forex aksjer fond

Fingerprint-fest blant Nordnets profesjonelle tradere

I tillegg til å være en dominerende aktør blant private sparere har også Nordnet en stor andel av de private profesjonelle kundene, de såkalte «daytraderne». Oktober måned har vært preget av kvartalstall... Les mer »
børs

«TINA-effekten» påvirker fondskunder

Nordets fondskunder nettokjøpte aksjefond for 100 millioner i oktober. Nordnets spareøkonom tror «Tina-effekten» – «There Is No Alternative» – er en av forklaringene på aksje-optimismen. Oktober ble nok en sterk børsmåned, og... Les mer »
penger

Nordnet betaler 1,3 millioner til kunder i aksjelånsprogrammet

I dag utbetaler Nordnet over 1,3 millioner kroner fra aksjelånsprogrammet, som ble lansert i mars. Utbetalingen gjøres hvert kvartal, og er 260 prosent høyere enn forrige kvartal.  – Aksjelånsprogrammet har blitt den... Les mer »
nordnet

Voldsom omsetning blant Nordnet sine profesjonelle traderkunder

I tillegg til å være en dominerende aktør blant private sparere har også Nordnet en stor andel av de private profesjonelle kundene. De såkalte «daytraderne».  September måneden var nok en måned med... Les mer »
bjørn erik

Fondskundene kjøper kombinasjonsfond og eiendomsfond

Nordnets fondskunder virker usikre på børsutviklingen fremover. I september nettosolgte de både aksjefond og rentefond, og økte investeringene i kombinasjonsfond og defensive aksjefond, som eiendomsfond og lavbetafond. September ble nok en sterk... Les mer »
aksjer valuta fond

Solfeber blant private aksjonærer på Oslo Børs

Selv om september måned vil stå igjen som en av historiens mest dramatiske månedene for verdens oljemarked, var det solfeber for private investorer hos Nordnet. Scatec Solar er månedens mest kjøpte aksje,... Les mer »
bjørn erik

Schizofrent marked gjør fondskundene nervøse

Mens Nordnets fondskunder storkjøpte aksjefond i juli, solgte kundene omtrent like mye i august. Rentemarkedet spår resesjon og børsfall, men de globale aksjemarkedene er tett på all time high.  Nordnets privatkunder nettosolgte... Les mer »
nordnet

Ingen sommerferie for Nordnets fondskunder

Til tross for at juli måned er en av de roligste i handelsmånedene i året, har ikke dette stoppet fondskundene. Med en solid oppgang på verdens børser har fondskundene fått god valuta... Les mer »
nordnet

Nordnet: ESG er ut – olje er tilbake

Selv om juli måned vanligvis er rolig på børsen, har ikke Nordnets kunder tatt ferie fra børsen. Etter en lang periode med dominans av grønne aksjer, er det store tunge selskaper som... Les mer »
nordnet

Rekordmange investerer i Nel

Nel har vært i fokus i juni måned. Etter to store nedsalg fra sentrale investorer, kombinert med en dramatisk eksplosjon på deres hydrogenstasjon i Sandvika har aksjen hatt en ekstrem måned. Privatpersoner... Les mer »