revisorforeningen

LESERINNLEGG: Svake systemer skaper skurker

Tillit skaper velstand og økonomisk vekst. Stortinget er utrolig nok selv i ferd med å løse opp limet som holder den norske velferdsmodellen sammen. Det er tid for revisjon. Så skjedde det... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Stortingspartiene og regjeringen gjør hverdagen verre for folk flest

Det norske bompenge-systemet fortsetter med økt styrke, bensin og diesel blir bare dyrere. Nå i April 2019 ligger pumpeprisen på over 17 kroner literen for bensinen. Det i tillegg til at også... Les mer »
Foto: Andreas Haldorsen

KS og alle landets ordførere lanserer «Valgløftet 2019»

Alle landets ordførere går ut sammen med et felles budskap i forkant av årets valgkamp. I «Valgløftet 2019» sier de at politikere må behandle hverandre med respekt og vise gjensidig tillit i... Les mer »
Human Rights Foundation

Flere talere klare for årets Oslo Freedom Forum

The Human Rights Foundation (HRF) har nå gleden av å kunne kunngjøre flere detaljer om talerlisten for det 11. årlige Oslo Freedom Forum. Oslo Freedom Forum avholdes i Oslo 27. til 29. mai... Les mer »
islam

LESERINNLEGG: Ingen asylsøkere har rett på asyl i Norge

I følge FNs flyktningekonvensjon er det asylinstituttet etablert for å beskytte individer som er utsatt: Opposisjonspolitikere, redaktører, journalister, forskere og folk som er brysomme og forfulgt av makthavere – det må også... Les mer »
fengsel

LESERINNLEGG: Kriminalomsorg i spill

Det er maktpåliggende at kriminalomsorgen ikke svekkes ytterligere. Nå må den styrkes –for et sikkert samfunn og trygge innbyggere. Noe annet er uansvarlig. Når regjeringen til uken samles til regjeringskonferanse kan den ta... Les mer »
katt

Dyrebeskyttelsen: 6.600 katter forlatt

Dyrebeskyttelsen Norge tok i 2017 inn 6.600 katter som var dumpet, forlatt, eller født ute som hjemløs og det skaper store utfordringer. – Kastrer kattene nå, sier daglig leder, Åshild Roaldset, i... Les mer »
menneskeverd

LESERINNLEGG: Nei til å utvide abortloven

Midt under abortdebatten i høst gikk tusener av norske kvinner i tog med krav om ikke å røre abortloven. Denne uken vil kvinner over hele Norge gå i 8. mars-tog under hovedparolen:... Les mer »
bygging

Bygg- og anleggsbransjen ønsker å bli best på likestilling

En utbredt bevisstgjøring er i gang i enkelte bransjer for å sikre bedre kjønnsbalanse. – Dette er en utvikling vi ønsker oss, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By. Statistisk sentralbyrå har... Les mer »
Norsk Folkerettsparti

LESERINNLEGG: Er Norge på vei til å bli en diktaturstat?

Vi reklamerer med at Norge er et godt og trygt land å bo i. Er staten Norge det, eller er vi på god vei til å bli en diktaturstat, der staten Norge... Les mer »