politi

Slo til vakt i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø rapporterer at en mann slo til en vakt ved et serveringssted i Bodø natt til mandag. Mannen ble arrestert og tatt til avhør. Det ble oppdaget at mannen var... Les mer »
politibil

Bodø kommune skal samarbeide med politiet om forebygging

Bodø kommune øker satsingen på rus- og kriminalitetsforebyggende arbeid rettet mot barn og unge. Med ny organisering har kommunen nå fått på plass en egen koordinator som skal jobbe med samordning av... Les mer »
alkohol bilfører

Ville du stoppet en promillekjører?

Hver dag kjører berusede sjåfører mer enn 200.000 kilometer med personbil på norske veier. 1 av 5 unge tror ikke de hadde stoppet en som har drukket alkohol fra å kjøre bil.... Les mer »
politiet

Promillekontroll i Fauske: Ble tatt for narkotika

Utrykningspolitiet i Fauske stanset en bil der fører mistenkes for ruspåvirket kjøring natt til mandag. Da oppdaget man narkotika i bilen. Det er tatt beslag i en mindre mengde narkotika i saken... Les mer »
akan

Regjeringsplattformen: Fornøyd med at forebygging og inkludering fortsatt prioriteres høyt

– Å forebygge rus- og spillavhengighet i arbeidslivet der majoriteten av den voksne befolkningen befinner seg, betyr også at færre barn og unge opplever slike problemet hjemme. Det arbeidet Akan gjør, omfatter... Les mer »
politi

To menn tatt for narkotika i Bodø sentrum

Det ble en kjedelig fredag kveld for to menn da de støtte på politiet. De to mennene (40 år og 25 år) ble pågrepet for besittelse av narkotika. Begge mennene ble satt... Les mer »
alkohol måler

Tre av ti i Nordland tror de har kjørt med promille

Svært mange tar sjanser og kombinerer bilkjøring med alkohol. Tre av ti i Nordland tror at de kan ha promillekjørt. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige. Undersøkelsen viser også... Les mer »
up

Kjørte for fort i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø stoppet en bilfører i Bertnes natt til onsdag. Bilføreren kjørte i 85 km/t. i 60-sonen, men det var bare begynnelsen på uflaksen for bilføreren. Bilfører fremsto som påvirket av... Les mer »
husbanken

Dette betyr statsbudsjettet for Husbanken og deg

Regjeringen foreslår å øke bostøtten for barnefamilier og andre store husstander med 60 millioner, samt å gjøre kompensasjonsordningen permanent for uføre som hadde bostøtte før uførereformen i 2015, opplyser Husbanken. Regjeringen foreslår... Les mer »
alexander skadberg

Alexander tilbake i Bodø med suksessforestillingen «Mannen i speilet»

Endelig kommer Alexander Skadberg hjem med sin suksessfulle og gripende forestilling «Mannen i speilet». Alexander ble adoptert og vokste opp i Bodø sammen med en rusavhengig bror, alkoholisert far og en mor... Les mer »