bolig blokk leilighet

Ny undersøkelse: Lite naboirritasjon i nord

Forholdet til naboen i de nordligste fylkene er bra, men når først forholdet blir dårlig, skjærer det seg fullstendig. Det kommer frem i en undersøkelse som Respons Analyse har gjennomført på oppdrag... Les mer »
jitse buitnik

LESERINNLEGG: Hålogaland reiser seg fra asken

Vi er ikke brikker i Oslos sjakkspill lengre, vi er Hålogaland igjen. 1000 år som kolonistat er over, 1000-årsnatten er forbi, Nordlandsgjelden er betalt og «Nord-Norgesproblemet» er løst. Nå er det opp... Les mer »
nordkom

Arctic Race vant Nordnorsk kommunikasjonpris 2019 i Bodø

Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2019 ble arrangert på Scandic Havet i Bodø den 13. november. Tre finalister var klare i forkant av kåringen: Arctic Race of Norway, FK Bodø/Glimt for sitt bærekraftsprogram Action... Les mer »
nordland

Ekstremvær bekymrer få i Nord-Norge

På Vestlandet og i Oslo tror 1 av 4 at boligen kan rammes økonomisk av ekstremvær, mens kun halvparten så mange i Nord-Norge tror det samme. – Det er ingen grunn til... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway sprenger nye grenser

I 2020 vil Arctic Race of Norway for første gang krysse riksgrensen når den andre etappen av sykkelrittet avsluttes i Kilpisjärvi i Finland. Som i 2019 rigges scenen for de beste sprinterne... Les mer »
snn

Global usikkerhet åpner nordnorske muligheter

Konjunkturbarometeret for Nord-Norge ble lagt fram på Agenda Nord-Norge 11. november. Den viser hvordan landsdelen er avhengig av eksport og påvirkes av de makroøkonomiske trendene i verden. På godt og vondt.  –... Les mer »
søppel

I Nord-Norge blir ni av ti metallemballasjer kildesortert

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Nord-Norge leveres 85 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall. Gjennomsnittspersonen i Nord-Norge... Les mer »
babcock

Babcock setter inn ekstra ambulansefly i Nord-Norge

Babcock setter inn et ekstra kortbanefly med eget mannskap for å sikre bedre ambulanseflyberedskap i Nord-Norge. Og torsdag møter selskapet pilotene til forhandlinger om en ny avtale som kan åpne for å... Les mer »
mat middag

Restaurant i Lofoten boikotter varer fra utenlandske vogntog

Restaurant Lofotmat i Henningsvær skriver på Facebook at de heller ikke denne vintersesongen kommer til å ta imot varer som blir levert med vogntog/lastebiler fra utenlandske selskaper, opplyser Resett. Årsaken skal være et dødsfall... Les mer »
Kommunikasjonsforeningen Nord-Norge

Glimt kan vinne Nordnorsk kommunikasjonspris 2019 i Bodø

Finalistene til Nordnorsk kommunikasjonspris 2019 er nå klare. Vinneren offentliggjøres på Kommunikasjonsforeningen Nord-Norges fagdag #KomNord2019 i Bodø den 13. november. Her er finalistene, i alfabetisk rekkefølge: Arctic Race of Norway, FK Bodø/Glimt... Les mer »