med dette kalle seg et «Helse i Arbeid»-senter, opplyser Helhelandssykehuset. Dette er... Les mer »
ambulansebil

Bobil kjørte av veien i Majavatn: 4 personer til sykehus

Politiet melder at en bobil med fire personer kjørte av veien i Majavatn i Grane kommune sør i Nordland natt til søndag. Nødetatene rykket tut til stedet. Alle i bilen ble fraktet... Les mer »
SubConnected

SubConnected inngår samarbeid med bedrift i Sandnessjøen

Det svenske selskapet SubConnected AB vil elektrifisere norsk oppdrettsnæring og inngår strategiske samarbeidsavtaler med Astorplast AS og Seløy Undervannsservice AS. – Vi er glade for å ha fått med på laget Astorplast... Les mer »
brannfare leirbål

Økende skogbrannfare langs Helgelandskysten

Nordland har hatt et flott sommervær de siste dagene, men det gode været har også en bakside, nemlig økende skogbrannfare. Foreløpig har store deler av Nord-Norge gult farevarsel, som er nest høyeste... Les mer »
ambulanse

Alvorlig trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet melder om en trafikkulykke på Søvik i Sandessjøen natt til fredag. Tre personer skal være involvert. En person er av helsepersonell definert som hard skadet. Vedkommende ble fraktet til sykehuset i... Les mer »
politibil

Grov vold i Sandnessjøen – En til sykehus

Politiet rapporterer om en grov voldshendelse i Sandnessjøen natt til lørdag. En person er sendt til sykehus etter voldshendelsen. Politiet har pågrepet gjerningspersonen og satt igang etterforskning, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
ambulanse

To biler i trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet rapporterer onsdag morgen at to biler er involvert i en trafikkulykke i Søvik i Sandnessjøen på fylkesveg 17. To personer skal være skadet, en person er sendt til legevakt og en... Les mer »