utdanning

LESERINNLEGG: Vi må utvikle, ikke avvikle studiested Nesna

Det sier Marius Jøsevold etter nyheten om nedleggelse av studiested Nesna. Det er ikke slik at Nord Universitet har monopol på utdanningen i Nordland. Nå er tiden moden for en utstrakt oppbygging av... Les mer »
pc

Nord universitet mistet akkreditering for masterstudiet i journalistikk

Bodøosten.no og flere andre medier har dekket flere nedslående nyheter om Nord universitet, bl.a. nedlegging av studiestedet i Nesna. Nå er det nok en negativ nyhet som rammer Nord universitet som har... Les mer »
Akvaplan-niva

Nord Universitet og Akvaplan-niva med seminar i Bodø om oppdrett og overvåkning

Hånd i hånd med økt fokus på bærekraftige havnæringer vokser det frem behov for nye teknologiske løsninger for å kartlegge både ressurser og risiko. Ulike typer teknologi kan anvendes til alt fra... Les mer »
nfd

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø og Fauske onsdag 19. juni. Her skal han møte næringslivet til et frokostmøte i Fauske for å få innspill til og diskutere veien videre for mineralnæringen.... Les mer »
nord universitetet

Ber regjeringen rydde opp i Nord universitet-kaoset

I desember sendte regjeringen tildelingsbrev til Nord Universitet hvor de ber om å ny struktur innen sommeren i år. I januar dukket statsråden opp på styremøtet til Nord universitet og fortalte at... Les mer »
fri flyt

På Nord-Norge-turné med redningsbok: Besøker Bodø 4. april

Ture Bjørgen, forfatter av boka På død og liv, besøker ni steder fra Trondheim til Tromsø med sine dramatiske og tankevekkende historier om fjellredning. – Nord-Norge er veldig sentralt i norsk klatre... Les mer »
Foto: Liv Aarberg

Statsråd Iselin Nybø kommer til Bodø

15. april er det søknadsfrist for høyere utdanning og statsråd Iselin Nybø (V) kommer mandag 25. mars til Bodø for å få flere elever til å velge lærerutdanning. Det er et stort... Les mer »
Samisk høgskole

Samiske veivisere feirer samenes nasjonaldag i Bodø

De samiske veiviserne kommer til Bodø for å opplyse ungdom om samisk historie og kultur. 2 av de samiske veiviserne, Vanja Tørresdal og Eli Karianne Vesterheim Hætta, kommer til Bodø og Hamarøy... Les mer »
Foto: Samfundet.no

Studentfredprisvinneren Fasiha Hassan kommer til Bodø

Studentenes Fredspris har siden 1999 blitt tildelt til en student eller studentorganisasjon som gjør en særlig innsats i arbeidet for fred, demokrati og menneskerettigheter. Prisen blir delt ut annethvert år under ISFiT,... Les mer »
linker

Journalistutdanningen i Bodø legges ikke ned

NTB retter i sak om journalistutdanningen i Bodø, NTB sendte onsdag kveld ut en sak om at journalistutdanningen i Bodø legges ned. Saken har blitt omtalt i flere medier. Men saken medfører... Les mer »