nrk

«22. juli» har rundet én million seere

I dramaserien «22. juli» på NRK følger vi fem hovedkarakterer. På hver sin måte blir de involvert i konsekvensene av terrorhendelsene i Regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli 2011. – Det er... Les mer »
nrk

Else Kåss Furuseth og Markus Neby får talkshow på NRK

Lørdag 29. februar er det premiere på «Kåss til kvelds» på NRK1 og i NRK TV. Programmet, som er under utvikling, blir et humoristisk talkshow med kjente gjester. Den folkekjære komikeren og... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Tidligere kommuneansatt i Nordland tiltalt for overgrep på rådhuset

Ifølge en tiltale låste en tidligere kommuneansatt mann døra til kontoret på rådhuset og forgrep seg på jente som på det tidspunktet var under 16 år for rundt 10 år siden, ifølge... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Ansatt på Bodø videregående skole tiltalt for sex med tre elever

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre elever, opplyser NRK. Opprinnelig var tiltalen to fornærmede,... Les mer »
vinter fjell

Stor snøskredfare i hele Nordland

Fra mandag varsles det om stor snøskredfare for hele Nordland, med unntak av Lofoten og Vesterålen, ifølge NRK. I alt skal det være varsel med faregrad 4 for totalt ni regioner i... Les mer »
ferge

Høye fergepriser langs Helgelandskysten vekker reaksjoner

Nordland fylkeskommune skrur fergeprisene opp til sommeren langs den populære Helgelandskysten, dette vekker reaksjoner blant reisende og næringsliv, ifølge NRK. Fergeprisene økte med opptil 45% fra 1. januar 2020, og til sommeren... Les mer »
politi

Kjørte av veien i Misvær uten førerkort – Mistenkt for ruskjøring

Utrykningspolitiet kom lørdag formiddag over en bil som hadde kjørt av veien i Misvær i Bodø kommune, ifølge NRK. Men det viste seg snart at det var andre problemer. Sjåføren, en mann... Les mer »
musikk party

Anna Jæger med låta «How About Mars» oddsfavoritt før MGP-semifinalen

Da oddsen for Øst-Norge ble sluppet tidligere i uken ble Oslo-jenta Anna Jæger utpekt som underdog, men nå, før semifinaledagen, er det «How About Mars» som er oddsfavoritt til å gå til... Les mer »
møte

Hålogalandsrådet etablert

I dag ble det første møtet i Hålogalandsrådet avholdt. Rådet består av ordførerne i Sør-Troms samt Evenes og Narvik i Nordland, opplyser NRK. Hålogalandsrådet er blant annet ment å fungere som en... Les mer »
bedrift lønn avtale

Ny rapport: Nordlendinger er lønnstapere

I en fersk rapport fra Kunnskapsparken presenteres tall som viser at nordlendinger er lønnstapere. Innbyggerne i Nord-Norge tjener dårligere enn landsgjennomsnittet, selv for samme type jobber. Hvis du i tillegg er kvinne, tjener du dårligst av... Les mer »