nrk

Her er deltakerne i Mesternes mester 2020

Ti tidligere medaljegrossister reiser til Kroatia i september for å kjempe om tittelen Mesternes mester på NRK. Her er deltakerne. NRKs mest sette programserie skal snart i gang med innspillingen av sin... Les mer »
nrk

Agnete «Agnetesh» Husebye er årets youtuber

Gullsnutten er en årlig prisutdeling som hyller norske youtubere. Torsdag kveld ble 32 nominerte til ni vinnere. I tillegg ble den aller gjeveste prisen, «Årets youtuber», delt ut. – Årets finalister imponerer... Les mer »
nrk

Folkemøtet videre til Lofoten

22. august skal det handle om distriktspolitikk og kommunale tjenester fra Sakrisøy i Moskenes kommune i NRK. NRK sender direkte valgdebatt med programleder Ingerid Stenvold fra idylliske Sakrisøy i Moskenes kommune i... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Denne videoen vil NRK aldri vise deg

Denne videoen vil NRK aldri vise deg, for det passer meget dårlig i bildet de forsøker å skape av din plikt og skam ovenfor disse «stakkars» migrantene. Av Lena Andreassen, samfunnsdebattant og... Les mer »
nrk

Klart for NRKs folkemøte i Tromsø

Studenthuset Driv i Tromsø er første stopp for NRKs fem folkemøter i tiden før valget i år. NRK arrangerer fem folkemøter på ulike steder i landet under årets valgkamp, og det første... Les mer »
nrk

Slik blir valgdekningen på NRK

Kommune- og fylkestingsvalgene belyses med temaer og politikere fra hele landet. Det blir blant annet partilederdebatter for hele familien, folkemøter og valg-gaming i beste sendetid. – Gjennom en stor om omfattende valgdekning over... Les mer »
fotball kunstgress

Grand Bodø tapte mot Byåsen

Grand Bodø tapte 0-1 hjemme i Nordlandshallen mot trondheimslaget Byåsen søndag kveld. Grand ligger dermed på 8. plass i kvinnenes nest øverste divisjon, opplyser NRK. De har fire poeng ned til nedrykksplass.... Les mer »
tog

– Kan tidligst åpne Nordlandsbanen mandag kveld

Arbeidet med å reparere Nordlandsbanen pågått siden torsdag kveld. Bane Nor håper å åpne sporet igjen mandag kveld, men regner med forsinkelser også da, opplyser NRK. – Vi er ferdig med å... Les mer »
sommer varmt

Varmerekord i Bodø

Det er kjempevarmt i hele Nordland for tiden, og flere steder har det blitt satt varmerekord i dag. Også i Bodø er det satt varmerekord. Bodø har slått sin gamle rekord, med... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Skammelig jødehat fra NRK

Gjennom mange år har vi observert de stadig tilbakevendende og sesongpregede angrepene i norske medier på det som har med jøder og Israel å gjøre.  Det har særlig vært merkbart når det nærmer... Les mer »