Innovasjon Norge

Nordnorske bedrifter klare for Internationale Grüne Woche 2019

Nordland, Troms og Finnmark skal representere Nord-Norge på verdens største mat og landbruksmesse – Internationale Grüne Woche i Berlin. Sammen skal de profilere nordnorske mat- og reiselivsbedrifter for et internasjonalt publikum og... Les mer »
klassisk musikk

Strings attached for nordnorske artister

Nordnorske artister kan få spilt inn strykeorkester på låta si med kammerorkesteret i Arktisk Filharmoni på Tvibit, Kysten Studio i april. Prosjektnavnet Strings Attached, spiller på ønsket fra både Tvibit og Arktisk Filharmoni... Les mer »
nve

Stor snøskredfare i store deler av Nordland

Mye nysnø og vind fører stor snøskredfare i Nordland lørdag, og det forventes naturlig utløste skred. I resten av Nord-Norge ventes det også krevende forhold og betydelig skredfare. I store deler av... Les mer »
circle k amara

Ny undersøkelse: Nord-Norge er den svarte kaffens høyborg

Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse. – Kaffe er noe... Les mer »
machine machine

Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære... Les mer »
røykdetektor

Røykvarslerdagen: 1 av 6 i nord husker ikke når de sjekket røykvarsleren sist

Hver sjette person bosatt i Nord-Norge husker ikke når røykvarsleren ble sjekket sist. Det kommer frem i en undersøkelse som Respons Analyse har gjennomført på oppdrag av anbudstjenesten Boligalarmer.no. Mens i gjennomsnitt... Les mer »
dgtl bodø tromsø

Skal måle pulsen på digital markedsføring i Nord-Norge

På hvilken måte bruker nordnorske bedrifter digital markedsføring og hvilken effekt oppnår de? DGTL sender nå ut en undersøkelse for å få svar på disse spørsmålene. DGTL er Nord-Norges største konferanse om... Les mer »
ishavskraft

Rekordmange søkere til Hjertevarme-støtte

Torsdag 15. november åpnet Ishavskraft søknadsprosessen til årets Hjertevarme. Allerede har det tikket inn godt over hundre søknader! – Det er ingen tvil om at det er mye hjertevarme i dette landet... Les mer »
radio nord norge

Radio Nord Norge lanserer nytt barneprogram

Fredag 16. november er det klart for premiere på Radio Nord Norges nye barneprogram, Juniorhjørnet! Programledere Mathias (8) og Kine (9) gleder seg til å komme på radio, opplyser Radio Nord Norge.... Les mer »
aluminiumsboks

Folk i Nord-Norge gir jernet for gjenvinningen

Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Nord-Norge oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje. – Ved utgangen... Les mer »