nfd

Skal lage ny havpolitikk

Regjeringen skal lage en oppdatert havstrategi, som bygger videre på regjeringens havsatsing. Nyheten slapp næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på Haramskonferansen i Møre og Romsdal 12. februar, hvor han holdt et innlegg om... Les mer »
vladimir putin

Vladimir Putin kommer til International Arctic Forum 2019

International Arctic Forum 2019 som arrangeres 9. – 10. april 2019 i ExpoForum Exhibition and Convention Centre i St. Petersburg, har nå offentliggjort hovedemnene og en av hovedgjestene, Vladimir Putin. Hovedemnet for... Les mer »

LESERINNLEGG: Aleneboere fortjener bedre!

På grunn av et generelt høyt kostnadsnivå, opplever mange aleneboere at de befinner seg i en økonomisk krevende situasjon. Målet bør være at de enslige skal få vilkår som reflekterer at antallet... Les mer »
NW Advisors

St. Petersburg skal arrangere International Arctic Forum 2019

International Arctic Forum 2019 som arrangeres 9. – 10. april 2019 flyttes fra Arkhangelsk til ExpoForum Exhibition and Convention Centre i St. Petersburg. Årsaken skal være at det er mange flere påmeldte... Les mer »
norges bondelag

Norges Bondelag: KrF sikrer viktige deler av landbrukspolitikken

Den ferske regjeringsplattformen mellom FrP, Høyre, Venstre og KrF understreker betydningen av et velfungerende importvern, jordbruksavtaleinstitutt, markedsregulering og en eiendomspolitikk som sikrer en selveiende bonde. – Det er viktig for å utvikle... Les mer »
caritas norge

Caritas: – Positive matsikkerhetsløfter

Caritas Norge er glade for at regjeringen nå lover å sette matsikkerhet høyere på bistandsagendaen, slik organisasjonen lenge har ønsket. I Granavolden-plattformen peker regjeringen på viktigheten av å øke tilskuddene til klimatilpasset... Les mer »
comeon

Folket tror KrF-duo blir Erna-ministre

Bookmakerne og det norske folk tror KrFs nestlederduo Kjell Ingolf Ropstad og Olaug Bollestad sitter i hver sin ministerstol når regjeringsforhandlingene på Granavollen er ferdig. Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota,... Les mer »
penger

Ny bok: Rettferdig fordeling og rettferdig skatt

Diskusjonen om ulikhet og rettferdig fordeling er sentral i samfunnsdebatten. Nå lanserer Jørgen Pedersen boken «Rettferdig fordeling og rettferdig skatt» der han tar opp disse spørsmålene. Er det rettferdig at noen mennesker arver store formuer mens... Les mer »
saudi arabia

LESERINNLEGG: Kutt økonomisk støtte til regimer som bryter menneskerettighetene

Demokratene mener bestemt at alle mennesker har grunnleggende friheter og rettigheter slik som: ytringsfrihet, trosfrihet og beskyttelse av privat eiendomsrett. Dette betyr at Demokratene vil kutte all økonomisk støtte og bistand til... Les mer »
skatt

Er det tyske eller norske strømkunder som blir lurt?

Tyske strømkunder betaler dyrt for norske opprinnelsesgarantier på strøm, slik at de med god samvittighet kan lade elbilen på tysk kullkraft. Samtidig lader hundretusenvis av norske elbileiere bilen sin med ren, fornybar,... Les mer »