tunnel

Brann i Bodøtunnellen

Politiet melder at det natt til onsdag var brann i en bil i Bodøtunnellen. Trafikken måtte stanses grunnet sikkerhet. Bilbrannen ble slukket kort tid senere og trafikken åpnet igjen. Det er ikke... Les mer »
politihøgskolen

Nytt kull fra Politihøgskolen i Bodø klar til innsats

Et nytt stort kull er uteksaminert fra Politihøgskolen, og er klar til innsats for etaten og samfunnet. Dette ble som vanlig behørig markert ved høgskolens avdelinger i Bodø, Stavern og Oslo. Avslutningene... Les mer »
up

17-åring kjørte bil i Mørkved: Stoppet av politiet

Politiet melder at de natt til tirsdag stanset en ung bilfører i Mørkved i Bodø. Det viste seg at bilføreren bare var 17 år. Nå er 17-åringen anmeldt for kjøring uten gyldig... Les mer »
brann brannbil

Husbrann i Mosjøen

Politiet melder om at det er brann i et hus i Åslia i Mosjøen mandag morgen. Huset skal være overtent. Huset skal ikke være bebodd og det er ikke fore for spredning,... Les mer »
hd mc

MC-fører i trafikkulykke på Saltfjellet

Politiet rapporterer at en MC-fører kjørte av veien på Saltfjellet natt til lørdag. MC-føreren har mulig benbrudd og klaget på smerter i bryst, men var våken. Nødetatene og Seaking kom til ulykkesstedet... Les mer »
alkohol måler

Fyllekjørte og kjørte ned lyktestolpe i Svolvær – Hadde ikke lappen

Politiet rapporterer at en bilfører lørdag morgen har kjørt ned en lyktestolpe i Svolvær. Det viste seg at bilførerer var alkoholpåvirket. I tillegg hadde bilføreren heller ikke gyldig førerkort, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Knivstikking i Tysfjord: To menn arrestert

Politet rapporterer om at to menn skal være involvert i en episode der de to mennene skal ha knivstukket hverandre. Knivstikkingen skjedde natt til lørdag i Drag i Tysfjord. Begge mennene hadde... Les mer »
politibil

Båtfører tatt for fyllekjøring i småbåthavna i Bodø

En patrulje fra politiet i Bodø gjennomførte natt til lørdag promillekontroll av båtførere i småbåthavna i Bodø. En båtfører blir anmeldt for mistanke om promille over det som er tillat. Bevissikring skal... Les mer »
fartsgrense

To bilførere tatt i laserkontroll i Reitan

Utrykningspolitiet i Bodø gjennomførte en laserkontroll fredag kveld i Reitan ved Bodø. To bilførere ble tatt. Laserkontrollen ble gjennomført i 80-sone, begge bilførerne kjørte i over 100 km/t opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Kranglet på utested i Bodø: Tatt for narkotika

Politiet i Bodø melder at en høylytt krangel mellom en mann og en dame på et utested natt til fredag førte til at politiet ble tilkalt. Politiet oppdaget da at mannen hadde... Les mer »