hes

Maj Britt Andersen i samarbeid med Lars Saabye Christensen, Truls Mørk og KORK

Maj Britt har sunget seg inn i den norske folkesjelen med sine mange plater for barn og unge. Nå er hun klar med et album for voksne med tekster av Lars Saabye... Les mer »
logo apsmyra

Glimt best av alle – På økonomi

Norges Fotballforbund har nylig presentert de halvårlige tallene i norske fotballklubber, hvor de rangerer klubbenes økonomi i rød, gul eller grønn sone. Bodø/Glimt er noe engang i grønn sone, noe klubben har... Les mer »
dab radio

Stabil utvikling i nasjonal radiolytting i 2018

Mange har regnet med at radiolyttingen ville øke inn mot 2019, for så å stabilisere seg. Ferske lyttertall fra Medietilsynet viser ingen tendens til en slik økning. – Utviklingen i 2018 har... Les mer »
gulating glasshuset

PODCAST: Bedriftsleder i Bodø om Grandes kulturby-nei: Man kan ikke stole på politikere!

Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande ga nylig Bodø og Nord-Norge et nei til Bodø kommunes søknad for å bli Europeisk kulturby. Før søknaden var sendt. Trine Skei Grande viste til at... Les mer »
nrk

Disse leder MGPjr 2018

Sigrid «Siggen» Velle Dypbukt elsker MGPjr og syns det er noe av det aller kuleste NRK lager. Og ja, hun er nervøs. – Jeg er alltid nervøs når jeg gjør nye ting.... Les mer »
Foto: Røed

Byggeskandale for Nordlandssykehuset

Arbeidet med å renovere hovedbygget ved Nordlandssykehuset koster 143 millioner kroner mer enn planlagt, opplyser Bodø Nu. Nå kan ikke sykehuset finansiere den videre byggingen og varsler full byggestans, opplyser NRK. Årsakene... Les mer »
e-sigarett

Politiet i Bodø frykter e-sigaretter fører til mer cannabisbruk

Etter en større aksjon på Bodø videregående skole grunnet mistanke om narkobruk, melder Politiet i Bodø nå at de frykter at e-sigaretter kan gjøre det enklere for ungdom å starte med cannabis.... Les mer »
nord universitetet

Nord universitet kan bli nedgradert

Nord universitet i Nordland har fått kritikk fra både Kunnskapsdepartementet og Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT). I løpet av det neste året skal derfor universitetsstatusen opp til vurdering, opplyser NRK.... Les mer »
konkurranse

Bodkar Bruins vant tidenes første Bodøstafett

Kampen stod mellom Bodø Bauta og Bodkar Bruins under den første Bodøstafetten som gikk av stabelen i Bodø sentrum lørdag formiddag. På siste runde var det Bodkar Bruins, med ankermann Håvard Jeremiassen,... Les mer »
hes

MUSIKK: Eva Weel Skram – Finne Heim

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og nå har hun sluppet sitt første album med... Les mer »