jylepynt nisse

Ny undersøkelse: Nordmenn bruker mer penger på julehandel i år

Nordmenn har planer om å bruke 14% av sin disponible inntekt på julehandel som er en økning fra fjoråret hvor andelen lå på 13.4 %. Norge ligger like bak Sverige, hvor svenskene... Les mer »
klær mote produksjon

Sterk vekst i norsk tekstilindustri

Over en treårsperiode har norsk tekobransje økt lønnsomheten med hele 85 prosent. De siste 12 månedene omsatte bransjen for nesten 10 milliarder kroner. I 2017 leverte norske tekstil,- konfeksjons-, sko- og sportsutstyrsprodusenter... Les mer »
tv3

«Klovn»-Casper med ny TV-serie i Norge

«Klovn»-skaper og skuespiller Casper Christensen kommer med en splitter ny TV-serie som er spilt inn i Norge. «Unnskyld Norge» er en fiktiv dokumentarserie som viser danskens forsøk på å bli berømt i... Les mer »
mast elektrisitet

Ny undersøkelse: Misfornøyde med norske strøm- og nettselskaper

Etter mange år med oppgang så faller tilfredsheten og lojaliteten til norske strømforbrukere markant. Et år med relativt høye strømpriser, mye vær og mange strømbrudd har bidratt til at tilfredsheten med kraftleverandørene... Les mer »
kompetanse norge

8000 innvandrere tok norskprøven i 2018

Nær 8000 innvandrere kan ta seg en velfortjent pust i bakken etter å ha gjennomført årets siste norskprøver. Prøven blir stadig viktigere. – Norsk språk åpner døren til integrering, utdanning og jobb,... Les mer »
innovasjon norge

Nye filmer skal bidra til å trygge skisesongen

Toppturer på ski i Norge blir stadig mer populært, både blant norske og utenlandske skientusiaster. Samtidig har det vært en økning i antall snøskredulykker. Nå lanserer Innovasjon Norge en ny informasjonskampanje som... Les mer »
irobot

Mer enn 500.000 iRobot robotstøvsugere solgt i Norden

– Rett før Black Friday har vi rundet 500.000 solgte iRobot Roomba robotstøvsugere på det nordiske markedet. Det er en milepæl, som vi hos Witt er stolte over, sier Ida Birgitte Holm,... Les mer »
islam

LESERINNLEGG: Norge bruker stemme med de islamske statene i FN

Hvert år innleder FN adventstiden med å vedta en stor bunke med sterkt Israel-fiendtlige resolusjoner. Norge har lenge og konsekvent stemt sammen med det automatiske flertallet som de islamske statene har i... Les mer »
harald

Virke: Grensehandelen holder seg stabilt høy

Nye tall fra SSB viser at nordmenn handlet for 15.3 milliarder kroner på dagsturer til utlandet de siste 12 månedene. Den digitale grensehandelen kommer i tillegg, og er ikke med i SSBs... Les mer »
youtube norge

Dette er årets mest sette YouTube-videoer i Norge

Vi jodlet, danset BlimE-dansen og kranglet om et lydklipp. Men mest av alt så vi på Sommerkroppen til Mads Hansen. En eks-fotballspilleren fra Drammen har trollbundet det norske YouTube-publikummet med bar overkropp... Les mer »