avinor

Avinor ønsker å rekruttere unge fra nord

Avinor ønsker å tiltrekke seg arbeidskraft fra de nordligste fylkene. En viktig yrkesgruppe i Avinor er lufttrafikkbetjent (AFIS-fullmektig). De har sin arbeidsplass i tårnet eller i et tårnsenter, og gir trafikkinformasjon til... Les mer »
finnmark troms

Etablerer nordnorsk reiselivskonsern

Nord-Norge lykkes best når vi samarbeider i landsdelen. Nå går fire ledende aktører innenfor nordnorsk reiseliv sammen for å sikre at verdiene fra reiselivsnæringen kommer Nord-Norge til gode. Bedriftene etablerer selskapet Best... Les mer »
bedriftsforbundet

LESERINNLEGG: Vi fortjener næringsvennlige lokalpolitikere!

Vi er hverdagsnæringslivet. Vi er elektrikeren din, frisøren din, kjørelæreren til barnet ditt og veldig, veldig mye mer. I 70 prosent av norske kommuner er det vi som har skapt alle private... Les mer »
google

Ny rapport: Folk på Røst i Nordland handler mest på nett

Mens netthandelen i Oslo vokste raskere enn i noen andre fylker, var det innbyggerne i Finnmark som handlet klart mest på nett i første halvdel av 2019. Det viser Klarnas unike rapport... Les mer »
alger

Eksperter: – Algeoppblomstringen i Nord-Norge er bak oss

Våren 2019 opplevde deler av Troms og Nordland en oppblomstring av giftige alger som tok livet av store mengder oppdrettslaks. Hva var årsaken til dette? Og kan vi hindre at dette skjer... Les mer »
naf

Størst bekymring for skoleveien på Vestlandet og i Nord-Norge

Det er store regionale forskjeller i hvor trygge vi mener skoleveiene er, viser NAFs Trafikantbarometer. Dårligst står det til i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, samt de tre nordligste fylkene.... Les mer »
Arctic Race of Norway

Håper på ny etappeseier i Arctic Race of Norway

Mathieu van der Poel er et av de store stjerneskuddene i internasjonal sykkelsport. Nå er han klar for nye seiere i Arctic Race of Norway. Van der Poel har vunnet VM i... Les mer »
scandic

Scandic setter miljø i fokus under Arctic Race of Norway

I dag går startskuddet for sykkelrittet Arctic Race of Norway for syvende året på rad. Som offisiell samarbeidspartner til Arctic Race of Noway vil Scandic sette miljø i fokus og inviterer lokalbefolkningen... Les mer »
norges triatlonforbund

Nå starter triatlon-NM i Lofoten

Lofoten Triatlonklubb står som arrangør for NM del 2. Her blir norgesmester i de lengste distansene i triatlon, samt duatlon og akvatlon kåret. Det blir også arrangementer for barn og unge denne... Les mer »
hyundai

Elektrisk Arctic Race med Hyundai

Som det første sykkelrittet i verden som kun skal bruke elbiler, er Hyundai stolt sponsor av spektakulære Arctic Race of Norway. Med et mål om å bidra til å redusere utslipp av... Les mer »