husbanken

Åpner rusfritt botilbud i Bodø

Kirkens bymisjon Bodø åpnet sitt nye tilbud Fri i samarbeid med Bodø kommune. Her tilbyr de ettervern til personer som kommer ut av rusbehandling eller soning. 4. september 2019 ble Fri Bodø... Les mer »
politi

Tatt for narkotika i Bankgata i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer at de har arrestert en mann i 20-årene for besittelse av narkotika etter at en narkotikahund markerte mannen. Mannen i 20-årene ble tatt med til politistasjonen i Bodø... Les mer »
politi

Mann luftet penisen i gågata i Mo i Rana – Tatt for narkotika

En mann satt i gågata på Mo og hadde penis ute til lufting samtidig som han «lekte» med denne, forteller Nordland politidistrikt. Ved kontroll av mannen ble det gjort beslag av narkotiske... Les mer »
politi

Slo på drosjer i Bodø sentrum – Tatt for narko

En beruset mann i 20-årene skal ha slått på drosjer i Bodø sentrum lørdag morgen. Mannen ble innbrakt til politiet. Der oppdaget politiet at mannen i 20-årene hadde på seg mindre mengder... Les mer »
politibil

Mann i 20-årene tatt for narkotika i Gildeskål

En mann i 20-årene har blitt arrestert og anmeldt for bruk og besittelse av narkotika i Gildeskål natt til søndag. Bevissikring er utført og den mistenkte er avhørt og har erkjent forholdet.... Les mer »
gutt deprimert

Nordlandssykehuset og Bodø kommune skal samarbeide om rus og psykisk helse

Nordlandssykehuset og Bodø kommune har inngått en avtale om etablering av en samarbeidsgruppe som skal styrke samarbeidet mellom Psykisk helse og rusklinikken ved Nordlandssykehuset og Oppfølgingstjenesten i Bodø kommune, opplyser kommunen. –... Les mer »
politi

Tollere i Narvik beslagla 35 kilo hasj

I to smuglingsforsøk i februar i år og i juli i fjor fant tollere i Narvik til sammen 35 kilo hasj, opplyser Resett.no. Tollerne beslagla 35.000 brukerdoser i de to smuglingsforsøkene, skriver... Les mer »
politi

Kranglet på utested i Bodø: Tatt for narkotika

Politiet i Bodø melder at en høylytt krangel mellom en mann og en dame på et utested natt til fredag førte til at politiet ble tilkalt. Politiet oppdaget da at mannen hadde... Les mer »
politi

Vill vest for politiet i Bodø natt til lørdag

Politiet i Bodø hadde nok å gjøre fredags kveld og natt til søndag. En fartskontroll fredag førte til 13 fartsbøter. Senere måtte en full mann i 50-årene hentes fra Sentrumsterminalen og overlates... Les mer »
politi

Slo til vakt i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø rapporterer at en mann slo til en vakt ved et serveringssted i Bodø natt til mandag. Mannen ble arrestert og tatt til avhør. Det ble oppdaget at mannen var... Les mer »