redningsselskapet

18 drukningsdødsfall i juli

18 personer mistet livet i drukningsulykker i løpet av juli, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. i samme måned i fjor omkom 17 personer. – Fellesferie kombinert med hetebølge bidrar til at mange har oppholdt seg ved, i... Les mer »
redningsselskapet

Syv druknet i første halvdel av juli

I første halvdel av juli har syv personer omkommet av drukning. Dette er like mange som for samme periode i fjor. Seks av de omkomne er personer over 45 år, og menn... Les mer »
redningsselskapet

Abid Raja besøkte ferieprosjektet «Trygg Havn på RS Noatun»

– Vi har et felles samfunnsansvar for å gi barn livreddende svømmeferdigheter og gode oppvekstminner, sier stortingsrepresentant for Venstre, Abid Raja. Onsdag 17. juli besøkte han familieferieprosjektet Trygg Havn på RS Noatun,... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet: 37 mennesker druknet første halvår

Så langt i år har det vært 15 færre drukningsdødsfall enn i fjor. – Vi oppfordrer alle til å løfte blikket og pass godt på hverandre i sommer. Det vil medvirke til... Les mer »
redningsselskapet

Regjeringen styrker sjøsikkerheten

Redningsselskapet er fornøyd med at Regjeringen åpner for nye forebyggende tiltak mot drukning og ulykker til sjøs. Sammen med myndighetene skal Redningsselskapet styrke sjøsikkerheten i hele Norge. I den nye stortingsmeldingen «samhandling... Les mer »
redningsselskapet

Helene Olafsen døpte Redningsselskapets nye redningsbåter

Det var folkefest på Aker Brygge da Redningsselskapet døpte sine to nyeste redningsbåter, «Norsk Tipping I og II». Hundrevis av mennesker hadde møtt opp for å få med seg den store begivenheten.... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet og Blå Kors gir sjøferie til vanskeligstilte familier

For et barn i en vanskelig livssituasjon kan sommerferie, og fraværet av skolehverdag og struktur være ekstra belastende. Redningsselskapet og Blå Kors går nå sammen om å gi familier i sårbare livssituasjoner... Les mer »
redningsselskapet

Sju menn druknet i mai

Så langt i år har 26 menn og to kvinner omkommet i drukningsulykker, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. 14. mai druknet to russiske fisketurister druknet da båten deres kantret utenfor Senja. Tre personer omkom etter fall... Les mer »
redningsselskapet

Ber båtfolket løfte blikket

Onsdag 29. mai gikk startskuddet for holdningskampanjen «Det som er dumt i bil, kan også være dumt i båt. – Løft blikket.» Kampanjen skal bidra til å øke bevisstheten om viktigheten av... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Den nye redningsskøyten Odd Fellow III i Bodø

Redningsselskapets splitter nye redningsskøyte Odd Fellow III la til kai i Bodø lørdag kveld. Begivenheten ble markert med flere hundre fremmøtte og orkester, taler og pølser. Det har i lang tid vært arrangert... Les mer »