politibil

Mann i 20-årene tatt for narkotika i Gildeskål

En mann i 20-årene har blitt arrestert og anmeldt for bruk og besittelse av narkotika i Gildeskål natt til søndag. Bevissikring er utført og den mistenkte er avhørt og har erkjent forholdet.... Les mer »
gutt deprimert

Nordlandssykehuset og Bodø kommune skal samarbeide om rus og psykisk helse

Nordlandssykehuset og Bodø kommune har inngått en avtale om etablering av en samarbeidsgruppe som skal styrke samarbeidet mellom Psykisk helse og rusklinikken ved Nordlandssykehuset og Oppfølgingstjenesten i Bodø kommune, opplyser kommunen. –... Les mer »
politi

Tollere i Narvik beslagla 35 kilo hasj

I to smuglingsforsøk i februar i år og i juli i fjor fant tollere i Narvik til sammen 35 kilo hasj, opplyser Resett.no. Tollerne beslagla 35.000 brukerdoser i de to smuglingsforsøkene, skriver... Les mer »
politi

Kranglet på utested i Bodø: Tatt for narkotika

Politiet i Bodø melder at en høylytt krangel mellom en mann og en dame på et utested natt til fredag førte til at politiet ble tilkalt. Politiet oppdaget da at mannen hadde... Les mer »
politi

Vill vest for politiet i Bodø natt til lørdag

Politiet i Bodø hadde nok å gjøre fredags kveld og natt til søndag. En fartskontroll fredag førte til 13 fartsbøter. Senere måtte en full mann i 50-årene hentes fra Sentrumsterminalen og overlates... Les mer »
politi

Slo til vakt i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø rapporterer at en mann slo til en vakt ved et serveringssted i Bodø natt til mandag. Mannen ble arrestert og tatt til avhør. Det ble oppdaget at mannen var... Les mer »
politibil

Bodø kommune skal samarbeide med politiet om forebygging

Bodø kommune øker satsingen på rus- og kriminalitetsforebyggende arbeid rettet mot barn og unge. Med ny organisering har kommunen nå fått på plass en egen koordinator som skal jobbe med samordning av... Les mer »
alkohol bilfører

Ville du stoppet en promillekjører?

Hver dag kjører berusede sjåfører mer enn 200.000 kilometer med personbil på norske veier. 1 av 5 unge tror ikke de hadde stoppet en som har drukket alkohol fra å kjøre bil.... Les mer »
politiet

Promillekontroll i Fauske: Ble tatt for narkotika

Utrykningspolitiet i Fauske stanset en bil der fører mistenkes for ruspåvirket kjøring natt til mandag. Da oppdaget man narkotika i bilen. Det er tatt beslag i en mindre mengde narkotika i saken... Les mer »
akan

Regjeringsplattformen: Fornøyd med at forebygging og inkludering fortsatt prioriteres høyt

– Å forebygge rus- og spillavhengighet i arbeidslivet der majoriteten av den voksne befolkningen befinner seg, betyr også at færre barn og unge opplever slike problemet hjemme. Det arbeidet Akan gjør, omfatter... Les mer »