babylon herland

Ny bok: Hanne Nabintu Herland – Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet

Hanne Nabintu Herland er en kjent media-størrelse i Norge. Hun er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden The Herland Report og en nett-TV kanalen på YouTube, som når millioner årlig. Siste årets... Les mer »
stine sofies stiftelse

LESERINNLEGG: Hvem stiller du til valg for?

Dette er til deg som stiller til valg i 2019. Til deg som vil gjøre jobben for de mest sårbare i din kommune. Lokalpolitikere er opptatt av folkehelse, og vold og overgrep... Les mer »
frivillig

LESERINNLEGG: Nå kan KrF prioritere frivilligheten i Trøndelag og Nord-Norge

I høst er Kristelig Folkeparti i en unik posisjon til å gjøre en forskjell for en av sine viktigste velgergrupper i Trøndelag og Nord-Norge: de frivillige ildsjelene! Det var ikke bare spørsmålet... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Siv Jensen svikter de fattige i Norge!

Jeg raser over statsbudsjettet. Regjeringen valser over de fattige, tar penger fra de trengende og pensjonister. FrP fremstår som ett parti uten ansikt. Flere bommer og enda mer bompenger har det blitt.... Les mer »
mat pleie sykehus

LESERINNLEGG: Vi kan ikke godta at eldre sulter ihjel på norske sykehjem!

Demokratene har alltid vært en stor forkjemper for at alle landets sykehjem må ha eget kjøkken som skal lage sunn og god mat til de eldre, ved å få kjøkken tilbake på... Les mer »
voldtekt vold kvinner

LESERINNLEGG: Utenlandske voldtektsmenn og kriminelle må utvises!

Voldtekt og kriminalitet skaper med rette utrygghet for norske borgere. Derfor vil Demokratene bekjempe all kriminalitet. Forbrytelser skal oppklares raskt og lovbrytere må straffes. Utenlandske voldtektsmenn og kriminelle skal selvsagt automatisk utvises... Les mer »
egypt israel

LESERINNLEGG: Utenriksdepartementet sponser oppvigleri i Israel

Under en «kunstutstilling» som fant sted i den rivningstruede beduinleiren Khan al-Ahmar som ligger i Område C i Judea, var den norske regjering representert ved stasjonssjef Hilde Haraldstad som til daglig representerer... Les mer »
ikea

Obama-stolen til Billigkroken på IKEA

Nå kan stolen Obama satt i bli din, til redusert pris selvfølgelig. – Den er tross alt brukt, sier varehussjef på IKEA Slependen, Sandra Schouten. Stolen Barack Obama satt i på scenen... Les mer »
nikolai astrup Terra Seismic

Terra Seismic nominert til Nobels Fredspris: Eksklusivt intervju!

Vår egen utviklingsminister Nikolai Astrup (H) skal ha sagt at han håper at bedriften Terra Seismic vinner den ærefulle Nobels Fredspris. Bedriften skal ha blitt nominert av over 130 universitetsprofessorer fra 58... Les mer »
norsk tjenestemannslag

LESERINNLEGG: Regjeringen driver forvaltningspolitikk etter innfallsmetoden

Dette handler ikke om at oppgaver ikke kan løses på et annet nivå. For Norsk Tjenestemannslag (NTL) er det åpenbart at det kreves nasjonale virkemidler for å løse nasjonale oppgaver på en... Les mer »