forfatter

8 av 10 bekymrer seg for svindel når de handler på nett

Nordmenn elsker nettshopping. I en undersøkelse utført av Kantar TNS på vegne av Telenor, svarer hele 98 prosent av befolkningen at de handler på nett. Men netthandel innebærer også en viss risiko. Samme undersøkelse viser... Les mer »
online shopping

Kraftig vekst i nordmenns netthandel

I 2018 handlet vi for 60 milliarder kroner i utenlandske nettbutikker. Det er nesten fem ganger så mye som i 2010. Det kommer frem i en ny rapport SSB har laget på... Les mer »
apple mac virus

Flere nyttårsforsett merkes på netthandelen

Bare fattige 26 prosent av oss holdt alle nyttårsforsettene vi hadde i fjor. Likevel valgte tre av ti nordmenn å avgi nye forsetter for 2020. Det merkes ifølge Klarna på netthandelen i... Les mer »
posten

Nå kan du bruke postkassen for enkel pakkeretur

Nå kan postkassen brukes til å returnere varer som handles på nett. Posten har den siste tiden lansert en rekke nye alternativer for hjemlevering, både utenfor og innenfor hjemmet. Postkassen er et... Les mer »
google

– Mange tilbud er for gode til å være sanne

Mange ønsker å gjøre et godt kjøp under januarsalget og det utnyttes av nettsvindlere. – Vær kritisk til tilbud fra ukjente nettbutikker og tenk deg om før du oppgir kortinformasjon, advarer sikkerhetsekspert... Les mer »
strikk pinner klær sy

Egmont kjøper Garnius.no

Egmont Publishing kjøper seg opp til en majoritetsandel i Garnius.no AS, Norges største nettbutikk for salg av garn og strikketilbehør. Målet er å gjøre Garnius til en ledende Nordisk aktør. – Egmont... Les mer »
sinful

Sinful avslører sannheten om nordmenns sexliv

Skandinavias ledende nettbutikk innen sexleketøy, Sinful, har tatt en nærmere titt på de mer enn halv million bestillingene de mottok i 2019. Nå kan de avsløre mange morsomme og frekke fakta om... Les mer »
julenissen

Julehandelen på nett har vokst 15 prosent i desember

Etter en rekordsterk Black Week har julehandelen på nett fortsatt å vokse i desember. Ifølge fersk statistikk fra Klarna er det i Sogn og Fjordane og Alta de har handlet mest på... Les mer »
web data pc

Nettsvindlere er ekstra aktive før jul

I en stressende førjulstid er det viktig å ikke glemme sikker nettbruk. Jula er høytid også for nettkriminelle, og de benytter flere metoder for å forsøke å svindle deg over epost eller... Les mer »
julegavetips

Virke: – 4,4 prosent nedgang i julehandelen

Omsetningen i uke 49 gikk ned med 4,4 prosent, sammenlignet med samme uke i fjor. Søndagshandelen gikk ned med hele 13,8 prosent. Julehandelen gikk ned i uken etter Black Friday i fjor... Les mer »