møte

Hålogalandsrådet etablert

I dag ble det første møtet i Hålogalandsrådet avholdt. Rådet består av ordførerne i Sør-Troms samt Evenes og Narvik i Nordland, opplyser NRK. Hålogalandsrådet er blant annet ment å fungere som en... Les mer »
nordvik

Helt ny Toyota C-HR nå i Narvik

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Narvik. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave... Les mer »
grønt punkt

Nordlendinger vant 200 000 på å skylle og brette kartong!

Totalt 11 heldige vinnere i Narvik, Bodø, Vågan, Vefsn, Mosjøen, Sørfold, Hadsel, Vestvågøy og Sortland delte på 200 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.  – Hvert kvartal trekker vi på landsbasis ut 30... Les mer »
fyrverkeri

Angrep flere og slo til politiet nyttårsaften i Narvik

En person ble innbragt og satt i arrest i Narvik nyttårsaften. Personen skal ha gått til angrep på flere personer utenfor utested. Politiet fikk kontroll på mannen. Under innsettelsen i arrest skal... Les mer »
bil fart

Steinras i Narvik – Veitrafikk stengt

Det skal ha vært et steinras på veibanen ved Skjomen i Narvik opplyser politiet. Trafikken er stengt på det ene kjørefeltet. Nordland politidistrikt opplyser at entrepenør skal fjerne steinene i løpet av... Les mer »
konsert

D.D.E. klare for Haikjeften 2020 i Narvik

Musikklegendene i D.D.E. har bekreftet at de kommer til Haikjeften-festivalen i Narvik i 2020. Og med det er totalt 5 navn stemplet på plakaten for 2020. Dette er artistenepå plakaten for Haikjeften... Les mer »
natt tog

Foreslår bygging av Nord-Norges-banen

Per-Willy Amundsen (FrP) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) har fremmet forslag om at Stortinget skal be Regjeringen igangsette arbeidet med å realisere Nord-Norge-banen, ifølge organisasjonen Nord-Norge-banen. «Det er av nasjonal strategisk interesse... Les mer »
bilvindu

Utforkjøring med bil i Narvik: Tre personer involvert

En bil skal ha kjørt av veien på gamle E6 ved Staumsnes i Narvik torsdag kveld i 18.30-tiden. Det skal ha vært tre personer i bilen, opplyser politiet. Alle de tre i... Les mer »
skred

Snøskred i Narvik: Full stans på Ofotbanen

Et snøskred mandag førte til full stans i togtrafikken mellom Narvik og Kiruna. I tillegg ble 750 personer innesperret i Beisfjord i Narvik etter et snøskred stengte eneste vei til bygda, opplyser... Les mer »
circle k

Stadig flere nordlendinger kjøper kaffeavtale

Om lag 140 000 innbyggere i Nordland drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær. I løpet av 2019... Les mer »