politi

Politiøvelser i Sandnessjøen, Mo og flere andre steder

Politiet i Nordland melder om at det skal gjennomføres politiøvelser i Mo, Sandnessjøen, Narvik, Leknes og andre steder i Nordland i dag. Øvelsesområdet vil være merket, og instruktører følger øvelsene. Nødetater kjører... Les mer »
passasjer

Nå kan du betale med Vipps på bussene i Bodø

Nå blir det enklere å betale for bussbillettene med betalings-appen Vipps for bybussene i Mo i Rana, Bodø og Narvik, opplyser Nordland fylkeskommune. – Mange av våre reisende bruker appen til å... Les mer »
narvik

Nye Hamarøy kommune takker nei til 120 millioner fra Narvik

Hamarøy kommune har takket nei til Narvik kommunes tilbud om å overta gjeld på 120 millioner kroner for å flytte kommunegrensa litt lengre sør, opplyser NRK. – Det er uaktuelt for oss... Les mer »
up

Politiet i biljakt i Narvik

Politiet melder at en bil ikke å stanset for en veikontroll på Bjerkvik i Narvik i formiddag. Utryksningspolitiet og lokalt politi tok opp jakten og gikk inn i ett hus og pågrep... Les mer »
veiarbeid

Jordras i Narvik: Stenger vei for trafikk

Politiet melder at det har gått jordras på Beisfjordveien i Narvik natt til tirsdag. Raset har gått ved indre Katleberget. En innringer til politiet forteller at det går flere ras i området.... Les mer »
arctic race of norway

Arctic Race of Norway: Stor norsk dag i Narvik

Alexey Lutsenko (Astana Pro Team) vant Arctic Race sammenlagt, men det ble dobbelt norsk på den tøffe avslutningsetappen i Arctic Race of Norway i Narvik. I tillegg gikk klatretrøya til en nordmann.... Les mer »
scandic

Scandic setter miljø i fokus under Arctic Race of Norway

I dag går startskuddet for sykkelrittet Arctic Race of Norway for syvende året på rad. Som offisiell samarbeidspartner til Arctic Race of Noway vil Scandic sette miljø i fokus og inviterer lokalbefolkningen... Les mer »
fisking

Fiskeskole under Arctic Race

Statskogs fiskeskole skal lokke barn og unge inn i fiskeeventyret under Arctic Race of Norway. Et kvarters skoledag gir gratis fiskestang. Statskogs fiskeskole har for anledningen med seg sin egen fiskedam og... Les mer »
pressenytt

Bodø og Narvik peker vei for smartby-Norge

Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Bodø og Narvik skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.  Flere titalls kommuner er allerede... Les mer »
politi

Kjørte i 148 km/t i 60-sone i Narvik

En mannlig bilfører i 60-årene skal ha kjørt i 148 km/t. på E6 ved Narvik natt til mandag. Det er 60-sone på strekningen. Den mannlige bilføreren har mistet førerkortet etter trafikkontrollen, opplyser... Les mer »