nrk

NRK-serien «Twin» til BBC og ARD

Allerede før «Twin» har hatt premiere i Norge, er serien solgt til BBC. Spenningsdramaet skal også vises på Tysklands største TV-kanal, ARD. «Twin» har premiere på NRK1 og i NRKs strømmetjeneste NRK... Les mer »
nrk

Ronny leder årets P3 Gull

30. november skal Norges beste artister hylles med en egen feiring under P3 Gull 2019. NRK P3s egne Ronny Brede Aase leder showet. Lørdag 30. november kjører årets P3 Gull-show i gang... Les mer »
plast søppel

Fikk 850.000 for strandrydding i Helgeland – Brukte penger på fest og shopping

En forening på Helgeland fikk flere hundre tusen for å rydde søppel. Men titusener av kroner gikk til alkohol, snus, klær og oktoberfestpass. Nå anmelder Miljødirektoratet to personer, opplyser NRK. En forening... Les mer »
jernbane

Godstog mellom Bodø og Oslo bruker to timer mer enn for 17 år siden

Hver morgen og kveld kommer et godstog inn til Bodø stasjon. Toget har da brukt 22 timer og 47 minutter på reisen fra Alnabru i Oslo, opplyser NRK. Det er hele to... Les mer »
nrk

TV-aksjonen 2019: Her er årets programledere

Robert Stoltenberg, Ingrid Gjessing Linhave og Mikkel Niva er trioen som leder sendingen for årets TV-aksjon. Søndag 20. oktober er det igjen klart for TV-aksjonen. Inntektene i år går til Cares arbeid for å skape bedre liv for... Les mer »
esso

Mann i 40-årene død etter arbeidsulykke på Esso i Bodø

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om at det var en arbeidsulykke på Esso på Tverlandet i Bodø fredag kveld. En mann i 40-årene døde desverre av skadene. Pårørende er varslet og følges... Les mer »
arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet mister halvparten av ordførerne i Nordland

En gjennomgang av kommunene i Nordland viser at Ap ligger an til å miste rundt halvparten av ordførerne etter valget. Senterpartiet ser ut til å doble sitt antall, opplyser NRK. I 33... Les mer »
nrk

1.465.000 så Warholm ta VM-gull

Seertallene for VM i friidrett mandag er klare: over én million seere i snitt. – Det er sjelden vi ser slike TV-tall, sier sportssjef i NRK. Mandagens VM-program hadde i snitt 1.007.000... Les mer »
tv nyheter nrk

NRK søker nytt hovedkontor

NRK søker nå etter tomt til et nytt hovedkontor i Oslo-området. Det skjer samtidig med at eiendommen på Marienlyst legges ut for salg. – Det er avgjørende at NRK får nye og... Les mer »
nrk tv

Slik blir VM i friidrett 2019 på NRK

Fredag 27. september starter verdensmesterskapet i friidrett i Qatars hovedstad, Doha. NRK sender hele mesterskapet. – VM i friidrett er blant de aller største idrettsarrangementene i verden. Vi gleder oss til å... Les mer »