juleøl test

PODCAST: Det kommer til å bli utsolgt for juleøl i Bodø

Redaktør i Bodøposten.no, Gunnar Andreassen, og daglig leder i Gulating i Bodø, Stian Kristiansen, tester juleøl i vår siste podcast. Under podcasten går Bådin Bryggeri av med seieren. Men daglig leder i... Les mer »
juleøl test

PODCAST: Bådin Bryggeri i Bodø vinner test av årets juleøl

Mange har sikkert så smått startet juleforberedelsene, og det har begynt å komme julevarer i butikkene. Juleforberedelsene har også landets bryggerier gjort, for nå er juleølet nemlig i butikkene. Redaktør i Bodøposten.no,... Les mer »
nrk

NRK: «Gåten Orderud» har unike opptak fra retten

I dag er det premiere på «Gåten Orderud» på NRK. I TV-serien vises videoopptak fra lagmannsretten som aldri før er vist. Det journalistiske arbeidet med saken fortsetter på nrk.no og i podkast.... Les mer »
ntnu

PODCAST: Norge må bli med når vi drar til månen neste gang

I storfilmen «First Man» får vi bli med på Neil Armstrongs ti år med forberedelser før han ble førstemann på månen i 1969. Nå skal amerikanerne tilbake. Og Norge må bli med,... Les mer »
gulating glasshuset

PODCAST: Bedriftsleder i Bodø om Grandes kulturby-nei: Man kan ikke stole på politikere!

Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande ga nylig Bodø og Nord-Norge et nei til Bodø kommunes søknad for å bli Europeisk kulturby. Før søknaden var sendt. Trine Skei Grande viste til at... Les mer »
gulating øl

PODCAST: Vi kårer det beste ølet før julesesongen

Det begynner å bli kjøligere og om ikke så lenge kommer snøen og butikkene får tradisjonen tro inn julemat og juleøl. Bodøposten.no har fått besøk av daglig leder i Gulating i Bodø,... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene... Les mer »
strøm

PODCAST: Rekordhøye strømpriser i vente – Vedfyring et latterlig dårlig forslag!

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden nyheten om at vi kan få den høyeste strømprisen siden 2011 i vinter. Vi kan faktisk få priser opp mot 150 øre/KWh for sluttbrukeren i Norge,... Les mer »
radio nord norge

Bodøposten.no inngår samarbeid med Radio Nord-Norge

Nettavisen Bodøposten.no og radiokanalen Radio Nord-Norge har inngått et samarbeid om radiosendinger. Avtalen innebærer at Bodøposten.no sin podcast sendes på FM, DAB og andre kanaler som iTunes og Spotify, og Radio Nord-Norge... Les mer »
bodøposten

Bodøposten.no omtales i amerikanske medier

Bodøposten.no er ikke lengre bare en gratis nettavis, vi har en redaksjon som sammen med våre partnere også produserer og publiserer podcaster og video nyheter. Bodøposten.no sin ekspansjon fra nettavis til mediehus... Les mer »