husbanken

Dette betyr statsbudsjettet for Husbanken og deg

Regjeringen foreslår å øke bostøtten for barnefamilier og andre store husstander med 60 millioner, samt å gjøre kompensasjonsordningen permanent for uføre som hadde bostøtte før uførereformen i 2015, opplyser Husbanken. Regjeringen foreslår... Les mer »
alexander skadberg

Alexander tilbake i Bodø med suksessforestillingen «Mannen i speilet»

Endelig kommer Alexander Skadberg hjem med sin suksessfulle og gripende forestilling «Mannen i speilet». Alexander ble adoptert og vokste opp i Bodø sammen med en rusavhengig bror, alkoholisert far og en mor... Les mer »
e-sigarett

Politiet i Bodø frykter e-sigaretter fører til mer cannabisbruk

Etter en større aksjon på Bodø videregående skole grunnet mistanke om narkobruk, melder Politiet i Bodø nå at de frykter at e-sigaretter kan gjøre det enklere for ungdom å starte med cannabis.... Les mer »
fengsel

Fikk 1 år og 8 måneder for hasj-transport

En 33 år gammel mann ble dømt til fengsel i 1 år og 8 måneder av Hålogaland lagmannsrett for å ha organisert en transport av 8,8 kg hasj fra Oslo til Bodø,... Les mer »
politi

Skjøt med luftgevær i Rønvika – Tatt med narkotika

Politiet fikk melding om at noen skjøt med luftgevær ut av et vindu i Rønvika i Bodø torsdag kveld, opplyser politiet på internett. De to mennene som bedrev skytingen ble pågrepet. Ved... Les mer »
politi

Spilte høy musikk – Arrestert for narkotika

Politiet fikk melding om feststøy på en adresse i Mørkved natt til lørdag. Da politiet ankom stedet ble 5 voksne personer pågrepet, opplyser politiet. Det viste seg nemlig at det var hasj... Les mer »
hurtigruten

Passasjer arrestert av bodøpolitiet for narkobruk på Hurtigruten

Natt til onsdag ble en mann tidlig i 20-årene pågrepet og innsatt i arresten av politiet i Bodø etter besittelse og bruk av narkotika, opplyser Avisa Nordland. Operasjonsleder ved politiet i Nordland... Les mer »
politi

Urinerte på offentlig sted – Narkotatt

En mann fant ut at det var smart å urinere på offentlig sted i Bodø mandags kveld. Men det var det ikke. Politiet observerte nemlig mannen. Etter en ransakelse fant politet ut... Les mer »
narko

LESERINNLEGG: Til helseminister Bent Høie – Tiltak mot overdoser

31. august er den internasjonale dagen for markering av og oppmerkosmhet rundt overdoser og andre narkotikarelaterte dødsfall. Forbundet Mot Rusgift er i likhet med alle andre innen rusgiftfeltet bekymret for det fortsatt... Les mer »
politi

Stort narkobeslag: Narkoliga i Bodø, Fauske og Saltdal tatt

12. august 2015 gikk Kripos til aksjon mot et narkotikamiljø i Bodø, Fauske og Saltdal. Tirsdag tok Statsadvokaten ut tiltale mot fem personer i den omfattende narkotikasaken, ifølge NRK. Selve tiltalen sier... Les mer »