dab radio

Bodøværing nedringes av Påskelabyrinten-lyttere

Viggo Valle i Bodø blir nedringt av lyttere som vil ha tips om løsninger til Påskelabyrint programmet på radio. Det er bare ett problem: Viggo Valle har bare samme navn som skaperen... Les mer »
radio vinyl

Popquiz for første gang i friluft – Direkte fra påskefjellet

– Når radiohistorie først skrives, er det ikke noen stor overraskelse at det blir nettopp Beitostølen, som Finn Bjelke omtaler som sitt andre hjem, sier Bjørn B Jacobsen, PR-ansvarlig for Beitostølen Resort.... Les mer »
radio vinyl

Husarrest med Finn Bjelke og Yan Friis debuterer på skjerm

Herrene har vært på damejakt helt siden de meldte overgang fra NRK til Radio Vinyl i fjor høst. Deres kvinnelige makker gjennom 19 år i Herreavdelingen, Ingrid Bjørnov, valgte ikke å følge... Les mer »
nrk

Mer eliteseriefotball i NRK Sport

Søndag 31. mars er en utvidet versjon av 4-4-2 Radiosporten tilbake – i 2019 i ny drakt, med fotballfrelste Thomas Aune og Aleksander Schau som programledere. Eliteseriefotball favner bredt og er viktig... Les mer »
sesong 1

Her er de nominerte til Spellemannprisen 2019

Spellemannprisen arrangeres lørdag 30. mars og sendes direkte på NRK. Dagen før blir det kun norsk musikk på NRK radio. 30. mars er det igjen klart for den tradisjonsrike prisutdelingen som hyller... Les mer »
bomstasjon

LESERINNLEGG: Folk med dårlig råd betaler for elbil-adelen!

Fakta, og litt historikk: i 50- og 60-årene hadde vi ikke olje-industri. Og veiene som ble bygget, var en oppgave som naturlig hørte inn under det statlige og kommunale ansvar. Og noen... Les mer »
bauer media

Ny radiomåling viser vekst i lyttingen

Den nye undersøkelsen ble gjennomført på oppdrag for NRK, Bauer Media og P4-gruppen, og omfatter måling og rapportering av alle typer audioinnhold fra oppdragsgivernes stasjoner, fra live til tidsforskjøvet, både kringkastet, digitalt... Les mer »
radio vinyl

Finn Bjelke med ny radioserie om 60-tallet

60-tallet huskes for månelandingen, The Beatles og hippietid, men også Gerhardsen og hjemmestrikket genser. Nå har Finn Bjelke laget en egen radioserie om musikken fra tiåret som formet så mange. – «Mitt... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Godt nyttår!

Snart er året 2018 historie og vi skal skrive 2019. Mens man hever glassene og feirer inngangen til det nye året og fyrverkeriet går av, er det også tid for ettertanke. 2018... Les mer »
fm radio

Medietilsynet skal utrede fremtiden for lokalradio på FM

Medietilsynet har fått i oppdrag av Kulturdepartementet å kartlegge grunnlaget for en eventuell forlengelse av lokalradioenes konsesjoner på FM etter 2021. Stortinget har tidligere besluttet at de fleste lokalradioer på FM fikk... Les mer »