penger regnskap

LESERINNLEGG: Korrupsjon i FN ingen hindring for Norge

Fra tid til annen dukker debatten om FNs hjelpeorganisasjon UNRWA opp i mediene, kanskje ikke så ofte i Norge, men det skjer i utlandet ettersom de skandalene denne organisasjonen har vært beheftet med,... Les mer »
kaffe te mineralvann

Grensehandelen en gylden mulighet for regjeringen

68 pst. av befolkningen er enig i at grensehandel i Sverige fører til tap av norske arbeidsplasser og inntekter til det norske samfunnet. Særlig de som stemmer på regjeringspartiene ser konsekvensene av... Les mer »
nfd

Skal utrede formueskattens virkninger

Nærings- og fiskeridepartementet ønsker å se nærmere på hvordan formuesskatten faktisk påvirker bedrifter og bedriftseiere. – Mange norske næringslivsaktører, gründere og eiere av små og mellomstore bedrifter mener at formuesskatten har negative... Les mer »
tess

– Kommunene må bruke bestillermakta!

– Kommunene og andre offentlig etater kan i langt større grad bruke bestillermakta for å styrke næringslivet i lokalsamfunnene. Det bør være et viktig moment når MEF og kommune-Norge under Arendalsuka debatterer... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Rettsikkerheten i Norge må bedres

Etter å ha fått flere spørsmål vedrørende rettsikkerheten i Norge vil jeg si følgende: Demokratenes mener bestemt at alle mennesker i Norge skal ha friheter og rettigheter, slik som ytringsfrihet, trosfrihet og... Les mer »
Norges Hyggeligste Håndverker

Emil Pettersen fra Lofoten kan bli Norges Hyggeligste Håndverker

Håndverkere fra hele Norge konkurrerer i disse dager om den gjeve tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2019. Kampanjen har skapt engasjement over hele Norge og de nominerte har foreløpig fått mer enn 102... Les mer »
nornickel

Nytt mobilt miljølaboratorium satt i drift på Kola-halvøya

En unik ekspedisjonsbil vil delta i mange miljøprosjekter i Nordvest-Russland som er en del av EU-programmet Kolarctic CBC 2014-2020. EU-programmet støtter samarbeid mellom Finland, Sverige, Norge og Russland. Miljø-kjøretøyet vil særlig bli... Les mer »
varme termometer været

Varmeste tropenatt noen gang i Sømna i Nordland

Tettstedet Berg i Sømna kommune i Nordland fikk natt til søndag 28. juli den varmeste tropenatten noensinne i Norge, melder flere medier. Temperaturen på Sømna-Kvaløyfjellet var ikke under 26,1 grader natt til... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Norge selges bit for bit

Demokratene vil videreutvikle Norge som et fritt, selvstendig land som er eid og styrt av Norges innbyggere. Vern om liv og trygghet for alle vil sikre et samfunn preget av medmenneskelighet. Av:... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Norsk gass redder klimaet

Det er noen som absolutt skal legge ned norsk petroleumsindustri. I klimaets navn skal Norge gå foran ved å avslutte all produksjon av olje og gass. Flere bruker også økonomi som begrunnelse for... Les mer »