redningsselskapet

Helene Olafsen døpte Redningsselskapets nye redningsbåter

Det var folkefest på Aker Brygge da Redningsselskapet døpte sine to nyeste redningsbåter, «Norsk Tipping I og II». Hundrevis av mennesker hadde møtt opp for å få med seg den store begivenheten.... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet og Blå Kors gir sjøferie til vanskeligstilte familier

For et barn i en vanskelig livssituasjon kan sommerferie, og fraværet av skolehverdag og struktur være ekstra belastende. Redningsselskapet og Blå Kors går nå sammen om å gi familier i sårbare livssituasjoner... Les mer »
redningsselskapet

Sju menn druknet i mai

Så langt i år har 26 menn og to kvinner omkommet i drukningsulykker, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. 14. mai druknet to russiske fisketurister druknet da båten deres kantret utenfor Senja. Tre personer omkom etter fall... Les mer »
redningsselskapet

Ber båtfolket løfte blikket

Onsdag 29. mai gikk startskuddet for holdningskampanjen «Det som er dumt i bil, kan også være dumt i båt. – Løft blikket.» Kampanjen skal bidra til å øke bevisstheten om viktigheten av... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Den nye redningsskøyten Odd Fellow III i Bodø

Redningsselskapets splitter nye redningsskøyte Odd Fellow III la til kai i Bodø lørdag kveld. Begivenheten ble markert med flere hundre fremmøtte og orkester, taler og pølser. Det har i lang tid vært arrangert... Les mer »
redningsselskapet

Ni av ti kontrollerer ikke redningsvesten

Få nordmenn vet at en oppblåsbar redningsvest trenger årlig vedlikehold for å fungere. I 2017 gjennomførte Redningsselskapet en undersøkelse som viste at hele 87 prosent av vestbrukere ikke tok årlig kontroll av... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet: Fire menn og en kvinne druknet i april

21 personer har omkommet som følge av drukning i perioden januar – april. Det er fem færre enn på samme tid i 2018. Redningsselskapets drukningsstatistikk viser at ni personer druknet i april... Les mer »
redningsselskapet

VIDEO: Wenche Myhre døpte RS «Odd Fellow III»

Det ble folkefest ved Honnørbrygga i hovedstaden da redningsskøyta «Odd Fellow III» ble ønsket hell og lykke i sin videre gjerning av gudmor Wenche Myhre. – Allerede som 11-åring laget jeg og... Les mer »
redningsselskapet

Redningsselskapet: Rapport om fritidsbåtulykker må føre til styrket innsats

– Havarikommisjonens kartlegging av fritidsbåtulykker gir alle som jobber med ulykkesforebygging på sjøen et godt kunnskapsgrunnlag for å lage treffsikre tiltak framover, sier generalsekretær Rikke Lind i Redningsselskapet. Rapporten fra Statens havarikommisjon... Les mer »
redningsselskapet

Nord-Norges nye redningsskøyte skal stasjoneres i Bodø

Fredag 26. april døpes RS «Odd Fellow III». Sammenlignet med skøyta som er stasjonert i området i dag vil «Odd Fellow III» sørge for en dobling i både slepekraft og hastighet. Den... Les mer »