radio vinyl

Radio Vinyl gir bort 100 000 kroner til lyttere før jul!

Radiokanalen Vinyl er i det gavmilde hjørnet før jul. Nå skal de dele ut penger til sine lyttere. Det foregår ved at de profilerte programlederne ringer tilfeldig valgte telefonnumre og spør de... Les mer »
radio nord norge

Radio Nord Norge forlenger FM-konsesjoner til 2026

Det ble radio-jubel i nord for i statsbudsjettet ble det kunngjort en forlengelse av Radio Nord Norge sine konsesjoner i Nord-Norge frem til 2026. – I dag jubler jeg. Dette er et... Les mer »
dab radio

P4-gruppen lanserer annonsebørsen «SmartSpot» for digital lydreklame

I disse dager lanseres Norges første og eneste annonsebørs for digital lydreklame. Navnet blir SmartSpot og børsens annonsemotor håndterer for første gang datadrevet målrettet reklame i både strømmet lineær radio, podkast, nett og... Les mer »
Sex og samfunn

Nysgjerrig, engasjert og ærlig: Tuva Fellman er årets mest skamløse!

– Å herregud, å vinne Skamløsprisen er helt rått! Er det lov å si at jeg har vunnet Norges kuleste pris? Som programleder i Juntafil hjelper Tuva Fellman oss med å få... Les mer »
iphone

Forbud mot politisk reklame på TV

I forbindelse med det forestående valget minner Medietilsynet om at det ikke er tillatt med reklame for livssyn og politiske budskap på tv. Forbudet gjelder ikke for radio eller andre medieplattformer, slik... Les mer »
elvis presley

Hyller «den ukjente Elvis» med ny radioserie

16. august er det 42 år siden Elvis Presley døde, 42 år gammel. Det markerer Radio Vinyl med en helt ny serie om ikonet. Selv om Elvis’ karriere fikk en brå slutt... Les mer »
nrk

Slik blir valgdekningen på NRK

Kommune- og fylkestingsvalgene belyses med temaer og politikere fra hele landet. Det blir blant annet partilederdebatter for hele familien, folkemøter og valg-gaming i beste sendetid. – Gjennom en stor om omfattende valgdekning over... Les mer »
dab radio

Produktplassering tillates på radio etter endringer i kringkastingsloven

Nå vil du kunne høre produktplassering også på radio. Stortinget vedtok 11. juni flere endringer i kringkastingsloven. Blant annet skal Medietilsynet heretter også avgjøre om NRK kan ta i bruk nye tjenester,... Les mer »
pc

Komité-flertall for regjeringens forslag i mediestøttemeldingen

Flertallet i familie- og kulturkomiteen på Stortinget støtter regjeringens forslag om et nytt mediestøtteråd, og ber regjeringen ta hensyn til Medietilsynets anbefalinger om at lokalradioenes FM-konsesjoner bør forlenges til 2026. Det er... Les mer »
radio vinyl

Norgesaktuelle Kris Kristofferson feires med eget radioprogram

Jostein Pedersen har beundret Kristofferson i årevis. Nå hyller han legenden i en egen spesialsending på Radio Vinyl. Når Kris Kristofferson tar turen til Norge for å spille fire konserter i starten... Les mer »