posten

50 års oljeeventyr på historisk frimerke

Posten Norge gir ut frimerke for å markere 50 år med norsk oljevirksomhet. Det er Norges første med QR-kode og gir kunnskap om hva oljen har betydd for Norge. Mot slutten av... Les mer »
nokas

Nokas og Coor inngår en av Norges største vakt- og sikringsavtaler

Nokas får vakt- og sikringsoppdraget på Equinors rundt 500 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge. Coor er leverandør av Facility Management tjenester til Equinor og har ansvar for drift- og servicetjenester,... Les mer »
nfd

Skal lage ny havpolitikk

Regjeringen skal lage en oppdatert havstrategi, som bygger videre på regjeringens havsatsing. Nyheten slapp næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på Haramskonferansen i Møre og Romsdal 12. februar, hvor han holdt et innlegg om... Les mer »
Pandion Energy

Pandion Energy inngår samarbeid med Computas og Google

Pandion Energy har nylig igangsatt en digitaliseringssatsing og har inngått samarbeid med Computas og Google. – Vi er overbevist om at dette samarbeidet blir verdiskapende, sier Jan Christian Ellefsen, administrerende direktør i... Les mer »
nfd

Stødig vekst for norsk sjømat og havnæringene

Havnæringene skapte verdier for 680 milliarder kroner i 2017. Dette utgjør en tredjedel av den totale verdiskapingen i privat næringsliv. Havnæringene står for omtrent 11 prosent av den totale sysselsettingen i privat... Les mer »
nordea

Nordea: Veksten kan skyte fart i norsk økonomi

På tross av uro i finansmarkedene, lavere oljepris og nedjusterte vekstanslagene for verden rundt oss, er det fortsatt utsikter til god vekst i Norge.  Oljeinvesteringene vil øke kraftig i år, boligbyggingen er... Les mer »
dnv

Norsk olje- og gassindustri er sikre på vekst i 2019

En omfattende studie fra DNV GL viser at mer enn tre fjerdedeler (77 %) av lederne i den norske olje- og gassindustrien er sikre på at industrien vil vokse i året som kommer.... Les mer »
bomstasjon

LESERINNLEGG: Folk med dårlig råd betaler for elbil-adelen!

Fakta, og litt historikk: i 50- og 60-årene hadde vi ikke olje-industri. Og veiene som ble bygget, var en oppgave som naturlig hørte inn under det statlige og kommunale ansvar. Og noen... Les mer »
tess

TESS passerte tre milliarder i omsetning i 2018

TESS as omsatte slanger og tilhørende utstyr for over tre milliarder kroner i 2018. Olje- og havbruksnæringen er driverne. Omsetningsøkningen har vært størst i TESSregionene Vest og Nord. Det er oljerelaterte aktiviteter... Les mer »
ngu

Nordland: Mer olje sør enn nord

Nordland III sør for 67. breddegrad har etter alt å dømme beholdt mer olje og gass i antatte reservoarer enn Nordland VI utenfor Lofoten. – Gjentatte bevegelser i undergrunnen nord i Nordland... Les mer »