terje halleland

Eksklusivt intervju: Statssekretær Terje Halleland (FrP)

Terje Halleland kommer fra den lille byen Ølen i Rogaland og Hordaland og er stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet (FrP). Terje er også Statssekretær for Landbruks- og matdepartementet. Nylig vant Terje mediaprisen fra Fremskrittspartiets... Les mer »
bike for peace

Sykler verden rundt for fred

Bike For Peace (BFP) Norge arrangerer turer med og uten sykkel- for fred og vennskap. Bike For Peace startet i 1977 og har siden da syklet verden rundt. I år skal Tore... Les mer »
stortinget

Ba om unge råd om ytringstrygghet for ungdom

At alle unge skal føle seg frie og trygge til å si det de mener og være den de er, er så viktig for stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen at hun har bedt... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Eldreomsorg i Norge viktigere enn feilslått u-hjelp

En verdig eldreomsorg i Norge er viktigere enn feilslåtte u-hjelps prosjekter. Alle eldre hederskvinner og -menn i Norge skal selvsagt være trygge på at når de trenger det, så må sykehjemsplassene være... Les mer »
stena line

Stena Line heiser regnbueflagget over hele Europa!

Som stolt sponsor av EuroPride den 1.-16. Juni, heiser Stena Line regnbueflagget over hele Europa. Med meldingen «Alle om bord» viser selskapet at de står sammen om å støtte likeverdige rettigheter og... Les mer »
karl Johan

LESERINNLEGG: Skjebnetid for Norge

Vi er i en skjebnetid for Norge, en krisetid. Hvem har ført oss hit? Det er  våre regjeringer gjennom mer enn 40 år! Det har kulminert med Erna Solberg, som er totalt... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Barn må fortsatt få lære om dyr og dyrevelferd på skolen

Til nå i Norge har det i skolen vært krav om at barna skal lære om dyr, men da utkastet til ny læreplan ble lagt ut var alt om dyrevelferd fjernet. Dyrevelferd... Les mer »
bomstasjon

LESERINNLEGG: FrP snyter sine velgere!

I Norge har vi mange velgere som har vært motstandere av bompenger i alle år og hørt på FrP sin samferdselspolitikk. Kom FrP i regjering skulle FrP rive alle bomstasjoner og bygge nye... Les mer »
pensjonist

LESERINNLEGG: Våre eldre fortjener mer respekt og større verdighet!

Den som lever lenge nok, vil ikke unngå følgende problemstilling: Når helsen, førligheten, og hukommelsen begynner å svikte for alvor, hva er da alternativet til å fortsette å bo hjemme – eldresenter eller... Les mer »
Foto: Nina Haraldsø

Eksklusivt intervju: Lederen av Bunadsgeriljaen i Sandnessjøen utfordrer Erna

Det er et folkeopprør i Sandnessjøen mot planene om nedleggelsen av Sandnessjøen Sykehus. Det lokale engasjementet er stort og man har alliert seg med Bunadsgeriljaen som protesterer med nedleggelsen av lokalsykehus. Bodøposten.no... Les mer »