up

Kjørte pirat-taxi i stålet bil – Uten lappen!

Politiet i Bodø stanset natt til søndag en bilfører mistenkt for ruspåvirket kjøring. For politiet viste dette seg å være en trippel fangst. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort,... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Storm i Bodø: Ødeleggende vind

Bodøposten.no publiserte tidligere i dag nyheten om stormen i Bodø. Politiet stengte av Nøstgata og Moloen. Moloen ble åpnet senere på ettermiddagen. Bygninger og en bil ble skadet, ifølge politiet. Nå opplyser... Les mer »
politiet

Storm i Bodø: Politiet har stengt av Moloen og Nøstgata

Politiet i Bodø rapporterer at noen veggplater har blåst av Stadiontunet Sykehjem lørdags morgen. En bli ble truffet og skadet. Kommunen ble varslet. Klokken 10 bestemte politiet seg for å stenge av... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Knivene sitter løst i Oslo

Bare den siste måneden har det vært 34 alvorlige hendelser med kniv i Oslo. Ran, trusler, knivstikking etc. blant «unge mennesker». Nå vil politiet bøtelegge de unge med kniv. Jeg synes det... Les mer »
utdanning

Politiutdanningen topper Studiebarometeret

I dag ble resultatene fra Studiebarometeret 2018 presentert. Politiutdanningen topper Studiebarometeret i år igjen og har landets mest fornøyde studenter alt i alt. På spørsmål til studentene om tilfredshet med studiet totalt... Les mer »
politi

To menn i 50-årene tatt på fersken

Politi kom over to menn i 50- årene som tok seg inn på et industriområde på Langstranda i Bodø natt til mandag. Det ble funnet en kniv på den ene mannen. Han... Les mer »
politi

Var full og ville sove på gangen i hotellet – Så kom politiet

Politiet i Bodø rapporterer at de fikk en melding om en beruset mann som ikke ville sove på eget hotellrom på hotell i sentrum natt til lørdag. Den berusede mannen ville heller... Les mer »
politibil

Full politi-utrykning til posthuset i Bodø

Flere medier melder om at politiet i Bodø rykket ut til posthuset i Bodø sentrum fredag formiddag. Årsaken var at ansatte ved Posten i Bodø hadde oppdaget en «mistenkelig pakke». Politiet isolerte... Les mer »
politiet

Politiet: Eldre kvinne ramlet i havet i Bodø havn

En eldre kvinne i 70-årene ramlet i 13-tiden torsdag i vannet i Bodø havn, melder Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til stedet og reddet kvinnen som var sterkt nedkjølt. Kvinnen er nå... Les mer »
tunnel

To døde i trafikkulykke i Saksenviktunellen i Fauske

Politiet rapporterer om en kollisjon mellom en personbil og en lastebil i på E6 i Saksenviktunellen ved Fauske torsdag kl. 10.00. Alle nødetatene rykket ut til trafikkulykken. På ulykkesstedet ble det bekreftet... Les mer »