nrk

NRK Sommeråpent drar på camping

I seks uker skal Sommeråpent-redaksjonen feire campinglivet. Fra Fevik i sør til Alta i nord skal vi jakte på den nostalgiske sommerfølelsen, leke og oppdage Norge som ferieland. I fjor vandret Lars Monsen gjennom... Les mer »
langrenn vinter ski

Vintersport: NRKs bud nådde ikke opp

NENT-Group har kjøpt de nordiske rettighetene til deler av FIS-verdenscup og VM nordisk og alpint for hele Skandinavia. Avtalen gjelder fra sesongen 2021/22 og fem år fremover. Rettighetene, som nå er solgt... Les mer »
nrk

NRK-serien Exit vant internasjonal TV-pris

Den nye, norske dramaserien Exit har vunnet prestisjefylt pris under seriefestivalen Series Mania. – Utrolig stas, sier serieskaperen. TV-serien, som har premiere til høsten på NRK, vant lørdag kveld prisen International panorama... Les mer »
nrk

Mer eliteseriefotball i NRK Sport

Søndag 31. mars er en utvidet versjon av 4-4-2 Radiosporten tilbake – i 2019 i ny drakt, med fotballfrelste Thomas Aune og Aleksander Schau som programledere. Eliteseriefotball favner bredt og er viktig... Les mer »
nrk

NRKs lisensavdeling i Mo i Rana avvikles som følge av ny finansieringsordning

Kulturdepartementet orienterte torsdag formiddag NRK om at dagens kringkastingsavgift blir erstattet med en ny finansieringsordning med virkning fra 1. januar 2020. Endringen medfører at NRKs lisensavdeling blir avviklet. Beskjeden ble gitt i... Les mer »
læring lærer klasse

Lærer på Bodø videregående skole angrepet av elev

Onsdag ble en lærer på Bodø videregående skole angrepet og dyttet av en elev ved skolen, opplyser NRK. Angrepet skal ha blitt filmet med smarttelefon og deles nå blant elever i Bodø... Les mer »
nrk

Gode seertall for skiskytter-VM

På det meste fikk åtte av ti tv-seere med seg NRKs direktesendinger under VM i skiskyting i Öresund. Det er herrestafetten sist lørdag som topper seerstatistikken for mesterskapet. Etter verdensmesterskapet i skiskyting... Les mer »
nrk

Melodi Grand Prix utvides med fem semifinaler

I forbindelse med at Melodi Grand Prix har 60-årsjubileum i 2020 blir det hele seks lørdager med Norges største musikkshow. – Vi slår på stortromma når vi skal markere jubileet til MGP.... Les mer »
nrk

Den nye krimserien «Livstid» på NRK vil fornye sjangeren

Serien vil handle om politietterforsker Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe andre kollegaer ertende kaller for B-laget. Vi møter Woll først som en kvinne i sekstiårene mens hun soner en lang fengselsstraff.... Les mer »
brannfare leirbål

Miljøaktivister brant varder for oljefritt Lofoten

Fra Mandal i sør til Alta i nord tente miljøvernere bål lørdag for gi beskjed om hva de synes om oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. opplyser NRK. I alt skal miljøaktivister... Les mer »