fartsgrense

14 fikk fartsbot i Saltstraumen

Utryksninspolitiet i Bodø gjennomførte natt til tirsdag trafikkontroll med fokus på hastighet i 60 sone i Saltstraumen. Resultat ble ble 14 fartsbøter, høyeste hastighet som ble målt var 77 km/t, opplyser Nordland... Les mer »
politi

Slåssing i Glasshuset: En person til legevakta

Politiet i Bodø rapporterer at to personer slåss i Glasshuset i Bodø natt til søndag. Begge personene skal være i 20-årene. Den ene personen fikk et kutt i hodet og ble kjørt... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Sulitjelma: En person død

Politiet rapporterer at en personbil har kjørt av veien i Jakobsbakken i Sulitjelma lørdag kveld. Politiet antok på ulykkesstedet at bilføreren har fått et illebefinnende. Ambulansen arbeidet med å redde livet til... Les mer »
politi

Innbrudd hos bilforhandler i Bodø: Tatt på fersken

Politiet i Bodø rapporterer at en mann i 40-årene ble tatt på fersk gjerning under et innbrudd hos en bilforhandler natt til tirsdag. Innbruddstyven hadde knust en rute for å komme seg... Les mer »
politi

Beruset mann i Bodø sentrum fikk overnatte hos politiet

Politiet i Bodø fikk natt til mandag flere meldinger om en beruset mann i sentrum som var til sjenanse for andre. Mannen i slutten av femtiårene ble forsøkt bortvist fra sentrum, men... Les mer »
Foto: Stortinget

Stortingets administrasjon har anmeldt Hege Haukeland Liadal (Ap)

Stortingets administrasjon leverte torsdag 11. april en anmeldelse til Oslo politidistrikt om mulig misbruk av Stortingets ordning for reisegodtgjørelse. Beslutningen om å anmelde stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal ble tatt på bakgrunn av... Les mer »
utdanning

Politihøgskolen: Flere er i jobb i politiet

Tallene for 1. kvartal 2019 viser at 81 prosent av de som gikk ut av Politihøgskolen til sommeren 2018 nå er i jobb i politiet. Dette er en økning på 16 prosent... Les mer »
politi

Slo til politibil i Bodø – Satt i fyllearresten

En beruset mann tok natt til lørdag kontakt med en politipatrulje i Bodø sentrum og ba dem kjøre han hjem. Han fikk et høflig nei til svar. Da ble den berusede mannen... Les mer »
politiet

Prøvde stjele taxi på Bodø Lufthavn: Tatt av politiet

Politiet rykket ut til Bodø Lufthavn tirsdag kveld. Der skal en ruset person prøvd å stjele en drosje, opplyser politiet. Drosjen var parkert utenfor flyplassen mens sjåføren hjalp en hadicapet passasjer inn... Les mer »
Skatteetaten

Skatteetaten og Politiets Fellestjenester skal samarbeide om arbeidslivskriminalitet

Skatteetaten og Politiets Fellestjenester har inngått en samarbeidsavtale. Målet med samarbeidet er å utveksle opplysninger som bidrar til å styrke Politiets Fellestjenesters innsats med å sørge for at politiet har seriøse leverandører... Les mer »