politiet

Bevæpnet politi i Mosjøen

Politiet skal ha trening i Mosjøen sentrum, nærmere bestemt området togstasjonen torsdag, opplyser Nordland politidistrikt. Det vil være bevæpnet politi i området ved togstasjonen i Mosjøen, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
fart bil laserkontroll

Dame i 40-årene tatt for fyllekjøring i Bodø

Politiet rapporterer at en kvinne i 40-årene ble tatt for kjøring i beruset tilstand tirsdag morgen. Blodprøver ble tatt på legevakta og førerkortet tatt i midlertidig beslag. Nå er sak opprettet, forteller... Les mer »
brann hus

Brann på Mørkved – Flere sendt til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus på Mørkved i Bodø natt til tirsdag. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå og en person... Les mer »
politihøgskolen

Færre nyutdannet politi får jobb

Nyutdannet politi fra de to siste årskullene ved Politihøgskolen får ikke jobb i samme takt som tidligere år. Det viser tall fra Politidirektoratet for tredje kvartal 2019. For kullet som gikk ut... Les mer »
up

Stjålet bil i Lofoten tatt i politisperring

Natt til mandag ble en bil stjålet i Vestvågøy i Lofoten, biltyvene kjørte i retning Svolvær. Bilen ble igjen sett på vei mot Fiskebøl, melder politiet mandag morgen. Bilen stanset ikke for... Les mer »
shell

Tre voksne menn i slosskamp på bensinstasjon i Lødingen

Politiet rykket ut etter melding om at flere personer har vært inne på en bensinstasjon i Lødingen i Lofoten å laget bråk og sloss. Gjerningspersonene skulle være godt voksne menn. Politiet fikk... Les mer »
politiet

Full mann tok seg inn hos familie i Østbyen

Politiet rapporterer om en beruset mann i 20-årene som skal ha tatt seg inn hos en familie i Østbyen i Bodø natt til søndag. Publikum varslet politiet som pågrep den berusede mannen... Les mer »
politi

Slagsmål i kommunalt bokollektiv i Bodø

Politiet fikk i 10-tiden lørdag melding om slagsmål inne i et kommunalt bokollektiv. Det var rolig da politiet kom til stedet. En person ble sendt til legevakt for sjekk. Det er foretatt... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann ved barnehage i Brønnøysund – 20-åring arrestert

Politiet rapporterer om en brann i lager i nærheten av Furumoen barnehage i 10-tiden lørdag. Brannvesenet startet med slukking. Det skal ikke være meldt om personskader. Politiet har pågepet en mann i... Les mer »
politi

Mann i Vestvågøy arrestert for vold mot samboer

Politiet har vært på en adresse i Stamsund i Vestvågøy etter at en mann skal ha slått til sin samboer fredag morgen. Politiet har avhørt kvinnen, som ikke er alvorlig skadet. Mannen... Les mer »