bygg reis deg

Norske byer og lokalsamfunn skal bli smartere

For å takle de store og komplekse utfordringene Norge står overfor de kommende årene må kommuner ta i bruk smart teknologi og bli mer miljøvennlige. Et nasjonalt veikart for smarte og bærekraftige... Les mer »
bygg reis deg

Byggenæringens Ærespris 2019 til Kjetil Thorsen fra Snøhetta

Snøhetta- sjefen vinner prisen for sin ekstraordinære innsats over tid for å fremme og bidra til positiv utvikling for byggenæringen både nasjonalt og internasjonalt, sier styreleder i Bygg Reis Deg, Carl Otto... Les mer »
kasakhstan

LESERINNLEGG: 75 år siden kasakhstanske soldater falt i slaget om Nordkalotten

I oktober er det 75 årsdagen for Sovjetunionens Petsamo-Kirkenes operasjon i nordområdene. Denne er en viktig milepæl i andre verdenskrigs historie fordi den faktisk markerte slutten på krigen i den sovjetiske delen... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Dugnader for felleskapet!

I Norge har vi en lang tradisjon når det kommer til å være hjelpsomme. En stereotypisk nordmann er alltid behjelpelig ovenfor sine venner, bekjente og lokal samfunnet. Vi er genuint interesserte i... Les mer »
bolig fjord natur

Bigblu leverer superraskt satelitt bredbånd i Norge

Bredbånd over satellitt begrenser den digitale forskjellen mellom by og distrikter i Norge. Spesielt vil dette være viktig når vi nå vet at ADSL nettet vil bli lagt ned i løpet av... Les mer »
seilbåt sommer

Norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Norge

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som... Les mer »
Glass og Fasadeforeningen

Produserer smarte glass i Norge

CG Glass Vennesla og Smart Glass AS har fått enerett på produksjon, distribusjon, markedsføring og salg av forblendingsglass fra Dream Glass Group i Norge og Danmark. – For norsk glassindustri er dette... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Ekstremister bak boikott av Israel

Boikottbevegelsen BDS som har en av sine mest aktive aksjonsgrupper i Norge, er stadig opptatt av å hindre norske kunstnere og kulturpersonligheter i å dele sin kunst med innbyggerne i den jødiske staten... Les mer »
arbeid data nett

Enklere å beskytte ideer i Norge

Nå blir det enklere for utenlandske næringsdrivende å søke om rettigheter til oppfinnelser, varemerker og design i Norge. Patentstyret er blant landets første til å åpne Altinn for utenlandske brukere. Den nye... Les mer »
sommer

Rekordstor vekst i Airbnb-utleie i sommer

Airbnb fortsetter å vokse i Norge, og nådde nye høyder denne sommeren. Nordmenn tjente 1,1 milliarder kroner på utleie gjennom Airbnb i sommer. Totalt var det 2 212 000 solgte romdøgn via... Les mer »