nrk vm alpint

Alpin-VM på NRK samlet norske seere

Flere norske medaljer og avskjedsrennet til Aksel Lund Svindal bidro til at VM i alpint i Åre ble et av de beste verdensmesterskapene for Norge både sportslig og seertallsmessig. Aksel Lund Svindals... Les mer »
Stine Sofies Stiftelse

Kritikkverdig avgjørelse i Jemtland-saken

NRK melder at tingretten nå har opphevet besøksforbudet den drapsdømte Svein Jemtland har vært ilagt ovenfor sine barn. Stine Sofies Stiftelse mener tingrettens avgjørelse er kritikkverdig. – Jeg blir sjokkert og lei... Les mer »
tv nyheter nrk

NRK integreres i Telenors T-We-løsning

NRKs app er allerede tilgjengelig for kundene. Nå blir det enda enklere å finne innholdet fra NRK når Telenor i tillegg legger alle NRKs kanaler inn i Ukesarkivet. Dermed blir NRKs programmer... Les mer »
sesong 1

Julie Bergan og Tarjei Strøm leder Spellemannprisen 2018

30. mars går Spellemannprisen 2018 av stabelen på Chateau Neuf i Oslo. Sendingen går på NRK1 og nå er det klart at det er Julie Bergan og Tarjei Strøm som skal lede... Les mer »
nrk

Her er årets Melodi Grand Prix-artister

Bodøposten.no trykket i desember nyheten om at Heidi Ruud Ellingsen blir ny programleder for Melodi Grand Prix sammen med Kåre Magnus Bergh. I helgen hadde også Bodøposten.no live-sending med NRK der de... Les mer »
arbeiderpartiet

Ann-Kristin Moldjord ny leder i Bodø Arbeiderparti

Bodø Arbeiderparti holdt årsmøte i helgen, og har valgt nytt styre. Ann-Kristin Moldjord er ny leder, og Knut Ole Nordlie er ny nestleder, opplyser partiet på Facebook. Tidligere leder i Bodø Ap... Les mer »
mikrofon musikk tale

Cecilie fra Bodø videre i The Voice

Cecilie Haukland (33) fra Bodø gikk fredag kveld videre på audition i sangkonkurransen The Voice som går på TV2, ifølge NRK. Cecilie fra Bodø sang låten «Vi er perfekt men verden er... Les mer »
nrk

LIVE: Se årets Melodi Grand Prix-artister

Det er snart tid for den norske runden av Melodi Grand Prix. og i dag kl. 12.00 kan du se lanseringen av alle de norske artistene på Bodøposten.no. Etter nyhetene på NRK2... Les mer »
fly nordland

Skal styre 15 flyplasser fra Bodø

Om noen få dager starter byggingen av verdens største senter for fjernstyrte tårn, som skal ligge i Bodø, opplyser NRK. Ingen andre sentre i verden vil betjene så mange flyplasser, senteret skal... Les mer »
lofoten reine

NRK: Norsk torsk sendes til Kina og fylles med vann og kjemikalier

I en fransk TV-dokumentar avslører France 5 hvordan norsk torsk sendes til Kina og fylles med kjemiske tilsettingsstoffer og vann, før den returneres til Europa, ifølge NRK. DDokumentaren gikk i beste sendetid... Les mer »