politi

Tatt for fyllekjøring i Bodø sentrum – Mistet lappen

Det blir en kjedelig start på julen for en bilfører i Bodø. En bilfører ble nemlig stoppet av politiet i en promillekontroll i Bodø sentrum natt til torsdag. Kontrollen avdekket at bilføreren... Les mer »
up

Kjørte i grøfta rett ved Politihøgskolen

En bil er kjørt i grøfta i Mørkvedveien i Bodø, rett nedenfor Politihøgskolen. Politiet rapporterer at de er på stedet nå. Det skal ikke være personskade, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politibil

Slagsmål i drosjekøen i Bodø

Politiet rapporterer om et slagsmål i drosjekøen i Bodø sentrum natt til søndag. En person skal ha vært aktiv part og den andre kun forsvarte seg. Politiet grep inn i slagsmålet og... Les mer »
rakettutskytning

Lysfenomen var rakettutskytning fra Andøya

Politiet i Tromsø og Bodø mottok lørdag morgen en rekke nødmeldinger om lysfenomen som nødbluss og nødraketter og lignende på himmelen samtidig over store deler av Troms og Nordland, opplyser NRK. –... Les mer »
politi

Tre unge menn bortvist fra Bodø sentrum

Tre unge menn ble bortvist fra Bodø sentrum natt til lørdag, opplyser Nordland politidistrikt. Årsaken skal være at de lagde bråk. Politiet oppgir ikke mer utfyllende informasjon om hva slags bråk det... Les mer »
politihøgskolen

Forskere: Politiet har blitt fjernere fra folk

25 forskere har bidratt i ny bok om politireformer. To av forskerne fra Politihøgskolen mener de kan dokumentere at politiet er fjernere fra publikum enn før. I går lanserte forskerne Vanja Lundgren... Les mer »
politibil

Tilsyn av politiet i Bodø etter VG-oppslag om voldtektssak

Statsadvokaten i Nordland, Geir Fornebo, åpner tilsyn av voldtektsetterforskningen i Nordland politidistrikt i Tanja-saken fra 2015 som en av flere voldtektssaker etter et oppslag i VG. På bakgrunn av VGs sak om... Les mer »
fartsgrense

Ni tatt for råkjøring i Hunstad

Politiet gjennomførte en fartskontroll på riksveg 80 i Hunstad søndag kveld. Og det ble ingen liten fangst, hele ni bilførere ble tatt. Fartskontrollen var i en 60-sone og høyeste hastighet var 78... Les mer »
politibil

Falt ned fra trapp på julebord i Rana: Politiet etterforsker

Natt til lørdag falt en mann i 20-årene ned fra en trapp på et julebord Rana. Mannen ble fraktet til sykehus av ambulanse og senere flydd til Universitetssykehuset Nord-Norge i tromsø. Tilstanden... Les mer »
politi

To menn tatt for narkotika i Bodø sentrum

Det ble en kjedelig fredag kveld for to menn da de støtte på politiet. De to mennene (40 år og 25 år) ble pågrepet for besittelse av narkotika. Begge mennene ble satt... Les mer »