politiet

Full mann i Bodø var truende – Fikk overnatte hos politiet

Politiet i Bodø kom over en overstadig beruset mann på et av byens spisesteder natt til lørdag. Mannen var såpass full at han ble overlevert til sykehuset, opplyser politiet. På sykehuset kviknet... Les mer »
politi

Død person funnet i havet i Bodø havn

Det er funnet en død person i havet i Bodø havn. Redningspersonell jobbet med å få vedkommende opp av vannet, opplyser Nordland politidistrikt. Den avdøde ble tatt opp fra havet kort tid... Les mer »
politi

Flere vil få utdanning i politimyndighet

Politihøgskolen er i gang med en utvidet utdanning til de som skal utøve en eller annen form for politimyndighet. Det gjelder nå også spesialister uten politifaglig utdanning, i første rekke inn mot... Les mer »
politi

Stjålte dyre varer med sykkel i Bodø – Tatt på fersken

En man skal ha stjålet en rekke dyre varer inne hos Elektroimportøren i Bodø i dag. Som transport til og fra stedet benyttet mannen en Giant carbon sykkel, også sykkelen kan være... Les mer »
politi

Var full og plaget ex-en: Fikk overnatte hos politiet

En beruset mann (24) oppsøkte sin ekssamboer på hennes bosted i Bodø uten å være ønsket. Politiet ble tilkalt og mannen ble bortvist av patruljen, opplyser politiet. Den berusede 24-åringen returnerte likevel... Les mer »
politiet

Full og kranglete i Bodø sentrum – Måtte sove i arresten

En man skal ha vært utagerende og full i Bodø sentrum natt til fredag. Mannen skal ha vært til sjenanse for andre i byen, melder politiet. Politiet snakket til den fulle mannen... Les mer »
politibil

Bevæpnet politi i Bodø sentrum

I løpet av dagen vil du se bevæpnet politi i Bodø sentrum. Men du trenger ikke bekymre deg, det er nemlig bare en øvelse, opplyser politiet. Politiet som skal bære våpen i... Les mer »
elg

Høysesong for viltpåkjørsler – 50% økning i Nordland fra september til oktober

I fjor ble det registrert 350 kollisjoner mellom bil og vilt i Nordland de siste tre månedene av året. Nærmere halvparten av viltpåkjørslene i løpet av året skjer nå frem mot jul.... Les mer »
politi

Bevæpnet politi i Kirkeveien og Thalleveien i Bodø

Politiet vil i dag ha øvelse i området Kirkeveien – Thalleveien i Bodø. Det vil i den forbindelse være en del bevæpnet politi i området, opplyser Nordland politidistrikt. Den bevæpnede politiøvelsen i... Les mer »
taxi

Sloss i drosjekøen i Bodø – Fikk kjøretur til politiet

En person sloss i drosjekøen natt til søndag i Bodø sentrum, opplyser politiet. En av personene måtte klare seg uten drosje. Personen fikk derimot et kjøretur av politiet og ble satt i... Les mer »