foredrag taler

Gir nytt liv til tingene dine etter skadeoppgjør

I Sverige forlenger man livet til 90 prosent av gjenstandene som kommer inn etter et forsikringsoppgjør. Nå skal Codan Forsikring samarbeide med svensk selskap for å få til det samme her i... Les mer »
telia norge

Sterkt tredje kvartal for Telia Norge

For to uker siden ble det kjent at Konkurransetilsynet godkjente Telias oppkjøp av Get TDC Norge. Det nye selskapet vil bli en sterk utfordrer i Norge og tar mål av seg til... Les mer »
swastika

LESERINNLEGG: Quislings barn

Israels tidligere ambassadør Raphael Schutz vakte debatt og harme da han karakteriserte en del nordmenn som «etterkommere av Quisling som man vel kan forvente en industri full av løgner og antisemittisme fra.»... Les mer »
nærings- og fiskeridepartementet

Enighet om norsk-russisk kvoteavtale for 2019

Norge og Russland er enige om fortsatt bærekraftig forvaltning av de viktige fellesbestandene i Barentshavet. – Etter nok en runde med konstruktive og gode fiskeriforhandlinger med Russland er jeg fornøyd med at... Les mer »
stokke

Coop har Norges beste omdømme!

Coop går til topps på Ipsos omdømmeundersøkelse av de største selskapene i Norge. Aldri før har befolkningen hatt et bedre inntrykk av Coop. 84 prosent av de spurte i Ipsos store omdømmeundersøkelse... Les mer »
hus hytte sommer norge

Moderat boligprisutvikling i hele landet

Eiendom Norge utgir i dag boligprisstatistikk for tredje kvartal 2018 i syv regionsrapporter, henholdsvis Viken m/Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder og Rogaland, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. – Eiendom Norges regionsrapporter for... Les mer »
babylon herland

Ny bok: Hanne Nabintu Herland – Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet

Hanne Nabintu Herland er en kjent media-størrelse i Norge. Hun er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden The Herland Report og en nett-TV kanalen på YouTube, som når millioner årlig. Siste årets... Les mer »
stine sofies stiftelse

LESERINNLEGG: Hvem stiller du til valg for?

Dette er til deg som stiller til valg i 2019. Til deg som vil gjøre jobben for de mest sårbare i din kommune. Lokalpolitikere er opptatt av folkehelse, og vold og overgrep... Les mer »
frivillighet norge

Nye tall: Frivilligheten skaper verdier for 132 milliarder

Ideelle og frivillige organisasjoner skaper verdier for hele 132 milliarder kroner, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. Dette er like mye som 4,7 prosent av BNP for fastlands-Norge. Ifølge det nylig framlagte... Les mer »
flyplass reise ferie

Flere passasjerer og fullere fly i september

Nesten 5 millioner mennesker fløy til eller fra Avinors lufthavner i september, en oppgang på nesten tre prosent sammenlignet med samme måned i fjor. 4 948 000 passasjerer fløy til eller fra... Les mer »