julepynt

Virke: Nordmenn vil handle for 58,5 milliarder kroner i julen

Hovedorganisasjonen Virke anslår at hver nordmann kommer til å handle for rundt 11 040 kroner i desember i år. Fire av ti kroner legges igjen i dagligvarebutikkene. Desember er fortsatt årets viktigste... Les mer »
easy2you

Schenker og Easy2You skal samarbeide om enklere netthandel

Schenker og Easy2You inngår nytt samarbeid om levering av varer på døren over hele Norge. Det betyr blant annet at du kan ”bestille time”, og selv velge når du får levert varene... Les mer »
nfd

Legger frem første stortingsmelding om handelsnæringen

Handleopplevelsen vår har forandret seg de siste årene, med blant annet netthandel og økt konkurranse om kundene. For første gang legger regjeringen fram en stortingsmelding om handelsnæringen. Den kommer etter planen ved... Les mer »
harald

Virke: Apokalypse i norsk varehandel

Nordmenn legger igjen 1 av 10 kroner i utenlandske butikker og utenlandshandelen er sterkt voksende. Virke mener vi står overfor en apokalypse innen varehandelen. Nordmenns handel i utenlandske nettbutikker økte med 281... Les mer »
data program web

Stadig flere norske virksomheter utsettes for cyberangrep

4 av 10 norske virksomheter oppdager sikkerhetshendelser ved en tilfeldighet, og 7 av 10 mener hendelsene skyldes uflaks, viser ferske tall fra Næringslivets Sikkerhetsråd. – Mørketallsundersøkelsen 2018 viser at forståelsen for –... Les mer »
wish

Wish-sjefen: Høyere priser og dårligere utvalg i Bodø om momsfritaket blir borte

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om at Virke Handel raser mot at regjeringen opprettholder momsfritaket på pakker fra utlandet under 350 kroner. Men sjefen i Wish, en av landets største aktører innen varehandel... Les mer »
hes

Morten Abel lanserer designsamarbeid med Nina Jarebrink

Når Nina Jarebrink for første gang lanserer et designsamarbeid, er det med sin gode venn gjennom flere år, Morten Abel. Sammen har de designet en herrekolleksjon som setter mannen i fokus. Nina... Les mer »
apple pay

Nå kan du betale med Apple Pay i nettbutikker med 2Checkout

Apple Pay og 2Checkout, en av verdens største betalingsløsninger for nettbutikker, har offentliggjort et samarbeid som gjør betaling på nettet enklere. Kunder som har iPhone, Apple Watch, iPad eller en Mac kan... Les mer »
iphone x

Telia: Apple troner fortsatt øverst

Det er fortsatt Apple og Samsung som selger best i det norske markedet for smarttelefoner, men også Huawei og OnePlus har populære modeller og holder stand på topp ti-listen over de mest... Les mer »
pakker brev

Sportsfashion dominerer i Brings kåring av årets nettbutikker

Zalando, Getinspired og IKEA kjemper om tittelen «Årets nettbutikk», som også i 2018 kåres av Bring. Nisjeaktører innen sportsfashion markerer seg sterkt i årets kåring. Ridestore, Urban og Tights kjemper om å... Les mer »