nsb

Fortsatt reisevekst for NSB

Stadig flere velger å reise miljøvennlig med tog og buss. NSB-konsernet opplever derfor nok et år med reisevekst og leverer et resultat før skatt på 585 millioner kroner i 2018. – NSB-konsernet... Les mer »
sas eurobonus fly

SAS CO2-kompenserer flybillettene til EuroBonus-medlemmer

Fra og med 1. februar CO2-kompenserer SAS alle flybilletter der det har blitt angitt et EuroBonus-nummer ved bestilling. Kompensasjonen er en del av SAS’ ambisiøse miljøprogram for å redusere klimapåvirkende utslipp, hvor... Les mer »
jernbane

Nye aldersgrenser for barn på tog i hele Norge

Jernbanedirektoratet har blitt enig med NSB om å innføre bedre ordninger for barn og ungdom fra 27. januar i år. Barn vil nå kunne reise gratis fram til de fyller 6 år.... Les mer »
stena line

Stena Lines første nybygg har forlatt dokken i Kina

Stena Estrid er den første av fem E-Flexer-ferger som representerer neste generasjons energieffektive og fleksible RoPax-ferger. Stena Estrid er en av tre E-Flexer-ferger som skal operere på Irskesjøen og planlegges å gå inn... Les mer »
sas

SAS lanserer forenkling av bonuspoeng

I samarbeid med det norske programvareselskapet Mytos AS lanserer nå SAS en teknisk løsning for både oversikt over bonuspoeng og innrapportering av private reiser som er betalt med bonuspoeng opptjent fra arbeidsforholdet.... Les mer »
fly reise ferie

LESERINNLEGG: Bonuspoengfesten er over

Bruken av fordelskort har bredd om seg. I dag kan privatpersoner tjene opp bonus i tilknytning til fordelsprogrammer på en rekke områder. Særlig populær har ordninger der man sparer opp bonuspoeng ved... Les mer »
norwegian

Ny passasjerrekord for Norwegian: Vel 37 millioner reisende i 2018

Norwegian satte ny passasjerrekord i 2018 med over 37 millioner reisende og en fyllingsgrad på 86 prosent. Oppstart av 35 nye ruter, leveranse av 25 nye fly og en stor økning i... Les mer »
revisorforeningen

Tilliten til Stortinget svekkes om det ikke ryddes opp i reisereglene

Dagens regelverk er for generelt og inviterer til ukultur. Vi kan ikke ha et system hvor det er den enkelte stortingsrepresentants subjektive vurderinger som avgjør om reisene deres er innenfor eller utenfor,... Les mer »
widerøe

Widerøe: Alle kommer fem til jul

Med julaften rett rundt hjørnet har Widerøe den siste tiden, som julenissens hjelpere, jobbet natt og dag for igjen å kunne levere bra regularitet til passasjereene. Så langt har desember vist seg... Les mer »
Travel Retail Norway

Slik kan du gjøre julegavekupp på taxfree

Adventstiden er høysesong for taxfreebutikkene, og er man ute på reise så er det faktisk veldig raskt og enkelt å finne en julegave til hvilken som helst pris. Mange av varene er... Les mer »