Redningsselskapet

Redningsselskapet: Flere drukningsulykker fra fritidsbåt

To av de tre personene som om som følge av drukning i september, omkom i kantringsulykker med fritidsbåt. Redningsselskapets drukningsstatistikk viser at 24 personer har omkommet som følge av drukning i forbindelse... Les mer »
mat

13. september: Den internasjonale testamentdagen

Det gode testament feirer Den internasjonale testamentdagen ved å gi «verdens største takk» til giverne. Redningsselskapet går sammen med ideelle organisasjoner over hele verden om å feire Den internasjonale testamentdagen fredag ​​13.... Les mer »
redningsselskapet

40 mennesker druknet i sommer

Redningsselskapets drukningsstatistikk viser at 13 personer omkom i drukningsulykker i august. Med ni drukningsdødsfall i juni og hele 18 i juli, har 40 mennesker omkommet i drukningsulykker i sommermånedene. Det er like... Les mer »
redningsselskapet

18 drukningsdødsfall i juli

18 personer mistet livet i drukningsulykker i løpet av juli, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. i samme måned i fjor omkom 17 personer. – Fellesferie kombinert med hetebølge bidrar til at mange har oppholdt seg ved, i... Les mer »
redningsselskapet

Syv druknet i første halvdel av juli

I første halvdel av juli har syv personer omkommet av drukning. Dette er like mange som for samme periode i fjor. Seks av de omkomne er personer over 45 år, og menn... Les mer »
redningsselskapet

Abid Raja besøkte ferieprosjektet «Trygg Havn på RS Noatun»

– Vi har et felles samfunnsansvar for å gi barn livreddende svømmeferdigheter og gode oppvekstminner, sier stortingsrepresentant for Venstre, Abid Raja. Onsdag 17. juli besøkte han familieferieprosjektet Trygg Havn på RS Noatun,... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet: 37 mennesker druknet første halvår

Så langt i år har det vært 15 færre drukningsdødsfall enn i fjor. – Vi oppfordrer alle til å løfte blikket og pass godt på hverandre i sommer. Det vil medvirke til... Les mer »
redningsselskapet

Regjeringen styrker sjøsikkerheten

Redningsselskapet er fornøyd med at Regjeringen åpner for nye forebyggende tiltak mot drukning og ulykker til sjøs. Sammen med myndighetene skal Redningsselskapet styrke sjøsikkerheten i hele Norge. I den nye stortingsmeldingen «samhandling... Les mer »
redningsselskapet

Helene Olafsen døpte Redningsselskapets nye redningsbåter

Det var folkefest på Aker Brygge da Redningsselskapet døpte sine to nyeste redningsbåter, «Norsk Tipping I og II». Hundrevis av mennesker hadde møtt opp for å få med seg den store begivenheten.... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet og Blå Kors gir sjøferie til vanskeligstilte familier

For et barn i en vanskelig livssituasjon kan sommerferie, og fraværet av skolehverdag og struktur være ekstra belastende. Redningsselskapet og Blå Kors går nå sammen om å gi familier i sårbare livssituasjoner... Les mer »