dykker

Nye arter funnet i Saltstraumen?

Forskere kartlegger dyrelivet i verdens sterkeste tidevannsstrøm Salstraumen utenfor Bodø, og har fått seg flere overraskelser, ifølge NRK. Forskerne fra NTNU Vitenskapsmuseet funnet flere arter de ikke klarer å sette navn på.... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i butikk i Saltstraumen

Det skal ha oppstått en brann i en butikk i Saltstraumen i 12-tiden, ifølge Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå. Brannårsaken skal ha startet grunnet... Les mer »
fartsgrense

14 fikk fartsbot i Saltstraumen

Utryksninspolitiet i Bodø gjennomførte natt til tirsdag trafikkontroll med fokus på hastighet i 60 sone i Saltstraumen. Resultat ble ble 14 fartsbøter, høyeste hastighet som ble målt var 77 km/t, opplyser Nordland... Les mer »
dykker

Drama i Saltstraumen: Dykker savnet

Nødetatene rykket ut til Salstraumen i Bodø etter en savnet dykker søndag kveld. Dykkeren møtte uventet sterk strøm og måtte vente i sjøen på at den skulle avta før han nådde land.... Les mer »
barnehage

Mange nye lekeapparater på Saltstraumen barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Saltstraumen barnehage fått mange nye lekeapparater, opplyser Bodø kommune. Saltstraumen barnehage har fått nye lekeapparater og fallsoner med støtdempende fallunderlag ved apparater som har krav... Les mer »
bil fart

Laserkontroll i Saltstraumen: 5 ble tatt

Politiet opplyser at de har gjennomført en laserkontroll i Saltstraumen natt til mandag. Kontrollen ble tatt i en 60-sone. Det gikk dårlig for 5 bilførere som fikk fartsbøter. En bilfører kjørte i... Les mer »
politi

Politiet: Mann i Saltstraumen omkom

Bodøposten.no trykket tidligere i dag nyheten om en mann som falt i Saltstraumen. Nå opplyser politiet at mannen er omkommet. Mannen på 45 år var norsk og på ferie i Nordland og... Les mer »
ambulanse

Mann falt i Saltstraumen

Politiet opplyser at du fikk en melding om at en mann hadde falt i havet i Saltstraumen rett etter klokken 14.00. Både politiet og ambulanse dro så til stedet. Politiet melder at... Les mer »
youtube

Nytt webkamera i Bodø

Nettavisen Bodøposten.no har flere webkamera tilgjengelig for sine lesere, de fleste fra Bodø havn. Men nå kan bodøværinger glede seg over ennå et webkamera fra Bodø. Nylig ble et nytt webkamera lagt... Les mer »
jente leker

Saltstraumen barnehage får nye lekeapparater

Nå er arbeidet med å sette opp nye lekeapparater på Saltstraumen barnehage satt igang. Arbeidet er et ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt der lekearealene til skoler og barnehager i Bodø oppgraderes. Bodø... Les mer »