nord universitetet

Ber regjeringen rydde opp i Nord universitet-kaoset

I desember sendte regjeringen tildelingsbrev til Nord Universitet hvor de ber om å ny struktur innen sommeren i år. I januar dukket statsråden opp på styremøtet til Nord universitet og fortalte at... Les mer »
fri flyt

På Nord-Norge-turné med redningsbok: Besøker Bodø 4. april

Ture Bjørgen, forfatter av boka På død og liv, besøker ni steder fra Trondheim til Tromsø med sine dramatiske og tankevekkende historier om fjellredning. – Nord-Norge er veldig sentralt i norsk klatre... Les mer »
Foto: Liv Aarberg

Statsråd Iselin Nybø kommer til Bodø

15. april er det søknadsfrist for høyere utdanning og statsråd Iselin Nybø (V) kommer mandag 25. mars til Bodø for å få flere elever til å velge lærerutdanning. Det er et stort... Les mer »
Samisk høgskole

Samiske veivisere feirer samenes nasjonaldag i Bodø

De samiske veiviserne kommer til Bodø for å opplyse ungdom om samisk historie og kultur. 2 av de samiske veiviserne, Vanja Tørresdal og Eli Karianne Vesterheim Hætta, kommer til Bodø og Hamarøy... Les mer »
Foto: Samfundet.no

Studentfredprisvinneren Fasiha Hassan kommer til Bodø

Studentenes Fredspris har siden 1999 blitt tildelt til en student eller studentorganisasjon som gjør en særlig innsats i arbeidet for fred, demokrati og menneskerettigheter. Prisen blir delt ut annethvert år under ISFiT,... Les mer »
linker

Journalistutdanningen i Bodø legges ikke ned

NTB retter i sak om journalistutdanningen i Bodø, NTB sendte onsdag kveld ut en sak om at journalistutdanningen i Bodø legges ned. Saken har blitt omtalt i flere medier. Men saken medfører... Les mer »
nordland fylke

Fylkesrådet gir inntil 7,5 millioner kroner til Vitensenter Nordland i Mo i Rana

Det er i dag ikke noe vitensenter senter mellom Trondheim og Tromsø. Arbeidet med å etablere et vitensenter i Nordland ble startet i april 2016. Prosjektet har vært et samarbeid mellom Mo... Les mer »
unis

Sparebank1 Nord-Norge vant Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Sparebank1 Nord-Norge har gjennom Samfunnsløftet klart å involvere, engasjere og samle folk i hele landsdelen. Interne og eksterne mål er effektivt kombinert, og kraftfulle og enkle budskap bærer fram bankens strategiske mål.... Les mer »
unis

Her er finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris 2018

Finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris for 2018 er nå klare. Vinneren offentliggjøres på Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2018 i Tromsø den 21. november. – Vi ønsker å løfte fram eksempler på god kommunikasjon både... Les mer »
nord universitetet

Nord universitet kan miste doktorgradsprogram

Bodøposten.no publiserte i september nyheten om at Nord universitet kunne bli nedgradert etter kritikk fra både Kunnskapsdepartementet og Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT). Nå ser problemene for Nord universitet ut... Les mer »