politi

To menn tatt for narkotika i Bodø sentrum

Det ble en kjedelig fredag kveld for to menn da de støtte på politiet. De to mennene (40 år og 25 år) ble pågrepet for besittelse av narkotika. Begge mennene ble satt... Les mer »
alkohol måler

Tre av ti i Nordland tror de har kjørt med promille

Svært mange tar sjanser og kombinerer bilkjøring med alkohol. Tre av ti i Nordland tror at de kan ha promillekjørt. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige. Undersøkelsen viser også... Les mer »
up

Kjørte for fort i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø stoppet en bilfører i Bertnes natt til onsdag. Bilføreren kjørte i 85 km/t. i 60-sonen, men det var bare begynnelsen på uflaksen for bilføreren. Bilfører fremsto som påvirket av... Les mer »
husbanken

Dette betyr statsbudsjettet for Husbanken og deg

Regjeringen foreslår å øke bostøtten for barnefamilier og andre store husstander med 60 millioner, samt å gjøre kompensasjonsordningen permanent for uføre som hadde bostøtte før uførereformen i 2015, opplyser Husbanken. Regjeringen foreslår... Les mer »
alexander skadberg

Alexander tilbake i Bodø med suksessforestillingen «Mannen i speilet»

Endelig kommer Alexander Skadberg hjem med sin suksessfulle og gripende forestilling «Mannen i speilet». Alexander ble adoptert og vokste opp i Bodø sammen med en rusavhengig bror, alkoholisert far og en mor... Les mer »
e-sigarett

Politiet i Bodø frykter e-sigaretter fører til mer cannabisbruk

Etter en større aksjon på Bodø videregående skole grunnet mistanke om narkobruk, melder Politiet i Bodø nå at de frykter at e-sigaretter kan gjøre det enklere for ungdom å starte med cannabis.... Les mer »
fengsel

Fikk 1 år og 8 måneder for hasj-transport

En 33 år gammel mann ble dømt til fengsel i 1 år og 8 måneder av Hålogaland lagmannsrett for å ha organisert en transport av 8,8 kg hasj fra Oslo til Bodø,... Les mer »
politi

Skjøt med luftgevær i Rønvika – Tatt med narkotika

Politiet fikk melding om at noen skjøt med luftgevær ut av et vindu i Rønvika i Bodø torsdag kveld, opplyser politiet på internett. De to mennene som bedrev skytingen ble pågrepet. Ved... Les mer »
politi

Spilte høy musikk – Arrestert for narkotika

Politiet fikk melding om feststøy på en adresse i Mørkved natt til lørdag. Da politiet ankom stedet ble 5 voksne personer pågrepet, opplyser politiet. Det viste seg nemlig at det var hasj... Les mer »
hurtigruten

Passasjer arrestert av bodøpolitiet for narkobruk på Hurtigruten

Natt til onsdag ble en mann tidlig i 20-årene pågrepet og innsatt i arresten av politiet i Bodø etter besittelse og bruk av narkotika, opplyser Avisa Nordland. Operasjonsleder ved politiet i Nordland... Les mer »