nordea

Nordea: – Veksten avtar i norsk økonomi

Mer moderat utvikling i norsk økonomi, men gode lønnsoppgjør vil kunne gi vekst i forbruket fremover, ifølge Nordea. De tre siste årene har vært svært gode år for norsk økonomi. Veksten har... Les mer »
nordea

Nordea rangert som beste bedriftsbank i Norden

Nordea ble nok en gang kåret til beste bedriftsbank av store nordiske bedriftskunder i Prospera-undersøkelsen for 2019 med en rekordhøy kundetilfredshet. Det er tredje år på rad at Nordea blir valgt som... Les mer »
forbrukslån

Hver fjerde kunde misfornøyd med banken sin

Bankbransjen er i stadig endring. Ny teknologi og innovative løsninger har satt sitt preg på bankopplevelsen. Men hvilken effekt har disse endringene hatt på bankenes kundetilfredshet? Ifølge studiene til EPSI er det... Les mer »
nordea

Nordea deltar i felles klimaløfte

I forbindelse med FNs klimamøte, som arrangeres dagen etter lanseringen av prinsippene for ansvarlig bankdrift, kunngjorde Nordea og 30 andre banker som har sluttet seg til prinsippene, et felles klimaløfte – Collective Commitment... Les mer »
norsk gjenvinning

Norsk Gjenvinning sikrer refinansiering med DNB og Nordea

Norsk Gjenvinning har over tid bygget opp et solid fundament for en bærekraftig forretningsmodell – økonomisk, miljømessig og sosialt. Nå blir Norges to største banker, DNB og Nordea, med på laget. I... Les mer »
nordea

Nordea endrer rentene på innskudd og boliglån

Nordea øker rentene på både boliglån og innskudd, etter Norges Banks økning av styringsrenten på rentemøtet 20. juni i år. Renten på boliglån og innskudd økes med inntil 0,25 prosentpoeng. – Endringen... Les mer »
nordea

Nordea: Fortsatt gode tider i annerledeslandet Norge

Norsk økonomi går godt og rentene er på vei opp. Utviklingen her hjemme står i kontrast til det som skjer ute. Blant våre handelspartnere avtar veksten, usikkerheten om utviklingen er stor og... Les mer »
nordea

Gjensidige og Nordea inngår samarbeid i Bodø

1. mars tok Nordea over som eier av Gjensidige Bank. Nå slår Norges største forsikringsselskap og Nordens største bank kreftene sammen i konkurransen om kundenei Bodø. – Vi beholder både Gjensidige-kontoret og... Les mer »
nordea

Nordea fullfører kjøpet av Gjensidige Bank

I dag har Nordea fullført oppkjøpet og overtatt alle aksjene i Gjensidige Bank ASA. Parallelt med denne transaksjonen trer også den gjensidige distribusjonsavtalen mellom Nordea og Gjensidige Forsikring i kraft. Som annonsert... Les mer »
nordea

Nordea: Veksten kan skyte fart i norsk økonomi

På tross av uro i finansmarkedene, lavere oljepris og nedjusterte vekstanslagene for verden rundt oss, er det fortsatt utsikter til god vekst i Norge.  Oljeinvesteringene vil øke kraftig i år, boligbyggingen er... Les mer »