vidar kleppe

LESERINNLEGG: Regjeringen tar fra de syke og svake i Norge!

Regjeringen med det selvutnevnte familiepartiet KrF på laget – fører en usosial politikk ovenfor folk og familier som sliter i Norge. Det siste nå er at tusen vis av syke mennesker mistet... Les mer »
nfd

Skal lage ny havpolitikk

Regjeringen skal lage en oppdatert havstrategi, som bygger videre på regjeringens havsatsing. Nyheten slapp næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på Haramskonferansen i Møre og Romsdal 12. februar, hvor han holdt et innlegg om... Les mer »
taxi

Yrkestrafikkforbundet: Taximarkedet må reguleres for kundenes skyld!

Yrkestrafikkforbundet er uenig med regjeringen som ønsker et frislipp av taximarkedet i byene. Forbundet frykter at det vil føre til dårligere og dyrere tilbud for kundene. – Regjeringen skriver ut feil medisin... Les mer »
norges pelsdyralslag

Lovforslag om pelsforbud: – Ubegrunnet, ulovlig og udemokratisk

Regjeringens lovforslag om forbud mot pelsdyrnæringen er både grunnlovsstridig og udemokratisk. Det uttaler Norges Pelsdyralslag i sin høringsuttalelse. Pelsdyrnæringen går regjeringen kraftig i rette i sitt høringssvar til deres lovforslag mot hold... Les mer »
nordland vei trafikk

Fylkesmannen med liste over verneverdig natur i Nordland

Regjeringen og Stortinget har satt et mål om bevaring av et representativt utvalg av norsk natur. For å nå dette målet har Regjeringen prioritert å verne etter naturmangfoldloven, naturtyper og økosystemer som... Les mer »
lederne

– Altfor lite fokus på god ledelse i regjeringsplattformen

– Dessverre må vi nå konstatere at det er lite fokus på god ledelse eller ledelse overhodet i regjeringsplattformen, sier både forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen og nestleder Liv Spjeld By. Regjeringen... Les mer »
akan

Regjeringsplattformen: Fornøyd med at forebygging og inkludering fortsatt prioriteres høyt

– Å forebygge rus- og spillavhengighet i arbeidslivet der majoriteten av den voksne befolkningen befinner seg, betyr også at færre barn og unge opplever slike problemet hjemme. Det arbeidet Akan gjør, omfatter... Les mer »
norges bondelag

Norges Bondelag: KrF sikrer viktige deler av landbrukspolitikken

Den ferske regjeringsplattformen mellom FrP, Høyre, Venstre og KrF understreker betydningen av et velfungerende importvern, jordbruksavtaleinstitutt, markedsregulering og en eiendomspolitikk som sikrer en selveiende bonde. – Det er viktig for å utvikle... Les mer »
bolig blokk leilighet

Regjeringen legger til rette for at eldre kan bo hjemme

Den nye regjeringen sier ikke bare at eldre skal bo lengst mulig i eget hjem, men de presiseres at det skal legges til rette for at flere eldre kan bo hjemme. Dette... Les mer »
Norsk elbilforening

Regjeringsplattformen: Skal støtte ladeklare i borettslag i hele landet

– Endelig tar Regjeringen grep og oppretter en nasjonal støtteordning for lading boligsameier, slik vi første gang foreslo i 2016, sier generalsekretær Christina Bu i Norsk elbilforening. Hjemmelading er den beste måten... Les mer »