ambulansebil

To syklister krasjet på Stormyra

Politiet mottok ved 12-tiden en melding om at to syklister som har krasjet ved Stormyra. Nødetatene ble sendt til ulykkesstedet. De to syklistene krasjet ved rundkjøringen på Rv 80 og Sandhorngata. Politiet... Les mer »
scandic live nation

Mann på Parkenfestivalen arrestert

Politiet melder at en mann i 30-årene ble innbrakt til politistasjonen i Bodø på grunn av at han ikke etterkom politiets pålegg. Mannen som ble arrestert natt til søndag var på Parkenfestivalen,... Les mer »
scooter bodø

Råkjørte på moped i Ofoten: Mistet førerkortet, igjen

Politiet melder om en mann som er født i 2002 skal ha kjørt i 80 km/t. på Sjomenbrua i Ofoten natt til søndag. Mopedførerer mistet førerkortet på stedet. Fører har akkurat fått... Les mer »
politi

Båtulykke i Alstahaug: To personer skadet

Politiet melder om en ulykke med fritidsbåt som har havnet på land lørdag ettermiddag. To personer skal ha vært involvert, en kjørt med ambulansebåt til sykehus. En behandles av helsepersonell på stedet.... Les mer »
politiet

Mann i 40-årene sparket til annen mann på Parkenfestivalen

Politiet melder at en mann i 40-årene skal ha sparket til en annen mann natt til lørdag på Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. Mannen i 40-årene ble bortvist fra Parkenfestivalen. Det skal... Les mer »
politi

Arbeidsulykke i Rødøy: En omkommet funnet

Politiet rapporterer om en arbeidsulykkei i Smibelgvatnet i Rødøy. Ulykken skal ha skjedd 15.05.19, der hjullaset gikk gjennom isen. En person har vært savnet i vannet. Etter at politiet avsluttet søk har... Les mer »
brann brannbil

To branner i Sortland – Mistenkt brannstifter arrestert

Ved 4-tiden natt til onsdag mottok Politiet mottok en melding om at det brant i et tomt uthus på Møusalveien i Sortland. Noe senere fikk politiet også melding om at et hus... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i Svolvær – Fire personer evakuert

Politiet rapporterer om en brann i en fritidsbolig i Brennaveien i Svolvær ved midnatt. Fire personer evakuerte seg selv. Det skal ikke ha vært personskader. Boligen brant ned til grunnen og brannvesenet... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte i rundkjøring i Mo i Rana – Mistet førerkortet

Politiet i Mo i Rana kom over en bilfører som bedrev «sledding» i rundkjøringen ved Ranenget natt til onsdag. Bilføreren, en mann i 20 årene, ble fratatt førerkortet på stedet. Sak er... Les mer »
politi

ATV-ulykke på Løp i Bodø

Politi og ambulanse rykket ut til en ATV-ulykke på Løp i Bodø natt til tirsdag, melder politiet. Det skal være to personer som var involvert. En kvinne ble undersøkt av helsepersonell på stedet. Les mer »