Foto: Torbjørn S.

Kinesisk entreprenør uenig med Statens vegvesen om milliardbru i Nordland

Bodøposten.no skrev i desember 2018 om åpningen av den nye Hålogalandsbrua i Narvik. Brua er Norges nest lengste hengebru, og på 22. plass internasjonalt. I januar publiserte Bodøposten.no nyheten om at Hålogalandsbrua... Les mer »
brann brannbil

Boligbrann i Narvik

Politiet melder om en brann i en bolig i Myrveien i Narvik lørdag morgen. Brannen ble slukket kort tid etter. Det er ikke meldt om personskader. Brannen skal ha oppstått i et... Les mer »
ørrett

Sjøørret i Nordland kartlegges

Sommeren og høsten 2019, og flere år framover, skal medlemmer i lokale jeger- og fiskerforeninger kartlegge mindre sjøørretelver og -bekker i fylket etter retningslinjer fra Fylkesmannen i Nordland. En del av kartleggingen... Les mer »
Norges arktiske studentsamskipnad

Kraft Narvik erstatter treningssenteret Stamina Narvik

Fra 1. september 2019 går treningssentrene Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen over til å hete Kraft Narvik. Den gode servicen og tilbudet medlemmene kjenner i dag vil bestå, og medlemskapene blir automatisk... Les mer »
Alpin-VM 2027

Skal skape nasjonalt og internasjonalt engasjement for nordnorsk VM-søknad

Arbeidet for et VM alpint 2027 i Norge, Nord-Norge og Narvik går inn i en ny fase. Nå skal det nordnorske engasjementet smitte over på resten av Norge og ski-verden for øvrig. Ei arbeidsgruppe er... Les mer »
jernbane

Nye beregninger: Nord-Norgebanen kan koste 120 milliarder

Mandag offentliggjorde Jernbanedirektoratet en ny utredning av en jernbane mellom Fauske, via Narvik og til Tromsø, den såkalte Nord-Norgebanen. Bestillingen fra Samferdselsdepartementet er en kostnadsberegning og en samfunnsøkonomisk analyse av Nord-Norgebanen. Beregningene viser... Les mer »
alpint ski

Nordnorske sparebanker med millionstøtte til alpin-VM i Narvik

De nordnorske sparebankene gir seks millioner til arbeidet for å få alpin-VM til Narvik i 2027. I november 2018 valgte Norges Skiforbund Nord-Norge og Narvik som Norges kandidat til et alpint VM... Les mer »
politi

Tollere i Narvik beslagla 35 kilo hasj

I to smuglingsforsøk i februar i år og i juli i fjor fant tollere i Narvik til sammen 35 kilo hasj, opplyser Resett.no. Tollerne beslagla 35.000 brukerdoser i de to smuglingsforsøkene, skriver... Les mer »
Arctic Race of Norway

Åtte Tour de France-lag til Arctic Race of Norway i Nordland

Når den syvende utgaven av Arctic Race of Norway starter ytterst i Lofoten 15. august, står noen av verdens beste sykkellag på startstreken. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway... Les mer »
designindustrien

Narvik-gründer kåret til årets eksportør

Northern, selskapet til Ove Rogne fra Narvik, vant prisen Årets eksportør på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag. Tirsdag 11. juni ble vinnerne av Årets eksportbedrift, Årets merkevarebygger, Årets produkt og Klassikerprisen kåret under... Les mer »