nav bodø

NAV-skandalen: 40.000 Parat-medlemmer får tilbud om hjelp

Parat har sendt informasjon til sine over 40 000 medlemmer med tilbud om advokatbistand til uskyldig dømte, eller de som har fått uriktige krav om tilbakebetaling grunnet NAVs feiltolkning av trygdereglene. Ifølge... Les mer »
marius reikerås

NAV-skandalen: Åpenbart at det er flere saker fra før 2012!

Også saker før 2012 vil rammes av den sjokkerende NAV-skandalen. Det er nemlig åpenbart at omfanget gjelder flere saker fra før 2012 ifølge en dom fra Agder lagmannsrett. Her et utdrag fra... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Også nordmenn har rettigheter som må beskyttes!

Etter Demokratenes gode valg den 9. september har det i lokal og riksmedia blitt skrevet, synset og diktet mangt og meget om hva vi mener i viktige prinsipielle politiske saker. Av Vidar... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

NAV-skandalen: Mann uskyldig dømt til 90 dagers fengsel i Salten tingrett

TV 2 har gått gjennom de feilaktige dommene i trygdeskandalen til NAV. Titalls mennesker har sittet uriktig fengslet, opplyser TV2.no. Ifølge TV2 skal en mann ha blitt uskyldig dømt til 90 dagers... Les mer »
juristforbundet

LESERINNLEGG: NAV-skandalen på tilliten løs

Avdekkingen av NAV-systemets uriktig anvendelse av EØS-regelverket har sendt sjokkbølger gjennom det norske samfunnet. Dette er en svært alvorlig svikt. Av Juristforbundets president Håvard Holm. Alle sider ved saksforholdet er ikke klarlagt,... Les mer »
marius reikerås

NAV-skandalen: Lovligheten kjent i flere år

Jeg er rystet over å bevitne at Riksadvokaten, sjefen for NAV, og statsråd Hauglie, først den 28 oktober 2019, kommer til den erkjennelsen om at tusenvis av mennesker har vært utsatt for... Les mer »
nav bodø

Parat advarer mot hets og sjikanering av NAV-ansatte

Trygdesaken og NAVs feiltolkning av trygdereglene er alvorlig. Samtidig advarer Parat-leder Unn Kristin Olsen og sentral hovedtillitsvalgt for NAV, Agathe Osland Hellesen, mot at det nå startes en heksejakt mot ansatte og... Les mer »
skatteetaten

Avslørte ulovlige arbeidsforhold i Alstahaug: Seks sov og bodde på jobb!

Under en kontrollaksjon i Alstahaug avdekket a-krimsenteret i Nordland ulovlige og kummerlige boforhold. Farlig arbeid i høyden og arbeidsverktøy uten nødvendig sikring. A-krimsenteret i Nordland gjennomførte nylig en rekke kontroller hos flere... Les mer »
Handel og Kontor i Norge

Klassebudsjettet 2020

Å fjerne 350-kronersgrensa veier ikke opp for kutt til arbeidsledige og mangelfull satsning på kompetanse. – Dette er et budsjett for økte klasseskiller og ikke et budsjett etter vårt hjerte, sier forbundsleder... Les mer »
a-krim bodø

A-krim: Ser til Bodø for å lære mer om arbeidslivskriminalitet

A-krimsenteret i Nordland hadde i slutten av forrige besøk. Den norske modellen for tverretatlig A-krimsamarbeid vekker interesse ut over landegrensene. Rumensk arbeidstilsyn var på studietur hos A-krimsentret i Nordland for å lære... Les mer »