politi

Kvinne kraftig forslått av mann i Øksnes

Politiet rapporterer at en kvinne i 20-årene skal ha blitt kraftig forslått i ansiktet av en mann i 30-årene natt til søndag. Hendelsen skjedde i Øksnes. Kvinnen skal har vært kraftig forslått,... Les mer »
lofoten hav

Årets kulturminnedagspris tildeles Øksnes kystlag og Nærsnes kystlag

Kulturminnedagsprisen går i 2019 til to vinnere: Øksnes kystlag i Nordland og Nærsnes kystlag i Buskerud. Vinnerne ble offentliggjort søndag kl. 12.00. Kulturminnedagsprisen er en høythengende pris for arrangører av kulturminnedagene, og... Les mer »
lofoten hav

Øksnes kystlag nominert til årets Kulturminnedagspris

I forbindelse med årets kulturminnedager som arrangeres i tidsrommet 7. – 15. september deler Kulturvernforbundet ut Kulturminnedagsprisen til en lokal arrangør som enten ved årets program og/eller ved innsats over tid best... Les mer »
lofoten hav

Søk etter savnet fisker i Øksnes slutt

Onsdag avsluttet politiet formelt søket etter den savnede fiskeren Truls Johansen, etter nesten 6 uker med intens leting i farvannet mellom Skipnes og Myre i Øksnes. Privat søk vil trolig pågå noe... Les mer »
dårlig vær

Likhunder har markert i søket etter savnet fisker i Øksnes

Bodøposten.no trykket i slutten av juni nyheten om at fiskeren Truls Johansen fra Myre var savnet i farvannet rundt Øksnes. For to uker siden ble letekasjonen gjenopptatt etter å ha blitt avblåst.... Les mer »
dårlig vær

Politiet gjenopptar søk etter savnet fisker i Øksnes

Bodøposten.no trykket i slutten av juni nyheten om at fiskeren Truls Johansen fra Myre var savnet og at en leteaksjon omkring øyene i Øksnes var i ferd med å bli trappet ned... Les mer »
mast elektrisitet

Pengene strømmer inn til Vesterålskraft

Vesterålskraft AS fikk et overskudd på 17 millioner i fjor og deler snart ut 8,5 millioner i aksjeutbytte til sine eierkommuner, Øksnes, Bø og Sortland. Vesterålskraft investerte dessuten kraftig i fjor. I... Les mer »