klarna

Bergans med internasjonal storsatsing på netthandel

Selskapet varsler nå en stor og ambisiøs satsing på netthandel. Med seg på laget har de plattformleverandøren Jetshop og betalingsløsningen Klarna. – Vi valgte Jetshop og Klarna fordi de tilsammen tilbyr et... Les mer »
Handel og Kontor i Norge

Klassebudsjettet 2020

Å fjerne 350-kronersgrensa veier ikke opp for kutt til arbeidsledige og mangelfull satsning på kompetanse. – Dette er et budsjett for økte klasseskiller og ikke et budsjett etter vårt hjerte, sier forbundsleder... Les mer »
virke

Statsbudsjettet: Regjeringen fortsetter å sponse utenlandske nettselskaper

Utenlandske nettbutikker kan selge klær billigere i Norge enn det norske butikker kan. Det er konsekvensen av regjeringens forslag om tollfritak for utenlandske nettbutikker. – Stortinget vedtok i fjor at 350-kronersgrensen skulle... Les mer »
pc laptop

Netthandelen når nye høyder

Nordmenn handler på nett som aldri før. Forbruket på netthandel har steget med hele 13 prosent på ett år, og økningen gjelder særlig reiser, dagligvarer og tjenester. Netthandel er blitt en integrert... Les mer »
abonner

Norske nettbutikker er mer populære enn utenlandske

En netthandel-undersøkelse fra Respons Analyse viser at 59 prosent av alle nordmenn handler mest fra norske nettbutikker. – Endelig finnes det en grundig analyse som viser at norske nettbutikker kan konkurrere mot... Les mer »
apple mac virus

Dette er nordmenns favoritt-butikker på nett

En ny undersøkelse fra Respons Analyse avslører hvilke typer nettbutikker som er nordmenns favoritter. 45 prosent av alle nordmenn har i løpet av 2019 handlet i nettbutikker hvor det selges varer fra... Les mer »
google

Ny rapport: Folk på Røst i Nordland handler mest på nett

Mens netthandelen i Oslo vokste raskere enn i noen andre fylker, var det innbyggerne i Finnmark som handlet klart mest på nett i første halvdel av 2019. Det viser Klarnas unike rapport... Les mer »
klarna

Regnfull juni ga netthandelsrekord

En svært våt start på sommeren er en av årsakene til at netthandelen i juni ble rekordstor og økte med hele 15 prosent sammenliknet med samme måned i fjor. Likevel oppgir halvparten... Les mer »
klarna

Fersk Klarna-statistikk: Doblet nettsalg av møbler og interiør på nett

Det norske salget av møbel og interiør blant Klarnas mange nettbutikker innenfor denne kategorien, er doblet i løpet av første kvartal 2019 sammenliknet med samme periode i fjor. Aller oftest handler kundene... Les mer »
tjen penger online

Advarer mot utenlandske nettbutikker

Netthandel fra utlandet er populært, men risikabelt. Flere produkter kan være farlige å bruke. Nordmenns handel i utenlandske nettbutikker økte med 281 prosent fra 2011 til 2017. Nordmenn legger nå igjen 1... Les mer »