radio vinyl

Finn Bjelke, Yan Friis og mesterkokk Ole Martin Alfsen med juleverksted på Radio Vinyl

Julen er en tid for tradisjoner, og de som har fulgt herrene Finn Bjelke og Yan Friis på radio gjennom årene kan glede seg over at de blir det tradisjonsrike juleverkstedet også... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Hvor mye desinformasjon skal vi tåle?

På Spotify finner du blant annet de tre podcastene VG (som nå har en variant som heter «Giæver og gjengen», som tidligere var den herostratisk berømte «Giæver og Joffen»), Marie Simonsen Dagbladet... Les mer »
julekanalen

​Kjendisene i kø for Julekanalen P7 Klem

Julekanalen P7 Klem er landets aller største på julemusikk, og kjendisene står nå i kø for å få dele sine beste juleminner og musikalske favoritter med lytterne. I helgen var kanalen landets tredje... Les mer »
lyd høyttalere radio

Her er vinnerne av P3 Gull 2019

Lørdag kveld ble vinnerne av P3 Gull 2019 kåret fra Malersalen på NRK Marienlyst i Oslo . Prisene som ble delt ut var i kategoriene Årets liveartist, Årets nykommer og Årets låt.... Les mer »
bauer

Radio Vinyl feirer 60 år med Motown

Finn Bjelke starter en ny Motown-serie, plateselskapets 60-årsjubileum feires nemlig på Radio Vinyl. – Tamla Motown er verdens mest berømte plateselskap, ikke når det gjelder artiststallen, for der er det hard konkurranse.... Les mer »
dab radio

Annonsefall for tv- og radiobransjen: Har mistet 200 millioner kroner det siste året

Etter år med oppgang falt reklameinntektene for de nasjonale tv- og radioaktørene i 2018. Det kommer fram i Medietilsynets årlige økonomirapport. – Utviklingen tyder på at kringkasterne nå opplever det samme som... Les mer »
julekanalen

Norges største julekanal Julekanalen P7 Klem på lufta igjen!

Mer enn 2,7 millioner nordmenn hørte på Julekanalen P7 Klem i fjor, noe som gjør den til landets desidert største julekanal. 1. november er kanalen endelig på lufta igjen! Dette er 14. året på rad at... Les mer »
radio vinyl

Radio Vinyl gir bort 100 000 kroner til lyttere før jul!

Radiokanalen Vinyl er i det gavmilde hjørnet før jul. Nå skal de dele ut penger til sine lyttere. Det foregår ved at de profilerte programlederne ringer tilfeldig valgte telefonnumre og spør de... Les mer »
radio nord norge

Radio Nord Norge forlenger FM-konsesjoner til 2026

Det ble radio-jubel i nord for i statsbudsjettet ble det kunngjort en forlengelse av Radio Nord Norge sine konsesjoner i Nord-Norge frem til 2026. – I dag jubler jeg. Dette er et... Les mer »
dab radio

P4-gruppen lanserer annonsebørsen «SmartSpot» for digital lydreklame

I disse dager lanseres Norges første og eneste annonsebørs for digital lydreklame. Navnet blir SmartSpot og børsens annonsemotor håndterer for første gang datadrevet målrettet reklame i både strømmet lineær radio, podkast, nett og... Les mer »