hytte vinter ferie

Dette må du sjekke når du skal kjøpe fjellhytte!

Tak, vann og avløp og eiendomsskatt er viktige momenter å sjekke for de som bruker vinterferien til hyttejakt, råder Huseierne. Vinterferieukene starter nå, og mange bruker ferien til å lete etter drømmehytten... Les mer »
kebony

Ny DNT-hytte for dagsturer i Hammerfest

Den Norske Turistforening (DNT) har nylig fullført den første av en serie unike dagsturhytter. Målet er å tilrettelegge for at flere kan få oppleve gleden av å gå i fjellet. Den norske... Les mer »
Hold Norge Rent

Miljøpris til Amalia plukker opp

Norges gjeveste miljøpris går Amalia-Louise Miniggio, bedre kjent som «Amalia plukker opp». Gullklypa 2018 deles ut under Hold Norge Rent-konferansen av Gudrun Fatland, prosjektleder i Bergen og Omland Friluftsråd og Vestlandsrådet. Gullklypa... Les mer »
nordland vei trafikk

Fylkesmannen med liste over verneverdig natur i Nordland

Regjeringen og Stortinget har satt et mål om bevaring av et representativt utvalg av norsk natur. For å nå dette målet har Regjeringen prioritert å verne etter naturmangfoldloven, naturtyper og økosystemer som... Les mer »
Pandion Energy

Pandion Energy inngår samarbeid med Computas og Google

Pandion Energy har nylig igangsatt en digitaliseringssatsing og har inngått samarbeid med Computas og Google. – Vi er overbevist om at dette samarbeidet blir verdiskapende, sier Jan Christian Ellefsen, administrerende direktør i... Les mer »
statskog

Europas statsskoger i Norge

Droner, doktorgrader, laserkontroll og store data. Ledere for statlige skogeiere i Europa får servert dagens og framtidas teknologi innenfor norsk skogsdrift. Statlige skogeiere fra 22 europeiske land er samlet i den i... Les mer »
hold norge rent

Finalistene til Gullklypa 2018 er klare

Hold Norge Rent har mottatt 37 nominasjoner til Gullklypa 2018. Nå er juryens finalister klare. Gullklypa er en høythengende pris som deles ut til en ildsjel eller organisasjon for eksepsjonell innsats mot... Les mer »
langrenn vinter ski

Ber deg vise hensyn i skiløypa

Snø mange steder i landet gir høysesong for konflikter i skiløypene. – Unngå å tråkke med sko i selve skisporet, og vær hyggelige mot hverandre i løypa, er budskapet fra Norsk Friluftsliv.... Les mer »
vinter

Ny undersøkelse: Disse lydene gjør nordmenn lykkelige

Er du i dårlig humør? Da kan lyd være det som får deg til å føle deg bedre igjen. En undersøkelse fra Goodyear viser nemlig at ni av ti nordmenn mener at... Les mer »
loop

Slik vil næringslivet løse plastproblemet

I desember var 40 ledere i dagligvarebransjen og plastindustrien samlet for å diskutere utfordringer og muligheter knyttet til fremtidens sirkulære plastemballasje. Plast i naturen utgjør en trussel mot helsen til både dyr... Les mer »