politi

Slagsmål på Mørkved – En person skadet

Politiet rapporterer om et slagsmål mellom to personer på Mørkved i Bodø lørdag morgen, i 7-tiden. Politiet har vært på åstedet. En person ble fraktet til legevakt for sjekk av en mulig... Les mer »
politibil

Sovnet av på spisested i Bodø

Politiet var i kontakt med en beruset person som hadde sovnet av på et spisested i Bodø sentrum natt til lørdag. Personen ble vekket opp, vurdert, og gitt pålegg om å forlate... Les mer »
politi

Anonym trussel om skoleskyting i Bodø

Politiet har bekreftet til Avisa Nordland at det har kommet en anonym trussel om en skolskyting mot Bodø videregående skole via Instagram. Trusselen kom i form av en kommentar som torsdag kveld... Les mer »
politiet

Innbrudd etterforskes i Mosjøen

En politipatrulje har foretatt åstedsundersøkelse etter melding om innbrudd i container på Andås i Mosjøen. Innbruddet skal ha skjedd natt til torsdag. Det er stjålet noe verktøy fra stedet, opplyser politiet. Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Uvær i Nordland: Buss blåst av veien i Vestvågøy

En buss med to passasjerer har kjørt av veien på E10 i Grundstad i Vestvågøy. Trafikkulykken skjedde i 10-tiden, opplyser politiet. Det skal ikke være noen personskader. Bussen står av veien, ikke... Les mer »
migrasjon integrering

LESERINNLEGG: Alle ulovlige innvandrere må utvises fra Norge

Demokratene mener bestemt at alle ulovlige innvandrere som pågripes i Norge skal hjemsendes straks. Det er derfor svært skuffende at  storting og regjering tillater at personer som ikke vil oppgi sin identitet... Les mer »
brann hus

Fjøs og låve i brann ved Fauske

Et fjøs og en låve sto i full brann på KInes ved Fauske natt til søndag i 4-tiden, opplyser politiet i Nordland. Det skal ikke a vært dyr eller folk inne i... Les mer »
politihøgskolen

Skriver historien om norsk politi

Universitet i Bergen skal skrive historien om norsk politi. Med seg på laget har de førsteamanuensis Geir Heivoll fra Politihøgskolen. I perioden 2019-2022 bevilger Politidirektoratet 12 millioner kroner til å skrive historien... Les mer »
politi

Kjørte av veien i Misvær uten førerkort – Mistenkt for ruskjøring

Utrykningspolitiet kom lørdag formiddag over en bil som hadde kjørt av veien i Misvær i Bodø kommune, ifølge NRK. Men det viste seg snart at det var andre problemer. Sjåføren, en mann... Les mer »
norwegian

Norwegian inngår avtale med politiet

Politiet har valgt Norwegian som foretrukken leverandør på 20 ruter. Kontrakten gjelder for to år med mulighet for to års forlengelse. Avtalen omfatter både innenriksflyginger i Norge, flygninger i Skandinavia og Europa.... Les mer »